- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
Igazándiból nem lenne gond vele, teljesen jól használható, pl. tavaly olaszoknál voltunk kétszer, ott mind a 2 alkalommal a yeti talált rá magára, és arról osztott a netet, majd egy idő után a másik két telo, Voda illetve netfone is működött.
Itt a töröknél meg mind jó lenne, csak yeti nem rakta törököt eu rooming ba, míg a Voda igen. (lehet mert lépten nyomon Voda üzletekbe botlunk..
Viszont a net megosztas a redmi telorol nem megy továbbra se. De nem húzom az időt a megoldással.. Párom teloja okés.. Nekem a redmi re fel lett dobva a revo, így többnyire azt használom, fényképezni meg az s9+ t. 🤭
Majd ha otthon se megy, na akkor igen, mert melóban erről netezek, és az kell.
És az jogos, hogy igen, a netfone olcsóbb jelenleg mint ami yeti publik nem flottás csomagról tudok. -
samu2062
senior tag
Az utolsó mondat nem tudom honnan jött, én még csak hasonlót sem írtam. Persze, hogy kell eszköz. Vagy egy, vagy kettő. FTTH-nál egyértelműen kell az ont, hisz közvetlenül az optikai kábel nem megy a routerembe. Ha a szolgáltató eszköze nem tudja a wifit, akkor rá lesz kötve az enyém.
De köszi az infót, a lényeget megtudtam.Jozsó köszi, az lesz akkor. Csak mivel a bejárati ajtóig kell behozni és ott lesz egy kisszekrényen az eszköz, amin nincs túl nagy hely, jobb lett volna egy eszközzel megoldani. De ha csak kettővel lehet, akkor ez van.
-
dzf007
senior tag
-
-
8
senior tag
Utolsó 4 hónap átlagát vizsgálhatják, tehát ha nem roamingoltál a megelőző 2 hónapban, akkor leghamarabb 2 hónap múlva szólíthatnak fel smsben, onnantól legkorábban 14 nap múlva kezdhetik terhelni a többletdíjakat.
A többletdíj mértéke:
o Hívásindítás 1-es roaming díjzóna országaiba: 12,68 Ft/perc
o SMS küldés az 1-es roaming díjzóna országaiba: 3,96 Ft/SMS
o MMS küldés az 1-es roaming díjzóna országaiba: 7,92Ft/MMS
o Adatforgalom az 1-es roaming díjzóna országaiban: 2,77 Ft/MBEz csak egy lehetőség a szolgáltató kezében, tehát nem kötelező élniük vele.
-
4Grider
félisten
Mert december elsejétől tart az akció? Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy aki augusztus végén kötött, annak miért nem. Talán azért, mert benne van az ÁSZF-ben, hogy évente egyszer emelhetnek. Ez alól tettek most egy kivételt, de mivel itt nem telik akciós ÁSZF mellékletre, így itt tudtuk meg.
-
csibor
addikt
Küf. Neveden marad. Teljesen korrekt, vagy legalábbis nekem nem volt gondom vele. Egy dolog miatt jöttem ide. Bumm csomagba csak szamhordozással lehet belépni. Már tag voltam amikor bevezették. Saját véleménynem szerint egykuya küf, netfon. Korlátlan+ 50gb pár száz Ft a különbség. Balatonparton ahol lakom mindegy yettel, vagy Vodafone
-
-
4Grider
félisten
Kicsit gondolkodjál már, mielőtt írsz. Az adott jogszabályi részt pont az előfizetők érdekében találták ki és vezették be. Előtte pont az volt, mint amit most a Netfone csinál. És messze nem váltak a határozott idejű szerződések horror árúvá, hanem a listaárakat vitték lentebb a szolgáltatók, mert onnantól kezdve nem volt mivel riasztgatni az előfizetőket.
-
AnonymusX
őstag
Ne védjük már a törvényszegést.
A Netfone számhordozásokat sem volt képes a jogszabályok szerint végrehajtani. Emellett emlékezzünk vissza a weboldalon a csomagoknál jelzett egykori árgaranciára. Továbbá ott van a csodás ÁSZF, ami egy ideig (míg követtem a Netfone ténykedését) erősen hiányos volt. Nem olyan rég pedig a felmondási jogot tagadták le az előfizetők előtt.
Mikor aktuális volt a váltás nálam, fogtam a fejem, és a fentiek miatt úgy döntöttem, hogy abból a cégből, ami így működhet, nem kérek. Nem lettem netfone-os.
-
4Grider
félisten
Az adott jogszabályi helyet gondolhatod, hogy nem véletlenül hozták létre. Ha nem kellene betartani, ugyanaz lenne, mint anno a upc-nél: Vagy mindig határozott idejű lenne a szerződésed, vagy kétszeres árért lehetne csak határozatlan idejű. Természetesen minden olyan topikban megszólalok, ahol törvénytelen működést látok. Ha a többiek be tudják tartani még kedvezőbb árú flottás előfizetéssel is, akkor az lenne a fer, hogy a netfone is betartsa.
-
8
senior tag
Azt nem kérdezted, hogy újabb hűség vállalása nélkül mennyiért ment volna tovább?
https://njt.hu/jogszabaly/2003-100-00-00.88#CI
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről
Az előfizetői szerződés megszűnése
134. § (14) A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe a meghatározott idő elteltével határozatlan időtartamú előfizetői szerződés lép, amely határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél. A határozott idő elteltét megelőző 90 napban a szolgáltató három alkalommal az Elnök rendeletében meghatározott tartalommal köteles az előfizetőt egyértelműen tartós adathordozó útján tájékoztatni a határozott idejű szerződés határozatlan időtartamúvá átalakulásáról. A tájékoztatásnak ki kell terjednie a szerződés megszüntetésének lehetséges módjaira, a szolgáltatás tekintetében legkedvezőbb díjszabásra.
https://nmhh.hu/media-es-hirkozlesi-biztos/kisokos/elem/65/A_hatarozott_idotartamu_szerzodes_lejartat_kovetoen_letrejovo_hatarozatlan_ideju_szerzodes_az_azt_megelozo_szolgaltatoi_tajekoztatas
NMHH KisokosKisokos > Általános tudnivalók > Speciális szabályok > Az időtartam > A határozott időtartamú szerződés lejártát követően létrejövő határozatlan idejű szerződés, az azt megelőző szolgáltatói tájékoztatás
Ha a határozott időtartamú szerződés helyébe az időtartam elteltével határozatlan időtartamú szerződés lép, az ebben meghatározott szolgáltatási feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi feltételeknél. -
-
Az nem stimmel szerintem, hogy a netfone mint "továbbszolgáltató" - kaphat más direkt kijelölt sávot és házi rendszer előnybe hozására korlátozhatják az aktuális átviteli sebességet.
Én erre gondolok.
És ez lehet teljesen normális szerződésben belefoglalt pont is, amire nekünk nincs rálátásunk és nem is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest