- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFT2
junior tag
válasz
csacsi67 #882 üzenetére
Szia, nem tudom mivel bosszantottunk fel ennyire, hogy a GVH-hoz kellett fordulj, szerintem egy olyan esettel, ami abszolút általános a telco piacon, de nem is csak itt, hanem általában, hogy egy hirdetés nem tartalmaz minden feltételt, ellenkező esetben "élvezhetetlen" és sok esetben értelmezhetetlen lenne az üzenet. Minden más szolgáltatóhoz hasonlóan nekünk is van egy ügyfélminősítési rendszerünk, ami alapján kérünk akár még egy SIM kártyához is kauciót, és ahogy a hirdetésbe le is van írva, készüléket részletre új ügyfélnek eleve csak előfizetéses szám hordozása mellett biztosítunk. Valószínűleg te egy jogkövető ember vagy (hiszen ezt az ügyet is elvitted ilyen útra), de sok mindenki nem az, és nagyon szívesen "kihoz" egy telót 0 Ft-ért, majd elfelejti azt fizetni...sajnos ezt a kockázatot nagy mértékben nem tudjuk viselni, szabályrendszert kell felállítsunk, aminek egy negatív mellékhatása, hogy olyan ügyfeleknek sem adunk telefont, akikkel egyébként minden rendben menne.
Egyébként senkit nem vezetünk félre, telefonon mindent gyorsan elmondunk, interaktívan más ez, esetenként még megoldást is találunk. -
gabor9991
addikt
válasz
csacsi67 #882 üzenetére
17499 előleget kérnek a kép alapján plusz azt írod kérnek mobil előleget amit nem tudom hogy mennyi.
Ez a probléma?
Telenornál sincs a flotta árlistájában hogy ki kell fizetni 4 havidijat és 4 havi készülék részletet előre és ezt nem is mondták ám előrecsak amikor végeztünk akkor derült ki hogy közel 50 ezret fogok fizetni.
De valahogy nem is jutott eszembe hogy feljelentést tegyek.
Majd a 4. hónaptól jóváírják és kész. -
gabor9991
addikt
válasz
csacsi67 #876 üzenetére
Telenorhoz vittem át a kb 15 éve a nevemen lévő előfizetéses számot, rögtön kértek 4 havi díjelőleget és 1 havi telefon részletet azonnal plusz 4 havi részletet előre
Úgyhogy a 12 havi részletből 5 havit ott azonnal kifizettem...
De emiatt eszembe se jutott feljelentést tenni mivel új előfizető vagyok ott.
Feltételezem a netfone is így próbálja megszűrni azokat akik eleve csak a telefont akarják minimális önerővel elvinni, gondolom akinek gondot okoz néhány ezer forintot előlegként kifizetni az nem biztos hogy többszázezres telefont kell vegyen részletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- SzoftverPremium.hu
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest