Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Átjöttem a windows 7 topikból mert úgy látszik hardveres lesz a problémám. Nos úgy kezdődött, hogy több mint két hónapig ment a gépem amit újonnan vettem. 4 napja pedig kék halál. Ezután a 4 nap alatt 5 ször telepítettem win 7-et és egyfolytában kék halál 5-6 órát birt egy friss telepítés. Mostanra pedig már oda jutottam, hogy el sem indul a telepítés. 0xc0000005 hibaüzenettel kilép. Olvasgattam és RAM hibára utal a hiba üzenet. Kipróbáltam más win 7-el is összesen 3-mal de mindegyiknél ez a hibaüzenet. Azután vista az sem települ, majd végül xp sem. Viszont memtest86 7 óra után 0 erreo. Szóval ettől függetlenül lehet memória hiba? Már sajnos nincs ötletem mit csinálhatnék. Ha valaki tud segíteni akkor pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest