Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Most a vcleaner fut...
-
psg5
veterán
Üdv!
Bekapcsolás után,windows indító még van aztán csak a kurzor és fekete képernyő. A merevlemez ad egy nagyon halk pici hangot ez után.
Monitor másikkal tesztelve az jó.
Gép:
Intel Celeron 2.66ghz
512Mb memória
táp: solarmax-300W
lap:asrock P4VM800
hdd: maxtor 120gbMi lehet?
-
Sziasztok!
Van egy A7N8X-E Deluxe alaplapos gép, ami egyszer csak úgy döntött, hogy nem indul el: bekapcsolás után felpörögnek a ventillátorok, de amúgy se kép - se hang, a BIOS bemondónője se mond semit.
Mindent kipakoltam meg vissza, az összes változás, amit sikerült elérnem, az az volt, hogy a CPU kivétele után a BIOS nem hallgatott, hanem bemondta, hogy hiányzik a CPU. Visszaraktam, utána megint néma lett.Van valakinek valami ötlete?
-
XenHai
senior tag
Üdv van 1 kis problémám van 1 asus p5kc -ém idáig e6420 al ment 3.2 ghz de 1 hónappal ezelőtt el kezdett le kapcsolgatni n vissza vettem a procit és utána jól ment!Mos vettem 1 q9550 et és se a mem se a proci tesz nem megy le(prime) újra indul a gép azonnal win be 1 idő után magától is!Ramot teszteltünk mással is ezt csinálta az enyém meg ment a másik gépben!Procit és lapot nem tok tesztelni mi lehet a gond lehet alaplap gond??
-
Jarod1
veterán
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Szedj le mindent az alaplapról, winyót, -csak a cd- maradjon rajta,( a Ramon nem fogon látni kivülről a hibás) a nap 24 óréjában ment a gép? Valamiért az laplaapnál az egyik tápfesz
nem stimmel és ezért nem is engedi elindulni.... -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Van egy gépünk ami nem indul
ezért írok.A gép nem egy mai darab, kb 2006-ban lett véve. Egy hagyományos asztali gép, alaplapra integrált vga-val, Celeron-os procival. Gyakorlatilag csak netezéshez volt használva.
XP-volt telepítve rajta, sajnos 2006 óta folyamatosan üzemelt és egyre rosszabb lett. Hardverileg a procihűtő folyamatosan tekert rendkívül hangosan. Egy egyszerűbb hűtő volt rajta, a ház nem túl ideális szellőzése miatt pörgött annyira.
Már régen be volt tervezve a ház kitakarítása, és a procihűtő cseréje valami izmosabb darabra. Azonban mielőtt ez megtörtént volna, a gép megadta magát. Jelenlegi állapota szerint nem lehet beindítani.
3 ötletem volt mi lehet a rossz: táp, proci, alaplap. A procit kiszedtem, megnéztem, nincs rajta semmi égésnyom vagy ilyesmi, külsőre hibátlan. Beszereltem az új hűtőt, de a gép nem indul.
Ami érdekes, hogy ha kihúzom a tápot, bedugom, majd megpróbálom beindítani a gépet, a procihűtő egy másodpercre felpörög, aztán leáll, a gép nem indul.
Az alaplap alján egy zöld mini világító fényforrás folyamatosan világít ha a táp be van dugva. Ebből arra következtetek, hogy a táp, és az alaplap is funkcionál. Ha megpróbálom beindítani egy piros fényforrás is el kezd világítani mellette.
Valaki tud ötletet adni, mi lehet a gond a géppel? A ram ot is kiszedtem, de nem láttam rajta semmi különöset. Mi okozhatja azt, hogy a gép meg se nyikkan?
Előre is köszi.
-
-
enemy107
senior tag
-
barko
tag
Az azonnali kérdésekhez írtam, de lehet, hogy ide kellett volna:link
-
enemy107
senior tag
válasz
seldomi
üzenetére
Szia!
Nem P4i65GV véletlenül?
Mert ha az a megoldás:
vedd ki a VGA-t, tegyél fel rendszert alaplapival, utána tedd be a VGA-t, driver, eszközkezelő, alaplapit letiltod és talán megy.Csak azokkal a régi VGA-kkal megy amik a manualban vannak.Nekem is volt egy ilyenem egy hétig. Sajnos nyomába sem lép a P4i65G-nek. Nem AGP slot van rajta, hanem AGI, emiatt nagyon rossz konstrukció.
Egyébként nem tud csak 4X-es AGP-nek megfelelő sebességet. -
seldomi
csendes tag
Helló!
Van egy asrock p4i45gv!
Elindítom minden elindul csak a kép nem jön be!
Megcsináltam a clr_cmos-t de semmi!
A memória le lett tesztelve és működik!
Az alaplap sípol ha kiveszem a memóriát tehát az és a processzor se rossz!
Mi lehet a baja?

Sem az alaplapi sem a másik vga nem tölt be semmit!
PLS:HELP!!!!!!!!!!!!!!!
Mindent előre is köszönök!
-
TŁ
tag
válasz
kircso13
üzenetére
Sziasztok!
Visszatértem a #7622 postban leírtaknak probléma megoldásához. Ram-okkal bíbelődök, ugyanis, 2.2 V állítottam, azóta már 2.4 V -en mennek a bios beállítás szerint. Viszont az Everest, és a CPUID is csak 1.8 V jelez.
Gondolom ez reális adat, viszont akkor a táp nem tud neki többet adni, vagy csak szimplán terhelés alatt ez az érték változna, vagy amit beállítok a biosban annak terheléstől függetlenül ha a táp is hibátlan akkor azaz érték kőbe van vésve és mindenhol annyinak kéne lenni?
2.4 V van a biosban beállítva, akkor most nekem a 2 programnak is 2.4 V kéne kijeleznie?
-
válasz
szmolcsi
üzenetére
(#7661) szmolcsi
a ram totál döglött mind a 2db
(#7662) Jarod1
mushkin 996659st
a márka az jó lett volna nagy valószínűséggel mert nézegettem a fórumokat s így a H-P55 ram párossal senki se panaszkodott
na de hát ha rossz mindkét ram ...
helyette valszeg kingston hyper lesz -
na úgy néz ki a ram úgy **** ahogy van

-
értem mit mondasz meg olyanom volt is anno 775 alatt amikor egy kicsit feszegettem a tuninghatárokat
jött a bsod majd mindig csak újraindult, de akkor nem sípolt semmit a lap
nem úgy mint ez hogy egyfolytába, a könyv szerint meg ez táp, de a táp az jó ...
majd tesóm beviszi pesten a boltba a lapot nézzék meg (IPON
) -
jagada
addikt
válasz
detroitrw
üzenetére
nekem ua volt amit leírtál. Ment a gép gond nélkül, majd egyszer kifagyott és reset után kezdte a sípolást és csaj újraindulgatott. én is cserélgettem a hw-ket gépből ki gépbe be és mind működött másik gépben, de visszarakva bekapcsnál csak a ventik felpörögtek, sípolt a bios és állandóan újraindult, nyomtam neki CMOS-t áramtalanítottam minden, de csak nem akart műxeni. kínomban kivettem az elemet mer már teljesen tanácstalan voltam, elem vissza és bootolt rendesen, azóta semmi gond.
-
válasz
szmolcsi
üzenetére
persze CirMOS volt egy csomó de semmi
a memór is dobálgattuk össze vissza (sajnos más márka nem volt késznél ...)és igen a pci-os vga-t is kivettül hogy csak a cpu-é legyen
ezekkel sajnos mindig ugyan azt az eredményt kaptuk
ha már a bios-ig eljutna akkor tudnék rá varázsolni frissítést az hátha megoldaná
de még a közelébe se voltunk a dolognak
-
válasz
detroitrw
üzenetére
Nekem is volt ilyenem,memória gond volt,próbáld egy memóriával/több szlotban is/ és rezetelgesd a biost míg fel nem áll,nekem p55-ud3r van de nem kamázzta a 1600mhz es ramokat/pontosan a márkát/azóta volt bios csere tökéletes lett,jah és mindenképpen első körben integrált vga-val nyúzzátok.Táp hiba nem lehet!!
-
válasz
detroitrw
üzenetére
jaa
pár dolog kimaradt
a könyve szerint táp hiba ez a jelzés
cx400-as van benne
a táp viszi a saját gépem: E8400, 4gb, 5750
amibe kéne menni az meg: i3-540, 4gb, 5850 (ill. nélkül)és a sajnát vx450-el is ugyan ezt csinálja

az alaplapi csatikat néztük nem szöszös, a lábak szépen állnak ...
hibás a lap?

-
szasztok
van egy alaplap: giga H55M-UD2H
elindul az alaplap a cuccok kapnak áramot, de folyamatos rövid sípolás után leáll majd újraindul s kezdi előröl ...szerintetek mibe lehet a hiba?

-
gregtom66
csendes tag
Hy mindenki!
Van régen egy ilyen gondom a gépemmel, (megvétel óta ilyen a konf, használt, csak a kari nem, nem tudni, h előtte volt-e gondja), hogy amikor bekapcsolom, (úgy, h előtte ki volt kapcsolva), megy minden rendesen a win betöltő képernyőjéig, már WIN7-nél a kék hátteres töltés nem jön be, fekete marad a kép, pedig látszólag tölt a gép, és semmi.(akármennyit várhatnék)
Ilyenkor reset, tökéletesen elindul minden, ragyogóan megy a gép, akármit csinálhatok rajta akármennyit.Gyakorlatilag nincs semmi feltelepítve, a többi program 100, h nem okoz gondot, mert más gépekben sem okoz.
Win7 előtt XP volt feltéve, ott ugyanez volt a gond.
Volt portalanítás, sűrített levegő spray-vel, még vártam is utána fél napot, miután hsaználtam a gépet.
Volt memtest-el memóriaellenőrzés, nem talált hibát.
Egyszer volt olyan, h win7 frissítések telepítése utáni újraindításkor konzisztenciaellenőrzés indult el, ami vmit hibásnak talált, az ellenőrzés végén kikapcsolt a gép, bekapcsoltam, kiírta, h hibás a vinyó, nem tudja a wint betölteni. Reset, azóta megy megint úgy, ahogy eddig, nem csinál semmi hibát, a fenti hibát kivéve(amit legelőször írtam).Kérdés: mi lehet a gond? miket próbáljak még ki?
-
Jarod1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
akksiról működik a gép?
-
Jarod1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
kattogás általában relé szokott lenni , lényegében ez 1 kapcsoló, ami akkor húz be ha a tekercsére feszkó kerül és ezzel kiadja feszt a csatira...
-
leyo76
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
az írásodból úgy tűnik valami kinyiffant, ha menet közben kapcsolt ki, akkor csak feltételezem hogy egyik alkatrész felforrt..
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Bocs előre is, nem tudom mennyire való ide egy notbookos kérdés, de noti topikban nincs válasz.

Szóval, adott egy Clevo D870P 17"-os notebook, a következő hibajelenséget produkálta;
Ment, majd egyik pillanatról a másikra kikapcsolt. Majd ekkor próbáltuk újraindítani, töltőn volt, de nem érzékelte, h áram alatt van, nem világított a led.
Ezek után lehúztuk, majd csak a tápot dugtuk be a konnektorba, aminek az állapotjelző ledje tökéletesen világított. De mihelyst rádugtuk a gépet, a tápon lévő led elkezdett villogni, a gépen lévő led, viszont továbbra sem világít. Majd a tápon lévő led ritmikus villogása közben, a tápból illetve a gépből is ugyanolyan ritmusú halk kattogás hallható. Kb. mint egy óra.
Mi lehet a probléma?
Köszi.
-
toomi17
csendes tag
hali.. volt nálunk ma reggel egy áramszünet és azóta nemindul a gép

bekapcsolom a ventik pörögnek de a HDD LED az nem világit és a monitor sem érzekeli h belenne kapcsolva a gép semmi kép nincs , és nem is csipog.
nemtudom mi lehet a baja... ha valaki tud kérem segítsen előre is köszi -
-
tomi1066
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy Asus eah4700 videókártyám. Belerakom a gépbe, bekapcsolom, felpörögnek a ventik majd minden leáll és csak a power led villog. Most az integrált vga-t használom, ezzel stabilan megy a gép. Már megpróbáltam a cmos resetet, nem segített, nem kapcsol le a gép, de a monitor nem kapcsol be. A biosban az integrált vga kikapcsolását nem találtam meg. Próbáltam azt is, hogy a táp 6pines kábelét nem dugom be a vga-ba, ugyan azt csinálja.Próbáltam, hogy az integrált vga-t kötöm be, a 4770 benn hagyva a gépben ugyancsak semmi. Nem tudom, hogy lehetne megoldani.
Észrevettem, hogy az integrált vga-t használva mikor bekapcsolom a gépet két pittyegést ad, egy erőteljesebbet, és egy rövidebbet. Nem tudom ez normális-e.
Volt még 3hónappal ezelőtti gépem, ott 40gb-os vinyó, a videókártya ésa dvd író volt ugyanaz. Az a gép működött rendesen, csa játékoknál nem volt tökéletes, de ezt az e2140 procinak tudtam be. Pl egy játék ilyen volt.
A többi alkatrész mind cserélve lett.A konfigom:
Proci: athlon x2 240 , ekl hűtő
Alaplap :msi 785g-e53
Ram: 1x2gb kingston kvr 1333mhz (kvr1333d3n9k2/4g)
Videókártya: asus eah4770 512mb
Táp: Delta dps-400WB-A 400watt
vinyók:Hitachi HDS721616PLA380 160gb
Western digital WDC WD400BB-55JKC0NEC 40gb
meghajtó: DVD_RW ND-3520A dvd íróValakinek van ötlete?
-
kircso13
senior tag
Szia!
A tápod milyen idős? Nálam 4 mag alatt fagyott a gép, illetve kékhalál volt. Alapon is meg tuning alatt is. A hiba oka az volt , h a kondok a tápban fel voltak puposodva, illetve ki is feküdt a táp, mert egy 10V 4700uF kondi el is szólt. Csere után full stabil lett és a feszültségek nem ingadoztak. Néztem, h a ramok 2.2V on mennek lehet, h nem kapja meg a 2.2 V-ot. Everestbe nézd meg, h terhelés alatt a feszültség mennyire igadozik, ram és a proci fesze, meg a többi.
-
leyo76
senior tag
A memók nem hibásak, csak magam sem tudom milyen oknál fogva nem stabil. Nálam ez a helyzet, 4* 1gb-s hyperx van benne (két darab gyári kit) és pont így random kifagy a gép. Ha 800-on nyomom akkor semmi baja. Persze lehet hogy a többi hardver problémázik az órajel miatt, de erre sosem fogok rájönni valószinüleg. Mem teszt és társai szintén nem mutattak semmi hibát.. (próbáltam csak kittenként is de ugyan ez a szitu)
-
TŁ
tag
Most böngészés közben fagyott ki, de volt rá példa elmondásuk szerint, asztal semmi alkalmazás nem futott csak simán ott lett hagyva a gép és lefagyott. Visszateszem 800-ra.
De mondjuk, ha ram vagy proci lenne azt a prime kidobta volna vagy a memtest vagy játék közben elő jött volna nem? Minden alkatrészt tudnék biztositani, kivéve lapot+procit nem. Minden gép amd a családban
Tesóm sokat szokott távoli munkázni rajta, és most is már vagy 1.5 órája netezek, de rálesek a driverre.
Most lehúztam róla a dvd-romot.
Annyira irdatlan random fagy hogy kb ilyen nincs. -
TŁ
tag
Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni.
Adott:
Asus P5Q lap
Intel E7400 (nincs huzva semmi alapon jar)
Articool Freezer64 pro huto
Geil ultra 2gb 1066 MHz ram kit (2.2 V, 5-5-5-15)
Saphire 4830 512Mb vga
Chiftec 500W táp
HDD (samsung v seaget)
DvD-rwTesómék gépe. Semmi extreem használat. Böngészés, Office, Távoli munka, E-mail, de random lefagy. Állitásuk szerint böngésznek rajta, kiszaladnak 15 percre lefagy a gép, tesóm dolgozik rajta órákat semmi. Ramra gyanakodtam és ma beállitottam az időzitéseket, a feszültséget amit a gyártó ajánlott, mert auto-n volt. De mindezek előtt még 7 órán át futott a memtest hibátlanul. Majd ezeután végrehajtottam a fent emlitett beállitásokat, és még 4 órán keresztül futott a PRIME95, majd egy 40 percet a furemark, és még ezek után 1.5 órát játszottam a HAWX-al full grafikán. Tehát jóval jobban megterheltem a gépet mint ahogy ők szokták. Utána még gyorsan végigkukkoltam a kedvenc honlapjaimat és megkértem asszonyt hogy üljön ide és gépezzen. Majd 1 napi gyilkolás után asszonykámnál 4 percnyi böngészés után lefagyott.
-Túlmelegedés nincs, Prime alatt 40 fok fölé nem ment a proci.
-Vga nem ludas, mert már 2 is járt benne, abból az 1ik 100% os mert én évek óta használom hibátlanul.
-Proci, Lap, Ram, Táp? 1 napi kőkemény gyilok után egy expoler alatt kifagyott, addig mint egy álom. Teljesen randomok a fagyások.Minden ötletet szivesen fogadok.
Előre is köszönöm a helpet.
UI: Ékezetekért elnézést kérek. Angol bill. -
Neoteric
addikt
3gép van itthon (+1 noti), mindegyiket saját kezüleg raktam össze (kiv noti..) semmi probléma nem volt idáig egyikkel sem.. hidd el párszor már szétkaptam a gépet, meg össze is raktam. Szal annyira azért értek hozzá, hogy működésre tudjam bírni azta pár alkatrészt.
Anno Gigabyte-ot favorizálták wolfdale alá, azért van én gépembe is az, meg a másikba is, mert nekem bevált. Most meg Asrockot ajánlották, mert hogy az egyik legkorrektebb lap mostanában, ellentétben a jó pár éve kialakult véleménnyel vele kapcsolatban. Meg néztem pár forumozót akik ilyennel tolják a 4magosított amd-ket és ők is megvannak elégedve vele.
mephi666: nem maradt le semmi, E5200nak is kell ilyen plusz kábel. VGA tápot ha nem dugod be, akkor meg sípol mint az állat..
-
mephi666
nagyúr
pl ha véletlenül lemarad a procinak a plusz táp, akkor asszem hasonló a jelenség...
anno pár éve, amikor az első "plusz tápot igénylő procis" gépemet raktam össze, én is így jártam... néztem, hogy ott figyel egy (akkor) "ismeretlen" plusz betáp a proci mellett és a tápegységnek is van egy olyan kivezetése, ami belemegy... összenyomtam, és jó is lett... de előtte pont ugyanez a jelenség, amit feljebb írtak...ui: de mintha akkor is ugyanez lenne a jelenség, ha a vga plusz tápja marad le

-
leyo76
senior tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Hát barátom ne vedd sértésnek, de ha végül kicserélted az egész gépet és akkor sem megy akkor valamit nem jó raktál össze. Nem tudom milyen szinten vagy a hardverrel, de ha bizonytalan akkor inkább keress olyan embert aki ezzel foglalkozik nap mint nap. Az alkatrészek leírás alapján jók, bár a gigabyte és asrock lapokkal én nem vagyok teljesen kibékülve, de ennek ellenére működnie kellene.
-
Neoteric
addikt
Új lapon nincs led, legalábbis nem ég semmi, én meg nem láttam rajta sehol.
Gigabyte lapon meg ég 2 zöld 1 sárga 1 piros egymás mellett kb 3 másodpercig, kialszik, aztán megint ég 3secig kb, azt megin kialszik... stb
Ja meg az intel proci cooler az úgy szokott, hogy felpörög az elején aztán leáll jó esetben, de itt pörög egyfolytában.
-
Neoteric
addikt
Üdv
Van 1 olyan problémám, hogy az 1ik gépem beadta a kulcsot.
Már ott tartok, hogy legszívesebben földhöz vágnám az egészet úgy ahogy van.Ott kezdődik a történet, hogy van egy konfig ami a következőből áll:
Gigabyte P31 DS3L
Intel Dual Core E5200
OCZ 2x1gb 800mhzes ram
WD 250-es satás hdd
Chieftec 400w-os táp
Galaxy 9600GT 512mbEz a drágaszág pár héttel ezelőtt egyik napról a másikra nem volt hajlandó elindulni. Gép benyom, ventik felpörögnek de monitoron se kép se hang, csak a bekapcsológombja villog, mint mikor kivan kapcsolva a gép. Nem történik semmi, nincs se bios se boot, se semmi.
Gondoltam hátha rossz a vga... beraktam egy régebbi 6600-os nV-t, amivel továbbra sem akart elindulni a gépezet. Ezután vettem 2x1gb Geil EVO-t, mert anno egy másik gépemnél hasonló szitu volt és ott a ram csere megoldotta a problémát. Hát itt ez sem segített, zsír új ramokkal továbbra sem akart indulni a szerkezet. Mondom akkor biztos az alaplap krepált be.. vettem egy Asrock A770DE+ és egy AMD Athlon 64 X2 5000+ meg rá egy ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO-t, mert meggyőztek, hogy most újonnan lga775be ne fektessek. Ma megjött a cucc, gép összerak, cmos clear, új lap, új proci új ram, és még mindig nem indult!!
Hát mondom lekaparom magam mindjár.. egy másik gépből kiszedtem egy tápot (fsp 350w), mondom megnézem azzal is.. és természetesen azzal sem kelt életre a dolog.
A vinyó az egyedüli dolog amit nem cseréltem ki, úgyhogy fogtam egy régebbi 80gigás IDE-s vinyót, rákötöttem azt, de azzal sem indult el. Itt már kissé ideg voltam..
Nézegettem forumokat, egyik srác írt le hasonló problémát, de neki mint kiderült az volt a probléma hogy a háza rövidre zárta a lapot, de az asztalon elindult simán. Hát nekem ez sem segített.Szóval most itt vagyok egy zsír új félkonfiggal ami szintén nem akar életre kelni és már el nem tudom képzelni, hogy mégis mi a fene lehet a baj vele.
Akinek valami tippje, ötlete vagy valami amin el tudok indulni az kérem segítsen..

(bocs a hosszú hszért, próbáltam leírni mindent, hogy érthető legyek)
mod: másik monitorral is próbáltam és ott sem volt kép
-
alias_bobo
tag
Hali Mindenkinek!
Van a melóhelyen egy ilyen konfig:
MSI 845E Max, Intel p4 1,8GHZ, 512 RAM, GF 2 MX400, 40GB.
Újra kellene telepítenem az XP-t, mert más fogja használni.
A gondom a következő: XP telepítő TEXT módban sikeresen lefut ujraindulás után, a megszokott képernyő fogad (ahol az XP kék csíkja futkározik), indulna a telepítő, de a szép kék grafikus felületen kivül mást nem látok, itt a telepítő megáll!
A telepítők amivel probálkoztam SP3-as, SP2-es valamint SP nélküli Windows XP gyári CD.
BIOS-t is frissítettem a legfrissebbre (5.3-as verzió volt fenn), azért mert az 5.7-es verzióban a frissítési megjegyzésben ezt láttam: "Fixed WinXP installation will spend long time when USB device was installed" de ez sem segített.
Hiába probálkoztam PS2-es egérrel az USB-s helyett a helyzet ugyanaz.
Megjegyzés: a gépen XP volt telepítve, stabilan ment is csak "kicsit" lassu volt már a sok xar program miatt.
Akinek volt már ilyen problémája, kérem jelezze a megoldást (akár priviben is)
Üdv, alias_bobo -
-
jaja1981
addikt
Csökkentett módban betölt?
Lehet szoftveres probléma, nem is hardver.
Nézd meg hogy a Win csökkentett módban betölt-e.germinator66:
Akkor bad szektoros a vinyód.
Áthelyezi persze, de innentől kuka lett a vinya.
Most egy van, holnap kettő és a többi.
Szépen szaporodik, és adatot fogsz veszteni.
Volt már pár ilyen vinya a kezembe.
Az 51C is marha sok a vinyónak, a 61 meg még több.
Javaslom a vinyó cseréjét, vagy a rendszeres mentést róla, mert hamarosan elhalálozik. -
germinator66
aktív tag
-
csokad
senior tag
off topic?help pls
-
csokad
senior tag
hát most szétkaptam a gépet összeraktam full el van rendezve minden rányomtam teljesen a hűtőt és szerintem faszán rajta van kivételesen felraktam az asztal tetejére a fekvőgépet be van dugva minden amikor elindul én semmi gyanúst nem látok, pörögnek a ventik stb... szóval nemtudom mi lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- Mozilla Firefox
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezért írok.

Mindent köszi!

)