Hirdetés
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
ASUS P5KE, E8400, HIS HD 4850 IceQ 4 TurboX, Corsair VX450, 2x1 + 2x2 GB GEIL, 2x 500GB Samsung F3 HD502HJ.
A gondom az, hogy teljesen esetleges, hogy el tudom-e indítani a gépet. Ha a tápot lekapcsolom, akkor jó eséllyel elindul másnap reggel a gép (de ma pl. kellett vagy 10 próbálkozás, mire sikerült). Ha nem kapcsolom le este a tápot, akkor kb. esélytelen, hogy elindítsam.
Ha már elindult és leállítom és viszonylag hamar újra bekapcsolom, akkor gond nélkül indul. De ha már állt egy pár órát, akkor csak a már említett táp lekapcsolás ad némi esélyt arra, hogy ismét bootoljon.
Egyébként meg ha már elindult, akkor gond nélkül, hibátlanul működik.
A "nem indulás" abból áll, hogy szépen felpörögnek a HDD-k, megy az összes ventillátor, de utána nem történik semmi. A monitoron nincs kép, a speaker, nem jut el a csipogásig. Áll és kész. A Power kapcsolóra se reagál azonnal, azaz nyomva kell tartani 3-4 sec-ig, mire kikapcsol.
Valami ötlet?
Néhányszor már szétszedtem, összeraktam, de nem változott a helyzet.
-
-
AKHook1
tag
A szürke csikok, es a vibralas egyertelmu VGA. ( hasonlo problemam volt egy ATi Radeon 9550-el ) A porolas közben lehet elektrosztatikus kisülest kapott. Rendszer ujratelepitest probaltad mar alkalmazi a boot hiba miatt?
-
Phvhun
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Csinálhatnál egy olyat hogy átállítod a felbontást.
Megoldható simán billentyűzettel úgy is hogy nem látsz semmit, csak kell egy másik gép amin nézed hogy milyen gonbot kell nyomni.
Szerk: vagy kérj meg valakit hogy segítsen, akinek win7-e van, és fel tudod hívni pl. ( ha nincs másidik géped )
-
Phvhun
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Maga a kiporolás része nem lehet problémás kivéve ha nem kapott elektrosztatikus szikrát az egyik alkatrész ( én csap alatt mostam ki egész gépemet egyszer 4850-el együtt , és semmi probléma nem volt belőle )
Win logo után a felbontás változik, tehát valószinűleg a vganak van problémája, ez grid miatt is látható.
Az meg hogy eddig a wincd-s javitás megoldotta a gondot az azt jelentheti hogy eddig szoftveres gond volt, de mostmár nem tudja javitani mert tényleg a vganak van baja.
Csak tipp..
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Rohadt ideges vagyok már erre a gépre, kérném a segítségetek.
Ma kiporoltam a gépet, csak a VGA-t és a hangkártyát szedtem ki a gépből.
Miután mindennel végeztem, nem bootol be rendesen a windows.Addig minden rendben, amíg megy a boot képernyő (Win 7 logó vibrál vagy mit csinál), de azután semmi. Fekete a képernyő, nem jelenik meg az üdvözöljük szöveg. Nem hallom, hogy bejelentkezne, vagy hasonló, de winyó látszik, hogy dolgozik valamit.
Ezt eddig úgy tudtam orvosolni, hogy beraktam a win lemezt, javítás és rámegyek az indítási javításra, nem talált semmit, így rámegyek, hogy újraindítás, így már jó.
Ami még hozzátartozik a dologhoz, hogy a VGA vacakol, szürke csíkok jelennek meg grid alatt. De egyelőre ettől elhatárolva próbáljunk megoldást keresni.
Windows 7 64 bit van a gépen.
Kérlek segítsetek!

-
jaja1981
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Csinálj egy CMOS resetet, ha úgy sem megy, akkor vedd ki a ramokat, vagy a VGA-t és nézd meg, hogy kicsipogja-e hibának.
Ha semmi, akkor gyanús a lap.AKHook1:
Te néha "jókat" tudsz ám beírni, más topikban is olvastam.
Procit még tönkremenni nem láttam. (persze nem túlfeszelve, túlhajtva, nem rendes hűtéssel) -
Polllen
félisten
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Adva van egy am2-s gép, ami a power gomb megnyomása után felpörgeti az összes ventrit, még a vinyót is, viszont a speaker nem jelez vissza (értsd nincs az indulásnál bip) és innentől kezdve hulla. Power gomb hosszabb nyomására szépen leáll...
Indulás után se a bill, se az egér nem kap áramot...Proci vagy alaplap lehet a ludas?
Sajnos nincs semmi, amibe beledobhatnám a procit tesztelni...

-
gregtom66
csendes tag
Hát nem nagyon tudom letörölni az integrált VGA driverét.
Illetve eszközkezelőből letiltottam, és letöröltem a VGA-t, majd amikor bekapcsoltam a gépet, a win7 egyből visszapakolta.
Amúgy meg amikor bekapcsoltam, ugyanazt produkálta a gép, pedig akkor le volt törölve az eszközkezelőből a kari.Annyival frissíteném a gondot( előzőek:7701, 7756-os kommentek), hogy amikor bekapcsolom a gépet, elkezd valami zúgni a gépházban, magas hangon.
Ezt 1-2 percig csinálja, majd abbahagyja, függetlenül attól, h újraindítom-e a gépet, v úgy hagyom, fekete képernyővel.Aki segíteni akar, az először olvassa el a 7701, 7756-os kommenteket is. Thx a helpet.
-
eastsider
nagyúr
ez kurva gyanús, mert nem melegszik

-
eastsider
nagyúr
adott egy A780GMH\128 asrock lap. A64 II X2 240-el. sata 2 samu vinyó stb... FSP táp
ééés nem indul...
se kép, se hang... bekapcsolom, vinyó felpörög, ventik pörögnek, de semmi. billre se reagál. CMOS clear megvolt... azt hiszem régebben is volt már ilyen, de valahogy jó lett...
monitoron nem jön kép (ugye int. VGA-s lap, de próbáltam rendes VGA-val is, és úgyis uigyanez. egyik GEIL VALUE ki, ugyan ez. másik memo slotokba. ugyan ez....mit próbáljak még ki?
-
gregtom66
csendes tag
Lol, én ezt nagyon jól tudom, de sem filmezésnél, se játékoknál nem történik hiba.
Eddig le lett tesztelve Assassin's Creed 2, BioShock 2, és Left 4 Dead alatt is, és semmi nem történt olyan, amiből az derülne ki, h hibás a kari.
Lefuttattam ezt a progit:
http://mikelab.kiev.ua/index_en.php?page=PROGRAMS/vmt_en
nem talált hibát.
Lefuttattam a 3D Vantage-ot is(Futuremark progi), az is végigment, 2x is, és semmi hibát nem láttam.
Szóval nemtom, h a Vram tényleg hibás-e. -
jaja1981
addikt
Játéknál nézd meg a GPU.
Töltsd le a Furmark-ot, szőrös fánk és ereszd rá.
Ekkor megtudod mennyi a GPU-d hőmérséklete terhelésre.
HA vér profi vagy, akkor furmark alatt futtatsz prime-ot is, így a tápod és a géped minden eleme maxra lesz járatva. Futtasd kb 30percet.
HA gond van, akkor ilyenkor kibukik. -
n00n
őstag
Kicseréltem a tápot, viszont ugyanaz a jelenség. Internetezéskor semmi, de több óra játék után egyszer csak eltorzul a kép és a hang a játékban. A biosban megnéztem a hőmérsékletet olyan 45-50 körül volt mind a CPU, mind a System. Az meg azért nem sok szerintem. Szóval én arra gyanakszok, hogy a GPU melegszik túl, erre még utalhat a széteső, becsíkozódó kép. Szerintetek? Prime95-el teszteltem a CPU-kat (először arra gyanakodtam a túlmelegedéssel), 58 fok fölé nem ment, ellenben a GPU már akkor 65 fok körül járt, pedig azt ott elvileg nem is hajtja, nem? Szerintem veszek a gép elejébe és a hátuljába egy-egy 8 cm-es ventilátort, talán az hűt annyit rajta.
-
-
Respen
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám.
Korábban elromlott a gépem, a hibajelenség ez volt:
Bekapcsoláskor minden ventilátor felpörög, az is, ami az alaplapról kapja az áramot, a videokártya kis lámpája is világít, vinyó is pörög, minden szép is lenne, de..ezen kívül nem igazán történik semmi. Azaz pörög tovább, és ennyi.
Az alaplap nem csippan, a monitor nem kap jelet. Azaz a bios betöltéséig nem jut el a dolog.Alaplapra gyanakodtam én is meg mások is, úgyhogy elvittem gariztatni a szervizbe. Onnan visszakaptam, hogy bios frissítés után az alaplap tökéletesen működött.
Ma összeraktam a gépet újból, de megint valami nem jó. Bekapcsoláskor a táp kis lámpája világít, a külső(azaz nem alaplapról áramot kapó) ventilátor pörög, viszont az alaplapon levő dolgoknál az egyetlen reakciót a vga ledje adja, ami bekapcsoláskor egyetlen pillanatra felvillan.(illetve még a vga ventije is egy pillanatra megindul ekkor) Utána semmi.Én most tápra gyanakszom, de már semmiben sem vagyok biztos. A táp egyébként egy FSP Everest 500W-os példány, de másik tápom csak egy van, ami sajna már elég régi, és nem igazán kompatibilis az alaplapommal, így kipróbálni nem nagyon tudom, hogí itt van-e a hiba.
Ha valakinek van ötlete, azt nagyon megköszönném!

-
gregtom66
csendes tag
válasz
gregtom66
üzenetére
Ez a hozzászólásom még most is érvényes(amire válaszoltam), de kipróbáltam azóta pár dolgot:
Ha bekapcsoláskor Ubuntu Live cd-ről bootolok, a karakteres dolgokat még látom, de amikor már az Ubuntu grafikus része jönne, fekete marad a kép.
Ha csökkentett módban indítom a gépet, egyből elindul.Ezekből, és a régebbi kommentem tesztjeiből arra következtetek, hogy a videókarival lesz valami, ami sztem nem szoftveres, de lehet, h a bios állítgatás ellenére még mindig azzal függ vhogy össze.
De nem tudom felfogni, h akkor reseteléskor miért megy mégis egyből a gép....Help továbbra is, thx.
-
_ATi_1
senior tag
AKHook1 és jaja1981!
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat!
Kipróbálom ezeket is, a VGA nekem is megfordult a fejemben.
A memória-hiba azért nem, mert azt hittem, hogy ez minden esetben "kékhalál"-t von maga után
A táp-csere után ellenőrzöm ezeket is. Egy Codegen tápot amúgy sem árt lecserélni.
Üdv! -
AKHook1
tag
+1 a memoriahibara
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy gép (Asus A7N8X, AMD AthlonXP 2500+, Shappire 9600XT, 2x512MB DDR, Codegen táp)
A probléma, hogy véletlenszerűen újraindul a gép.
Windows XP oprendszer volt feltelepve rá, ekkor mindig a bootolás ugyanazon szakaszában indult újra.
Miután Win7 lett feltelepítve, teljesen véletlenszerűen újraindul, de szinte mindig be tud bootolni.
Első körben a tápegységre gondoltam. Már úton van a csere-táp.
Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhat még ilyesféle újraindulásokat?
-
psg5
veterán
nos, úgy tűnik mégsem hdd hiba volt...
Xp ben valami hiba lett, most lecseréltem és ok... -
sss
őstag
Sikerült elővarázsolni a memóriaidőzítéseket, elvileg 5-5-5-18. Mire kellene állítani?
-
törölt tag
"Ezzel a lemezzel már több rendszer lett telepítve, speciel ez nem...így a telepítő lemezzel nincs gond."
ez nem biztos, mivel ez nem
nem lehet hibás hiszen csökkentett módban semmi baja, nem?
ha jól emlékszem volt valami partició méret kezelés eltérés az xp-k között
áruld már el azért hogy milyen lap, mekkora vinyó és hányas szervízpakkos a telepítő lemez
vagy titkos? -
psg5
veterán
válasz
üzenetére
Sentinellel tesztelve a hdd, redben volt...
Ezzel a lemezzel már több rendszer lett telepítve, speciel ez nem...így a telepítő lemezzel nincs gond.
Kösz a segítségedet.
Biztos, hogy a merevlemez a hibás, mert a a hdd cseréje után jó a rendszer nincs hiba, igaz egy win98 a rendszer rajta, de ha más eszközzel lenne baj, valószínűsíthetően ezzel is fagyna.
Az az egy érthetetlen csak, hogy a csökknetett módban miért jó és a Sentinel hogy-hogy nem talált hibát... -
törölt tag
ejha!
és ezzel a lemezzel telepítetted a mostani rendszert is amivel most nem jó?
mekkora hdd ez?
egyébként a vinyó gyártóktól le lehet szedni test lemezt, át kellene nézetni vele
tuti rendesen működik a vinyó csökkentett módban?
akkor csak is a telepítő lemezzel lehet valami gáz, talán a méret miatt vagy franc se tudja
mekkora vinyó és milyen sp-s a lemez? -
-
törölt tag
na ezt most már nem egészen értem, milyen másik memtest lemez?
összesíteni kellene hogy hogy jó és hogy nem
vagy ha egyértelműen tutod használni a dvd-t, és csökkentett módban megy a géped akkor állítsd vissza egy olyan korábbi időpontra a rendszert, amikor még jó volt
ha nincs mentés akkor meg kell keresni hogy milyen szoft okozza a gondot
valószínű hogy amit utoljára feltettél, na azt le kell szedni csökkentett módban
ha nincs meg szedd le a drivereket, ha úgy se jó telepítsd újra az xp-t, ne frissítsd -
törölt tag
ha csökkentett módban megy akkor szoftver gond szokott lenni, szedd le az ide vezérlőt pl.
de mivel az memtest boot lemezzel se , és az xp telepítőlemezzel se jó, valószínűbb hogy a dvdnél, vagy annak a kezelésénél van a gond
legegyszerübb most megpróbálni csökkentett módban bolvastatni, aztán bemásolni egy dvd-t valszeg nem fog menni -
psg5
veterán
De akkor csökkentett módban hogy-hogy jó a hdd?
Vagy pont azért mert csak csökkentettben megy ezért nem dolgoztatjameg annyira, de ha rendesen, akkor már nem bírja?
A sentinel hogy nem talált hibát attólmég lehet, hogy fizikálisan van valami?
Vagy mivela másik hdd win98-al megy az nem mérvadó?
Rendelhetem az új hdd-t? Vagy még mi lehet?
Alaplapnál gondolom a win98-as hdd-vel is gond lenne a prociról nem beszélve.
Memó ok
Táp ok
vga nincs, mert integrált de az is kinlódna,meg hát azért arra nem utal a hiba.
hdd régi csak csökkentett módban megy, rendesben betöltéskor fagy.
win98-as másik hdd-vel teljesen jó. -
psg5
veterán
válasz
üzenetére
Hát elég fura.
Tápot cseréltem tesztelve,az rendben, memóriát is cseréltem az is redben.
Na van egy nagyon régi gépem abból a merevlemezt kivettem és átraktam ebbe a gépbe (működő windows 98-al) sok illesztőt telepített, de azzal már rendben van nem fagyott le.
Ezek szerint a merevlemez adta meg magát?
Létezik ilyen? -
törölt tag
-
szacsee
nagyúr
Ramidőzítést kellene lazábbra venni, amint írtad nem is egyformák, így a lap gondolom első indításkor dual-ban hajtaná a Te általad belőtt időzítésen. Restart után gondolom átállít valamit és akkor már megy normálisan.
Ezt egy bootolható ramtest-el megnézheted (pl Hiren Boot CD- Goldmem).
A MIT menüben Performance Enhanced mire van állítva? -
n00n
őstag
Ms industrial platifum vagy mi a márkája. Nem vágom. Nem az én gépem. Én tisztában vagyok vele, hogy egy márkás táp választása nagyon fontos dolog egy konfig összerakásánál.
Holnap kicserélem egy másikra, hogy megbizonyosodjak, hogy az a hiba. Kérdésem, ha kiszerelem a régi tápot akkor az újat muszáj becsavaroznom vagy elég, ha az asztalon mellé rakom? Lehet láma kérdés, de biztosra akarok menni. Köszönöm az eddigi segítségedet.
-
sss
őstag
Nekem is lenne egy kérdésem.
Bekapcsolom a gépet, várom, h csipogjon egyet a speaker, némi hatásszünettel teszi csak meg, aztán miután bejön a windows logo akkor leáll a bootolás. A hdd led világít, de a monitor kikapcsol. Második indításkor reset vagy kikapcs után viszont elindul rendesen. Ez miért lehet? (e3200, hitachi 500gb, 2gb ram samsung+elixir, hipro táp, windows xp)n00n: sry akkor félreértettem, akkor a táp lehet a gond, vmi noname legalább?
-
sss
őstag
Award biosban az ismétlődő hosszú hangjelzések a ram hibájára utalnak.
Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés: Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú hangjelzés: A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását!
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizze a megfelelő csatlakoztatást!
1 hosszú+9 rövid hangjelzés: Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések: A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések: Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól!
forrás:http://shaman.uw.hu/
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Már jó ideje (évek óta) nem volt tisztítva a gépem, már nagyon hangos is volt. Ma is egész nap ment és egyszer csak újraindult magától. Akkor bementem a biosba és olyan 50 fok körül volt mind a cpu, mind a vga. Kitakarítottam. Bekapcsoláskor 35 körül volt mindegyik. Ment egy 30 percet a gép és valami eszméletlen hangot adott ki, börögött. Kikapcsoltam, azóta viszont, ha bekapcsolom valami rendszercsengő szól folyamatosan, hosszan. Néztem a motherboard leírását, az erre a fajta csipogásra azt írja, hogy a videokártya nincs a helyén. Ellenőriztem, de oké. De mégis csinálja. Ötlet, hogy mi lehet a gond? Hétfőn elviszem szerelőhöz, ha csak nincs ötletetek mit nézhetnék meg.
-
asdddsa
tag
Bocs

Júniusra gondoltam
. -
psg5
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Advanced Ide configuration-ban megvan, Ide master a Hdd slave a dvd
Kábelt mindjárt átdugom (de évekig így volt és jó volt...)
Superantimár futott semmit nem talált.
Memtesztet este lefuttatom.
Csökkentett módban a hdd-t partícionálni lehet? Hogyan?
Ha táp lenne, akkor csöknetteben is baj lenne nem? -
szacsee
nagyúr
Biosban sem látod a maxtort az Advanced menü-ben... vagy ahol listázza az IDE/Sata eszközöket? Ha nem akkor lehet cabel select-en van vagy a DVD meghajtó, vagy a HDD, állítsd át fix-re (DVD slave, HDD master és kábelt helyesen rádugni (kábelvég master, középső csati slave). Ha így látja biosban akkor oké.
Utána ha vírusra gyanakszol, akkor Super Anti Spyware csökkentet módban még nem próbáltam, de durván vírusos gépeket pucolt már le jópárszor nálam tisztára.
Ha nem akar indulni, akkor Alternatív indítás.
Esetleg elszállt valami, ilyenkor csökkentett módban ments el mindent, partícionáld újra a HDD-t és rakd újra az XP-t.
Hardveres gondnál lehet még a táp is sajnos.
Normal indításnál a VGA felvált 3D-s frekire egy pillanatra amikor betölt az illesztő ahol lehet már kevés a táp és újraindul vagy befagy...
Memóriahibát pedig a Hiren Boot CD-vel ki lehet szűrni. Letölt, kiír, bebootol róla, Testing Tool, Memory Testing Tool, Goldmem...
-
gregtom66
csendes tag
válasz
enemy107
üzenetére
Hát nemtom, így, h előtte XP volt rajta karival, utána win7, és mind2-nél ezt csinálta, ezért nem hiszem, h itt kellene a problémát keresni.
Sztem felesleges újraindítgatásokat érnék el.
De ne érts félre, segíteni akartál, és ennek örülök, csak sztem ez már így nem célravezető, h tulképpen már próbáltam más oprendszerrel. -
enemy107
senior tag
válasz
gregtom66
üzenetére
ATI drivert nem mindig tudsz nyomtalanul eltávolitani, szerintem vedd ki a karit, formázd le XP-vel a vinyót, utána tedd be a karit és mehet egy új win7. A Biosban ugy jó hogy engedélyezze az alaplapit, ha nincs PCI expresszes. A win7 szerintem nem formáz jól, ezért javaslom az xp-t formázni.
-
gregtom66
csendes tag
Akkor összegezve, mert már azóta változott is a helyzet.
Tehát van egy konfig:Intel Celeron E1400 2Ghz 2 magos proci
Gigabyte G31M-S2C alaplap
FSB 400W táp
Sapphire Radeon HD4670 512ddr3 kariA gond: bekapcsolom a gépet, 2x felpörög a ventillátor, bios megy, win7 tölt, a kék hátteres töltőkép már nem jelenik meg, amikor az jönne fekete marad a képernyő, világít a vörös led a gépházon, de látszólag nem csinál semmit.
Reset, megy minden rendesen látszólag hibátlanul megy minden.Ha kiveszem az Ati karit, az integrálttal egyből elindul, de Ati karival együtt jön elő ez a jelenség.
Leporoltam sűrített levegővel a gépet, Cmost formáztam, memtest-el memóriát ellenőriztem, drivert cserélgettem(3-at is kipróbáltam).
XP alatt is ugyanez volt a hiba.Biosban az volt beállítva, h Init Display az integrált VGA, másik beállítási pontban pedig, akkor engedélyezze az alaplapi VGA-t, ha nincs kari a Peg slotban. Letiltani nem lehet az alaplapi VGA-t, olyan volt, h mindig engedélyezve, és engedélyezve, ha nincs kari a Peg slotban.
Beállítottam, h Engedélyezve, ha nincs kari a Peg slotban, és az Init Display a Peg slotos kari.
Nem oldotta meg a gondot ezekből egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest