Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Alkatrészek.
Asus Z97 Pro Gamer
I5 4690
Geil 1600MHz 8Gb ramok
Samsung 830 64 Gb ssd
XFX TS 550 Táp
+5 vezérelt venti
Kb 4 napja szeretem össze a gépet!
A monitor egy Fujitsu Siemens TFT monitor 17"A hiba!
Elsőnek nem kaptam jelet az igp-ről ezt nagy nehezen kiküszöböltem(senki nem gondolt vola arra,hogy a régebbi win 7 rendszer nem ismeri fel a haswel ref igp-t) egy bios frissítéssel, és egy 3 hónapja kiadott win8.1 pro rendszerrel, azóta az igp működik.Újrarakott rendszer, semmi gond, minden tökéletes, játszom, belakom a rendszert ahogy kell, este kikapcsoltam a gépet, miért is mennyen éjjel, reggel bekapcsolom nincs kép!!!!!
Régi gépem dugtam a monitorra, villog a led, új gépre dugom a monitort, villog a led, kipróbáltam a régi videokártyával, hátha kapok jelet, semmi, majd kihúztam mindent, kivettem az elemet a lapból, áramtalanítottam mindent, 5 perc elteltével mindent újradugtam, kivettem a videokártyát(az igp-t használom! 3-4x erősebb) igp-re kötöttem a vga kábelt bejött a bios, de tovább nem ment a kép, (vga, és dvi kábellel is próbáltam) mikor bejön a bios és tovább menne a rendszer elmegy a kép! Mindegy! bios f8 boot, dvd ről rendszer újratelepítése megy, van kép, mindent újra megcsinálok, , igp-ről játszom, minden tökéletes, esete már nem kapcsoltam ki a gépet, alvó üzemmód, gondoltam megnézem így reggelre mi lesz, reggel egy bill nyomás a rendszer elindul, semmi sípolás minden frankó de kép ismét nincs!
Mi ez?
Másik monitort nem tudok keríteni, de eddig jó volt, a régi gépen is tökéletesen működik.
Valami jel árvitel, igp, vagy alaplapi dologra gondolok, vagy valami nem megfelelően van beállítva, ISTEN tudja, de már nagy ideges vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest