- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jmedve
tag
válasz
XNX1992 #22505 üzenetére
Köszönöm mindenre kiterjedő hathatós segítségedet
! De ugye azért ezt nem gondolod komolyan!
Ez már a 4. Gigabyte alaplap, nálunk (ez most a fiam gépében ketyegne) de ezt leszámítva, soha semmilyen problémám nem volt a márkával.
Az enyémben most egy ASUS Sabertooth + AMD 8350 ketyeg, de előtte nekem is 2x is Giga volt hosszú évekig, minden hiba nélkül, igaz, mindegyik AMD procival. Sőt régebben még a celeron-os időben, megfordult nálam 2 Asrock is. Most váltott volna a fiam, AMD-ről Intel-re, mert nagy játékos, ezért kell neki az izom a számítógépbe, csak hát így jártunk. Mondtam is neki, hogy szerintem ez az AMD bosszúja, mert átnyergelt Intelre!
-
-
-
membrandj
nagyúr
válasz
XNX1992 #22360 üzenetére
??? Leírtam értelmesen,hogy driver hiba, erre beírod,hogy szerinted szar a kártyád? WTF?
Vége fele olvasgass bele és egyből rájössz te is.. illetve kérdezz rá ott is. Harderes gyorsítást kapcsold ki és a legfrisebb drivert tedd fel. Szerintem 2-3 hét és jön az új driver, ami megoldja teljesen.
-
törölt tag
válasz
XNX1992 #21820 üzenetére
Cserélj adat kábelt a HDD-nél. S próbáld ki több slotban is. Más ne legyen rádugva, csak az op rendszer hdd-je.
Zolibaba24: Neked is célszerű a fentieket megtenned, bár ez kicsit x aktás, ami nálad van...
Lehet akár vírus is. A memóriákat is vedd ki, egyesével tedd vissza mindegyik slotba és próba.
Ha DUAL chanel-ban futnak, akkor tedd Single módba őket. S vedd visszább a ramok frekvenciáját egy lépcsővel.
Keress olyat a Bios-ban, hogy Spread Spectrum. Ha van (több helyen is lehet), kapcsold ki. (mindenképp javasolt).
chewycl: Nem sok esély van rá, hogy jó legyen.
Biztonság kedvéért próbáld ki a vga-t egy másik gépben, (ezzel ki lenne lőve az esetleges alaplap és tápegység hiba), ha ott se jó, akkor...
Illetve annyit megtehetsz, hogy kiveszed az alaplapból és vissza. Ettel az esetleges kontakt hibát orvosolhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest