- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
laca000 #22511 üzenetére
Meg kellene várni mit mondanak a 2. helyen, ahol másik lapba kerül, hogy ott megy-e olyan lapban, ami már felismeri bios szinten, illetve azért csak ki kellene próbálni, hogy amit mond a volt tulaj... De ha ezek sem vezetnek eredményre, és egyik lapban és semilyen beállításokkal nem akar működni a cpu, akkor....
Amúgy a konkrét kérdésedre: igen, megfelelő bios mellett a load setup default után működnie kellene, de ez a számítástechnika...
-
vendingo
veterán
válasz
laca000 #21468 üzenetére
Ha csak javítást csináltatok win telepítővel, akkor megmarad minden adatom?
Még nem csináltam ilyet.Amúgy ismételten széthúztam mindent, kicseréltem pár kábelt is, de nem lett javulás.
Ha sw-s hiba vam, az nem tudom hogyan keletkezhet egy tisztítástól.
Kifujtam az adatokat? :-) -
-
-
Rivaul
addikt
-
quailstorm
félisten
válasz
laca000 #19589 üzenetére
Szétszeded a géped, összerakod, megtakarítod a csatlakozókat, kábeleket végignézed. Más nem nagyon van lehetőségnek...
Anno sokat szívtam olyannal hogy összeraktam a gépet, ment, aztán 2 méterrel arrébb raktam a helyére, és nem kapcsolt be... RAMslot hiba volt...
Egyébként a HKC USP series inkább táp mint egy 350-400-as Chieftek a 10-16k-s kategóriából, tapasztalat. Nekem 580-as van, kb 350-esre lenne szükségem(úgy is kezelem, nem lesz rá több terhelés kötve sose). De a 350-es 400-as chieftekek nagyon gyakran tönkremennek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged