- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
freelanced #52551 üzenetére
Kiszedted az elemet, mennyi idő múlva került bele az új?
-
Csorbi
addikt
válasz
freelanced #52543 üzenetére
Alaplapgyanús.
-
MrDerekas
addikt
válasz
freelanced #36509 üzenetére
Meg is van a bűnös. Viszont, hogy teljes bizonyossággal kizárhasd a tápot, csak kellene kerítened egy hasonló teljesítményű (energiaéhségű) vga-t és kipróbálni azzal is.
-
MrDerekas
addikt
válasz
freelanced #36507 üzenetére
Lehet, hogy háttérben már települt a driver a win update-ből. Integrált gpu-val, vagy másik videokarival tehetsz próbát, hogy a vga a ludas vagy sem. Esetleg ram hiba ha a rendszerstabilitás a problémás, de mindenképp először vga irányba keresném a forrást.
-
MrDerekas
addikt
válasz
freelanced #36504 üzenetére
Vram hibás a vga valószínűleg. Friss rendszeren driver telepítés után jellemzően ilyen esetben akad meg a rendszer.
-
syberia
veterán
válasz
freelanced #22724 üzenetére
Nekem a BIOS magától magasabbra tette a BCLK-ot, 3.2 helyett 3.3Ghz az alapórajel
de csak azután hogy az 1600-as ramjaim 1600mhz órajelre lőttem be, alapból csak 1333-on ment.
-
Buci21
addikt
válasz
freelanced #22706 üzenetére
sophos antivirus az "isten" sztem, a régi virus buster fejlesztői csapatják. a microsoftos nem valami gyors...
advanced system care-t sosem használtam, de olyan nagy csodát ne művelhet, funkcionalitásában kb a ccleaner lehet.
amúgy a legfontosabb: netezz tudatosan, ne telepíts minden kunkori malacpéniszt ami szembejön, toolbarokat stb
(mint nagyanyám szokta volt csinálni IE 6 alatt >< ), valamint defrag néha
igazi gyorsulásért SSD a nyerő.
-
Buci21
addikt
válasz
freelanced #22704 üzenetére
CCleaner registry takarítás, ha általános sebességnövekedést akarsz, akkor egy SSD, ne telepítgess agyba főbe minden fos programot, és ha HDD-d van, akkor félévente egy defrag mehet neki.
win8 alatt feladatkezelő, ott az indítás fül, és kiválogatod
-
Buci21
addikt
válasz
freelanced #22702 üzenetére
ez nagyon jó így ahogy van :d nekem 8 gigából 40%-ra lövi be a win8. Egy csomó memóriát befoglal az OS magának, hogy ha neki szüksége lenne rá, akkor ne más programtól kelljen elvenni, hanem ezt tudja használni. Nyugodtan használd a géped, ha nem érzel lassulást, ez így teljesen okés. Százalékoknál azt nem látod, hogy a rendszer mennyit foglalt le magának.
-
tornas
őstag
válasz
freelanced #22555 üzenetére
Hali!
Én megnézném, hogy a feladatkezelőben milyen program fut, ami miatt a RAM és / vagy a CPU kihasználtság az egekben van.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
freelanced #15208 üzenetére
Üdv!
Azért azt elárulhatnád, hogy még milyen alkatrészekből áll a géped.
Ellenőrizd a táp csatlakozókat, (matattál a gépben, lehet valamelyiket félig kihúztad) vedd ki a VGA-t, memóriákat, majd tedd vissza. Csinálj egy BIOS reset-et. (Clear CMOS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest