- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
freelanced #52551 üzenetére
Kiszedted az elemet, mennyi idő múlva került bele az új?
-
Csorbi
addikt
válasz
freelanced #52543 üzenetére
Alaplapgyanús.
-
MrDerekas
addikt
válasz
freelanced #36509 üzenetére
Meg is van a bűnös. Viszont, hogy teljes bizonyossággal kizárhasd a tápot, csak kellene kerítened egy hasonló teljesítményű (energiaéhségű) vga-t és kipróbálni azzal is.
-
MrDerekas
addikt
válasz
freelanced #36507 üzenetére
Lehet, hogy háttérben már települt a driver a win update-ből. Integrált gpu-val, vagy másik videokarival tehetsz próbát, hogy a vga a ludas vagy sem. Esetleg ram hiba ha a rendszerstabilitás a problémás, de mindenképp először vga irányba keresném a forrást.
-
MrDerekas
addikt
válasz
freelanced #36504 üzenetére
Vram hibás a vga valószínűleg. Friss rendszeren driver telepítés után jellemzően ilyen esetben akad meg a rendszer.
-
syberia
veterán
válasz
freelanced #22724 üzenetére
Nekem a BIOS magától magasabbra tette a BCLK-ot, 3.2 helyett 3.3Ghz az alapórajel
de csak azután hogy az 1600-as ramjaim 1600mhz órajelre lőttem be, alapból csak 1333-on ment.
-
Buci21
addikt
válasz
freelanced #22706 üzenetére
sophos antivirus az "isten" sztem, a régi virus buster fejlesztői csapatják. a microsoftos nem valami gyors...
advanced system care-t sosem használtam, de olyan nagy csodát ne művelhet, funkcionalitásában kb a ccleaner lehet.
amúgy a legfontosabb: netezz tudatosan, ne telepíts minden kunkori malacpéniszt ami szembejön, toolbarokat stb
(mint nagyanyám szokta volt csinálni IE 6 alatt >< ), valamint defrag néha
igazi gyorsulásért SSD a nyerő.
-
Buci21
addikt
válasz
freelanced #22704 üzenetére
CCleaner registry takarítás, ha általános sebességnövekedést akarsz, akkor egy SSD, ne telepítgess agyba főbe minden fos programot, és ha HDD-d van, akkor félévente egy defrag mehet neki.
win8 alatt feladatkezelő, ott az indítás fül, és kiválogatod
-
Buci21
addikt
válasz
freelanced #22702 üzenetére
ez nagyon jó így ahogy van :d nekem 8 gigából 40%-ra lövi be a win8. Egy csomó memóriát befoglal az OS magának, hogy ha neki szüksége lenne rá, akkor ne más programtól kelljen elvenni, hanem ezt tudja használni. Nyugodtan használd a géped, ha nem érzel lassulást, ez így teljesen okés. Százalékoknál azt nem látod, hogy a rendszer mennyit foglalt le magának.
-
tornas
őstag
válasz
freelanced #22555 üzenetére
Hali!
Én megnézném, hogy a feladatkezelőben milyen program fut, ami miatt a RAM és / vagy a CPU kihasználtság az egekben van.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
freelanced #15208 üzenetére
Üdv!
Azért azt elárulhatnád, hogy még milyen alkatrészekből áll a géped.
Ellenőrizd a táp csatlakozókat, (matattál a gépben, lehet valamelyiket félig kihúztad) vedd ki a VGA-t, memóriákat, majd tedd vissza. Csinálj egy BIOS reset-et. (Clear CMOS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest