- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #22518 üzenetére
Úgy néz ki tárgytalan.
-
Bjørgersson
félisten
Előbb nyomtam egy bios resetet és azóta a Windows bootolása után csak egy fekete képernyőt kapok az egérrel a közepén. Semmire nem reagál, de a kepernyőkímélő azért működik. Próbáltam csökkentett módból rendszer-visszaállítani is, de az sem segít, amikor újra belépek a csökkentett módba azt írja "A rendszer-visszaállítás nem tudta kibontani a(z) C:\ fájlt a visszaállítási pontból. Ismeretlen hiba lépett fel a rendszer visszaállítása közben. (0x8000ffff)". Próbáltam több ponttal is, minddel ezt csinálja.
Van valami ötletetek mi lehet a gond?
-
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Édesapám munkatársától kaptam egy gépet, hogy csináljam meg, mert lassú. Az előbb nekiálltam kitakarítani, amivel nem is volt semmi gond, összeraktam, még mindig klappolt minden, majd amikor indítanám semmi. Amikor bedugom a tápkábelt a tápegységbe, egy kis sziszegést lehet hallani, mintha valahonnan eresztene a levegő, felpörög a táp és a processzorhűtő ventilátora is, az alaplapon világít egy kis led, majd szépen leáll minden. Az előlapi panel kábeleit a honlapon található manual alapján kötöttem be, úgyhogy ezzel szerintem nem kellene gondnak lennie.
Egy Biostar M7VKA alaplap, valamilyen AMD Duron processzor, 2x128MB SD ram, egy 10 GB Barracuda HDD, egy 150 wattos FSP és talán egy ATI 9550 videokártya van benne.
-
Bjørgersson
félisten
Sorry, jobb topicot nem találtam.
Ki/bekapcsolt gépre milyen káros hatásai lehetnek az áramszünetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest