Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
shaggy
aktív tag
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Unokatesóm asus gépe(Asus m2v alaplap, amdx2 x4000+ proci) olyat csinál, hogy bekapcsolom a gépet és mondjuk belépek a biosba, lépegetek a menüpontok között egyszer csak újraindul, ezután lehet hallani hogy többször is újraindul még a videókártya bekapcsolása előtt majd elkezd tölteni renden. Betölt a windows majd itt is fogja és újraindul. Beraktam az én ugyanilyen procimat a gépbe azzal is ugyanaz a helyzet. Szerintetek alaplap vagy táp lesz a ludas? Videókártya kiszűrhető mert sem az alaplapi sem egy berakott kártyával nem javul meg a dolog.
-
válasz
shaggy
üzenetére
Szia. Elvileg igen,de ennek több oka is lehet.
Ha keverten van Sata és Pata vinyó a gépen ,akkor szokott ilyeneket csinálni.Behangolni nehéz,de megoldható,az alaplapod biosában érdemes nézelődni,hogy mi-mire jó.Demindenekelőtt próbáld úgy elindítani a rendszert,hogy csak egy eszköz maradjon rajta,amin a rendszer van. A CD olvasó(ka)t vagy esetleges más vinyó(ka)t ne dugd be.
Ha így elindul,akkor csak a többi eszközzel kell ügyeskedni a biosban,hogy mindent lásson és a megfelelőről bootoljon.
-
Debilon
addikt
no, alaplapon a LAN chip elégett, ami kiütötte az egész lapot, biztosítózás folyamatban van
(valószínűleg a kábelmodemen keresztül kapta a pofont, mert a modem is elszállt, mert azt ma cserélte a szolgáltató) -
ebegab92
senior tag
-
shaggy
aktív tag
sziasztok !
Ha a gép azt írja ki hogy no boot device akkor a winyot nem látja amiről bootolni kellene neki?
Pedig a biosba ki írja hogy felsimerte ott van. -
Debilon
addikt
válasz
Debilon
üzenetére
no, ma reggel gép szétborítva, csupasz alaplap nem indul el egyáltalán, egy pittyenést sem hallat
megyek be ismerőshöz megnézzük nála egy másik procival is, aztán szerintem kuka

VGA-m, vinyóim, RAM-ok másik gépben tökéletesen üzemelnek, a saját tápommal, úgyhogy hacsak nem a bekapcsológomb szállt el (utolsó olcsó reményként)akkor alaplapom tényleg kukás
-
tescodr
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Üdvözletem Kedves Kollégáknak!
Egy számomra érdekes és furcsa jelenségre lettem minap figyelmes és szeretnék kérni a véleményetek:
Minap egyszerű böngészés közben váratlanul újra indult a gépem,és az érdekessége itt jön nem bootolt be... se beep se semmi zöld led világít piros pedig nem folyamatosan hanem néha töltélst szimulál... tápkapcsoló lenyomása után normálisan bootol igaz szép hibaüzenetel fogad még a post előtt hogy :warning system boot fail gondolom ez a tápkapcsoló lenyomása miatti bios reset miatt van.Esetleg valami ötlet? Én a tápra gyanakszom...ja igen és elfelejtettem mondani.Napi egyszer fordul elő első indítás után,nem öreg gép fél éves: Phenom x2 555 black edition,asrcock n68-s3 Ucc alaplapAMD 4670 1gb ,És 6 gb ddr3 1333.
-
ebegab92
senior tag
-
-
Debilon
addikt
válasz
ebegab92
üzenetére
Chieftec GPS 350EB 101A a tápom, de másik géppel rendesen megy, és ahogy írtam, VGA nélkül 1 vinyóval sem indul be
egyszer már volt, hogy rosszul volt a VGA a helyén, de akkor felpörgött minden de nem indult a gép
az a baj, hogy blinkre nem szeretnék alaplapot venni, itt felénk meg mindent úgy kell meghozatni, mert nekem legalább AM2+ - os lap kéne az AM3-as procim és a DDR2 RAM miatt
holnap megkérdezek ismerőst van-e neki raktáron valami ilyesmi, de nem fűzök hozzá nagy reményeket
-
Debilon
addikt
Hali!
lenne egy olyan gondom, hogy tegnap óta nem indul a gépem.el kellett mennem itthonról, mikor pár óra múlva hazaértem (közben volt egy kis dörgés/villámlás) a gép zúgott, egeret megmozdítva nem reagált semmire, bekapcsoló gombot megnyomva visszajött a kép, de az egérmozgásra nem reagált semmit sem, ezért táp hátulján ki/be kapcsolás és azóta meg sem nyikkan, ezután ami fura, hogy a gépre kötött DGFT közepén még nagyon halványan villogott a "GT" gomb egy darabig
pedig valami lehetett, mert Inviteles (ex Fibernet) kábelmodem is megzakkant, mert az összes led világít rajta (ezt holnap cserélik majd)
amit ma megnéztem egy kölcsöntáppal, hogy azt rádugva gépemre sem indul el. a kölcsön táp a saját gépét elindítja. az én tápom belepróbálva a másik gépbe szintén elindul, tehát elvileg a tápommal semmi probléma nincsen
égett szagot, égésnyomot sehol nem látok az alaplapon
próbából VGA nélkül, 1 vinyót a tápra akasztva sem indul el.
konfigom az adatlapomon, de azért leírom:Giga GA-MA770 UD3 rev2.0
Phenom II X2 545
4x1GB DDR2 800
XFX Radeon 4830
250 GB + 2TB vinyótehát a gép meg sem nyikkan, egy venti sem pörög föl, a táp sem kapcsol be, annak a ventije sem mozdul
fent leírtak után én az alaplapra gyanakszom, aminek majd holnap próbálok utána járni
esetleg valami ötlete van valakinek?
szerk: és ami fura, hogy a TV, beltéri, monitor, router mind tökéletesen működik, a gép pedig másik dug aljba dugva sem
-
Calibra72
aktív tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
Valószínűleg túl sok pasztát használtál...................
Túl sok paszta hővezetés helyett inkább hőszigetel
-
-
válasz
LordMaxtor
üzenetére
Akkor sajnos egyesével kell letesztelgetni az elemeket.Más memória,proci,videókártya,alaplap. Az uccsó a legmacerásabb.
Tápot is lehet érdemes lenne megnézni,lecserélni egy próba erejéig egy másikra. -
LordMaxtor
csendes tag
Még mindig nem sikerült megoldani, igyse.... :/
-
ebegab92
senior tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
Meg azért óvatosan azzal a lappal!Nem igazán 6 magos procikra lett tervezve
A 2+1 fázis nagyon kevés egy ilyen nagy fogyasztású procinak (a fázisok oldalt azok a kis fekete kockákra emlékeztető elemek).Az ideális az olyan lap,amin a proci mellett 5 fázis van (4+1).Nekem is volt hasonló lapom,de annál is tartottam a 4-magosított Phenom II X2-esemmel,ezért inkább ráfizetéssel szereztem egy jobb lapot.Mondjuk az int.VGA-t sajnálom,hogy nincs,de helyette 8+2 fázist kapok+CF-t (bár videokártyából elég 1 is nekem
) -
DataTraveler
tag
Sajnos nem találtam semmi ventilátort itthon amit rá tudnák rakni!
Nagyon magas ez a hőmérséklet, mielőtt leszedtem a bordát alapjáraton volt kB. 45 °C!
Szó szerint rá volt előtte ragasztva a chipre a borda nem pasztával volt rajta! Szerintem valami spéci Hővezető ragasztó volt előtte rajta! -
ebegab92
senior tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
KÜlön csak ventid nincs?Előtte azzal is meg lehetett volna próbálni
Bár az nem hiszem,hogy levinné 45-55 fokra.Azért szerintem se normális a 70-80 fok,hiába mondják rá,hogy az az üzemi hőmérséklete.Persze...És akkor így rövidebb életű is lesz az egész lap. -
ebegab92
senior tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
Hát igen,sajna ennyire felmelegszik egy északi híd egy rossz hűtőborda miatt.Az a gyönyörű ASRock logós borda
Próbálj rá nagyobbat szerezni (+amin van venti is) VAGY a jelenlegire ragassz egy kisebb ventilátort 
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Van egy ASRock N68C-S UCC alaplapom és egy AMD Phenom II X6 1055T processzor van benne ami alapjáraton kb. 45-50 °C ketyeg ami elviselhető! A problémám az lenne, hogy az AIDA64 70-80 °C mutatja a MCP-et! Leszedtem a hűtőbordáját és újra akartam pasztázni de nem pasztát találtam alatta hanem valami ragasztó féleséget amit lekapartam és utána rákentem a pasztát és úgy raktam vissza és azóta van ez a 70-80 °C hőmérsékletet!
Válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
LordMaxtor
üzenetére
Próbáltad teljesen szétszedni és összerakni? Általában ismeretlen hibakor sokadik próbálkozásra ez egy megoldás szokott lenni.
csak figyelj oda,hogy a vinyós,DVD olvasók sorrendje ugyanaz maradjon.
Ha van sata eszközöd,akkor pedig ugyanazokba a slotokba dugd vissza őket. -
LordMaxtor
csendes tag
válasz
LordMaxtor
üzenetére
Alaplapot rosszul írtam..
Gigabyte GA-K8NXP-SLI -
válasz
LordMaxtor
üzenetére
Konkrétan nem értem. Mit kötöttél? Hogy zökkent? Vitted,dobtad,vagy rácsomóztál egy kötelet?
-
LordMaxtor
csendes tag
Hali!
Egy olyan problémával álok szembe, amivel nem gondoltam hogy valaha fogok...
A történet egyszerű, ment a gép, gond nélkül, majd kivettem a DVD-iromat, majd ahogy visszatoltam a gépemet a helyére, a járólapon zökkent egyet, majd összekötöttem a gépemet és nem indult.... egyedül a monitor volt rákötve a gépre, táp kihúzva, lekapcsolva...
Olyan szinten nem indul, hogy minden az égvilágon felpörög, de nem kapok képet, próbáltam másik videokarival, de úgyse... a monitort is kipróbáltam másik géppel, de nem annak van gondja,mer most is azt használom!
Teljesen kipucoltam, de így se, 2 haver már megnézte, de ők se tudtak rájönni mi lehet a baja... :/ Eddig semmi gondja nem volt :/Config a következő:
Macro MPT-401P táp
Gigabyte GA-KBNXP-SLI alaplap
AMD Athlon 3200+ proci
4x512 DDR RAM
1x DPS
Gigabyte - GeForce 8400GS 512Valakinek valami ötlet?? Nagyon fontos lenne!!!

-
Vodar
senior tag
Tegnap visszaraktam az F6-os BIOS-t (F7-es beta volt rajta) és azóta mindig pöccre indul. Persze ez még nem jelent semmit, hiszen van, hogy hónapokig jó amúgy is. Drukkoljatok

-
Vodar
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szerintem nem ér hozzá és csak nagyon minimális a ferdülés. Lehet ezt javítani?
-
BigBlackDog
veterán
Lehet, hogy vennék a helyedben egy használt, de minőségi tápot. Azzal ki tudnám szűrni a tápproblémát, bár mindenekelőtt a procifoglalatot nézném meg. LGA775-nél (és LGA1555-1556) találkoztam már ilyennel többször is, ezekben az esetekben az egyik láb elferdülése okozta ezt a problémát. Mindenekelőtt megpróbálnám letisztázni ezt a részét a dolognak. Az az elferdült láb nem ér hozzá egy másik érintkezőhöz is a procin (tudom, nem lehet látni, de esetleg ráutal nyom)?
-
Vodar
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Sajnos nincs... na meg van, hogy hónapokon át nem jön elő a probléma. Milyen szervizben tudnának ezzel kezdeni valamit? Én már 2 helyre vittem, de mivel a pár nap alatt, amíg ott volt a gép, nem jött elő a probléma, így nem is tudtak vele mit kezdeni.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
A következő problémát már leírtam korábban, akkor valaki azt írta, hogy kontakthiba van a CPU és az LGA lábak között és tisztítsam meg kontakt spray-el. Megtörtént, de a hiba továbbra is fennáll. Ami pedig a következő:
Egyszer csak elkezdte azt csinálni a PC-m, hogy bekapcsolás után csak pörögtek a ventik ezerrel, a sípolás elmaradt és kb. 1-2 perc üres ventipörgés után simán elindult a boot, mintha mi se történt volna. Semmi egyéb probléma nincs a géppel (pl. újraindulás, melegeséd).
Az érdekesség, hogy amikor szétszedem a gépet, majd újra összerakom, akkor rendszerint pár hónapra megjavul... mondjuk mostanában már nem.
Amit még észrevettem, hogy az egyik LGA(775) láb egy nagyon kicsit mintha elállna a többitől, de tényleg csak nagyon minimálisan. Próbáltam egy tűvel visszahajlítani, de ha nagyon megvizsgálja az ember, még most se tökéletes. De nem tűnik töröttnek...
Illetve olyat is ötletelt valaki, hogy a táppal lehet a gond és azért javul meg egy időre a gép, amikor szétszedem, majd újra össze, mert ilyenkor a táp áramtalanítva van egy időre. Ebben végül is lehet valami, mert az előbb szintén nem indult a gép, kihúztam a tápkábelt, majd vissza és így már elindult. De ez lehet csak véletlen is, hiszen egyébként is van, hogy pöccre indul. Ha tényleg a tápppal van valami, akkor mi lehet? Lehet-e javítani? Nem tűnik sérültnek, a kondik, stb. rendben vannak így szemre. Na meg ennyi erővel az alaplap is lehet, hiszen ilyenkor az is áramtalanítva van egy időre. Más egyéb?
-
herczeg40
csendes tag
válasz
krisztian7
üzenetére
valami zárlat van,valamelyik kábelon,jártam már így.
-
shaggy
aktív tag
sziasztok !
Nekem az lenne a problémám, hogy nem indul a gép és nem tudom miért amikor jó volt.
Bekapcsolom bejön az alaplapnak a logója és utána kellene hogy bejöjjön a windows betöltő csíkocska de helyette fekete képernyő és felül egy kurzor villog és nem megy onnan tovább.
Ez miért lehet mit lehetne csinálni vele hogy jó legyen?
Win 7 van a gépen. Az lehet az oka hogy a merevlemez nem a legjobb állapotban volt amikor tettem rá a wint már akkor volt rajta hibás és rossz szektor lehet ez miatt van ez?Valakinek valami ötlet?
-
hunak
csendes tag
sziasztok.
mi lehet a probléma a gépemmel?-->
a gépház elején villog folyamatosan a zöld led, és nem reagál a power gombra-->nem tudom bekapcsolni a számítógépemet.
megoldás?:/ -
ebegab92
senior tag
CMOS elem nincs még lemerülve?Attól is nyűglődhet a cuccos.RAM-okat is törölgesd át denaturált szesszel vagy hasonlóval,de tiszta sima törlőkendő is jó.Csak óvatosan,nehogy ledörzsöld a lábak borítását.Lehet,hogy a RAM-ok kissé eloxidálódtak.Csak 1-2 perc alatt az áram hatására valamennyi lejön.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Beírom ide is, hátha itt már találkozott valaki a jelenséggel:
A következő problémát már leírtam korábban, akkor valaki azt írta, hogy kontakthiba van a CPU és az LGA lábak között és tisztítsam meg kontakt spray-el. Most megint előjött a gond, de nem vagyok benne biztos, hogy kontakthiba, hiszen... leírom:
Egyszer csak elkezdte azt csinálni a PC-m, hogy bekapcsolás után csak pörögtek a ventik ezerrel, a sípolás elmaradt és kb. 1-2 perc üres ventipörgés után simán elindult a boot, mintha mi se történt volna. Semmi egyéb probléma nincs a géppel (pl. újraindulás, melegeséd).
Az érdekesség, hogy amikor kiszedem a procit, majd újra vissza, akkor egy pár hónapra megjavul és pöccre bootol.
Ez lehet tényleg kontakthiba, mármint a kontakt sprayel való tisztítás után megjavul? De nem értem, hogy akkor miért indul el egyáltalán (1-2 perc után)... ha kontakthiba, vagyis a proci nem érintkezik rendesen az alaplappal, akkor nem egyáltalán el se kéne, hogy induljon és működés közben is problémák lépjenek fel?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Sonny C.
üzenetére
Memória csere nem szokott, a win viszont a halálozások miatt sérülhetett. Próbáltad visszaállítani egy korábbi időpontra? F8 nyomkodásával boot közben előjön a menü és válaszd a helyreállítás opciót.
(#14727) metaa: Win7 után XP? Hm. Max virtuális gépről futtatva. Miért akarod azt használni?

ok.

-
metaa
tag
üdv!
van egy kb. fél éves konfigom, eddig win7 volt rajta de szerettem volna XP-t felrakni. sikerült is a telepítés, de amikor bootolna be a rendszer, ezt az üzenetet kapom: "Hiba a rendszer betöltésekor."
van esetleg valakinek ötlete? köszi előre is!
-
Sonny C.
tag
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítséget! A rossz memóriákat két hete visszavittem, de állítólag ~ 1 hónap a gariztatás ideje, ezért beszereztem 2x1 GB A-Data RAM-ot, mert a gépemen elég sok anyag van, amit addig is szeretnék használni.
Ezzel viszont az a gondom lenne, hogy bár a gép elindult mindenfelé gond nélkül, de a feltelepített (kb. 1 hónapos) Win 7 csak csökkentett módban hajlandó elindulni, most is így tudok írni!
Esetleg van ötletetek, hogy mitől lehet? Próbáltam a memóriát többféle időzítéssel, adtam neki plusz feszültséget is, egészen 2,2 V-ig (a gyári speckó szerint 2,1 és 2,3 V között van a működési tartomány).
A memória csere okozhat ilyen problémát, hogy a win-t újra kell telepíteni a normális működéshez?
Az eddigi RAM--jaim 2x2GB DDR2 Corsair Dominator CL5 1066 Mhz, most pedig A-Data plus series 2x1 GB CL5 1066 Mhz.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Üdv!
Asrock B75-Pro3-M és G44-es celeront vettem,összeraktam,felraktam a win 7-et is ,hibátlan. De miután felment a win 7 és újraindítottam,az uefi-ig eljutok,utána újraindul egyből. Mi lehet az oka?Rossz helyre dugtam a kábeleket,vagy valamint nem állítottam be? Nagyon új még nekem ez az uefi,várom válaszotokat.
-
tomy0628
aktív tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Igen persze, a Z68 as lapon 8 pin es csati van , míg a giga tápon 4 tűs van csak de ez elvileg nem jelenthet problémát. Direkt VGA nincsen, processzorba integráltat használom. A 24 es főkábel is rajta volt. Jelenleg egy másik táppal hibátlanul megy a Z68 as gép, míg a régi 775 ös is megy a giga táppal hibátlanul alaplapi vga-val.
A gép maga elindult ventik minden, csak nem adott képet a giga táppal a Z68 as lap. -
tomy0628
aktív tag
Üdv!
Az mitől lehet hogy egy Gigabyte superb 460 táp nem indul el egy z68 as lappal és egy i3 as procival, viszont egy 775 ös lappal és egy Q-s procival meg vígan elindul. A z68 lapnak és az i3-as procinak semmi baja mert másik táppal meg elindulnak. -
Paulus571
csendes tag
Üdv emberek!
A gépem reggelente hidegindításnál vacakol.
Elindítom, és memóriallenőrzésnél újraindul. Megkérdezi,
hogy normál vagy csökkentett indítás, és megint újraindul. Ezt eljátssza
hatszor vagy hétszer, amíg sikerült betöltődnie rendesen.Mi lehet a probléma?Sérülhetett a Bios?
Köszi nagyon!
-
Calibra72
aktív tag
válasz
krisztian7
üzenetére
"Pedig egy spire táp volt volt, nem is annyira gagyi "
A márkás tápok is behalnak, csak később mint egy névtelen.................... -
krisztian7
tag
válasz
krisztian7
üzenetére
Megoldódott a probléma, ami 10 perccel azelőtt egy másik gépben működött még a táp az ebben már nem. Egyszer már csinált ilyet, de azóta teljesen megadta magát ezek szerint. Pedig egy spire táp volt volt, nem is annyira gagyi

-
törölt tag
válasz
dascream
üzenetére
A memóriákat ellenőrizd egyesével. Valamelyik szerintem hibás/ vagy nem kompatibilis az alaplapoddal (vagy egymással nem akarnak működni). Tisztítsd meg alkoholos pzs-vel a memóriák érintkezőit, aztán tegyél bele egyet az alaplapba és teszteld memtest86-al. Utána ugyanez a másik memóriával. Ez az elsődleges gyanú, ha nem segít-nincs hiba, akkor jön a következő (tápegység, hdd adatkábel, stb.)
Ha van valami tuningolva, azt vedd vissza alapra.
krisztian7: A tápegység biztosan jó? A cpu 4 pines tápvezetékét rádugtad az alaplapra? CPU-t lekezeli az alaplap a rajta lévő BIOS-sal? -
válasz
krisztian7
üzenetére
Szedd szét és rakd össze újra, valszeg kontaktos.
-
krisztian7
tag
Összraktam egy gépet (1155, g530, 4gb ram). Bekapcsolásnál egy kicsit megmozdul a proci ventillátora , de utána semmi. összedugás jó, cmos reset is kipróbálva. Tápegységet ellenőriztem, azzal sincs probléma. Az alaplap teljesen új! a proci, ram kipróbált garanciás. Mit tanácsoltok?
-
dascream
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja azzal a problémával jelentkeztem, hogy a frissen szervizelt gépem nem indul el. Erre az a tanácsot kaptam, hogy húzgáljak ki mindent és egyenként dugdossam vissza a dolgokat, hátha elindul úgy. Ezzel a módszerrel sikerült is elindítanom a gépet és rájöttem arra, hogyha a az egyik RAM-omat az első slotban hagyom, a másodikat meg átteszem a 2.-ból a harmadikba akkor elindul a gép. Semmilyen más kombinációban nem indul el egyébként. Jó is volt a gép egy darabig, de most azt kezdte el, hogy egy idő után elkezd szaggatni az egész és muszáj újraindítanom, de egyre hamarabb jelentkezik az egész. Most már van, hogy nem csak játék közben is akár. Ez előtt még azt csinálta, hogy indításkor nem indult el a windows, és felajánlott egy javítást, amivel visszaállítottam a windowst egy olyan állapotba ami még feltehetően jó volt. Ez is segített egy darabig, de most már csak simán megy a gép és szaggat, nem ajánl fel semmi javítási lehetőséget. Mit tegyek? Lehet, hogy azért szaggat mert az alaplapnak nem tetszik, hogy más helyen van a RAM?
Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)