Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
Hali!
lenne egy olyan gondom, hogy tegnap óta nem indul a gépem.el kellett mennem itthonról, mikor pár óra múlva hazaértem (közben volt egy kis dörgés/villámlás) a gép zúgott, egeret megmozdítva nem reagált semmire, bekapcsoló gombot megnyomva visszajött a kép, de az egérmozgásra nem reagált semmit sem, ezért táp hátulján ki/be kapcsolás és azóta meg sem nyikkan, ezután ami fura, hogy a gépre kötött DGFT közepén még nagyon halványan villogott a "GT" gomb egy darabig
pedig valami lehetett, mert Inviteles (ex Fibernet) kábelmodem is megzakkant, mert az összes led világít rajta (ezt holnap cserélik majd)
amit ma megnéztem egy kölcsöntáppal, hogy azt rádugva gépemre sem indul el. a kölcsön táp a saját gépét elindítja. az én tápom belepróbálva a másik gépbe szintén elindul, tehát elvileg a tápommal semmi probléma nincsen
égett szagot, égésnyomot sehol nem látok az alaplapon
próbából VGA nélkül, 1 vinyót a tápra akasztva sem indul el.
konfigom az adatlapomon, de azért leírom:Giga GA-MA770 UD3 rev2.0
Phenom II X2 545
4x1GB DDR2 800
XFX Radeon 4830
250 GB + 2TB vinyótehát a gép meg sem nyikkan, egy venti sem pörög föl, a táp sem kapcsol be, annak a ventije sem mozdul
fent leírtak után én az alaplapra gyanakszom, aminek majd holnap próbálok utána járni
esetleg valami ötlete van valakinek?
szerk: és ami fura, hogy a TV, beltéri, monitor, router mind tökéletesen működik, a gép pedig másik dug aljba dugva sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest