Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
CSÁSZTOK!
Nos nekem is van egy kis fura problémám.
Szóval a gépem(A643000+, 512mb Kingston, ASUS An8-e, 6600gt, 40 giga hdd) sokszor resetelt csak ugy magától, akár a játékokba, akár a sima winbe. Erre egyszer csak mikor pakoltam a géptül elég távol valami sercegést hallottam. A gép rögtön kikapcsolt, és fura égett szagot véltem érezni a gép felől. Bevittem a szervizbe a gépet, erre azt mondták, hogy semmi baja. Én elhittem nekik , és tényleg nem volt baja....Egy ideig...Mert onnantól kezdve a Biosba is fagyott már (nem csak winbe) és ezt már nem is fagyásnak nevezném, hanem egyszerüen mintha készenlétbe állna a gép(monitor lede villog, winyó kattan, hütők elcsendesülnek, de gy valami nem kapcsol ki az a táp. Gondoltam , mivel az egy Mercury 400W-os tápegység volt, kicserélem , de azelőtt beviszem a szervizbe megnézetni...Erre ők azt mondták, hogy semmi baja , csak kihuzodott egy kábel
...Na most mondjátok meg , hogy szerintetek mire gondoltam...Persze felhoztam ujra vidékről a gépet Pestre, és MEGINT BASZAKODIK A Q*** *****-t
.
Ja és azt nem emlitettem, hogy lett benne cserélve 450W-os Chieftec-re a táp , megy egy 250Gb-s Westernre...
Bocsi ha ez egy kicsit soknak , meg érthetetlennek tünik, de ennél rövidebben nem tudtam leirni
Nos tudtok segiteni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...Na most mondjátok meg , hogy szerintetek mire gondoltam...Persze felhoztam ujra vidékről a gépet Pestre, és MEGINT BASZAKODIK A Q*** *****-t
.