- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
chris1997
üzenetére
Pedig lökni akartam alá 21es felnit xd meg cián neont xd
A köcsög játék behúzott kétszer vettem boostot mind a kétszerre járt volna a green skull neon erre egyet sem kaptam
Az istállóm másik két lova az RTR-X lett és az M1...még az igcéért veszek egy vagy két szekeret...a maradék boost meg jó lehet még majd később
Van ingyen 2es ültetésem pár darab jó lesz az alájuk vagy fontos a 3as ?
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A köcsög játék behúzott kétszer vettem boostot mind a kétszerre járt volna a green skull neon erre egyet sem kaptam
Az istállóm másik két lova az RTR-X lett és az M1...még az igcéért veszek egy vagy két szekeret...a maradék boost meg jó lehet még majd később
Van ingyen 2es ültetésem pár darab jó lesz az alájuk vagy fontos a 3as ?