- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Majd egyszer kapsz egy olyat amelyik úgy kezdi hogy: "Mindketten tudjuk hogy csalsz..."
És nem azzal folytatja hogy reportol hanem, mintha apád lenne elkezd nevelni "...a csalás gyengévé tesz te gyerek, vesztes punci akarsz maradni egész életedben stb." és csak mondja, mondja.
(Mondta, mondta)
Ott lesz majd akadályoztatva egy kicsit a képességed a köpésre, nyelésre -
chris1997
aktív tag
Szerintem az M3 E92-nek sincs IGC verziója(Akkor jött be eredetileg, amikor az első, úgymond "Car pack" megérkezett(5 autó volt és ezek 2010 Szeptemberében érkeztek, a Toyota Supra, A Mitsubishi Lancer EVO X, ezek azonnal Cash verziósak lettek, aztán ott volt a 135i, az M3 E92 és a 911 Turbo mint Rental-only kocsik)és innen gondolom, hogy mivel Rental-Only volt, amikor behozták, eszük águkban sem volt játékpénzes verziót kreálni) + ott van az Achievement kiadás
IGC kocsit boostért? Anno a Shift R8-cal nem voltam így, különlegesnek láttam és lám, mai napig az -
- = Zk = -
félisten
BMW M3 GTS-t... amíg még lehet... talán egy Porsche-ét is
-
callmeakos
veterán
Akkor most már mindent értek.
Nem hiába szenvedtem tegnap az autóval, mikor tegnap egy idő után kihoztam. Ezek a kis faszgyúrók ezt is lebutították, alig akarja bevenni normálisan a kanyart, holott mikor meglett, volt olyan penge hogy 1-1 ügyetlenebb Cinkét is bedaráltam. Jó tudni, hogy direkt butítanak az autókon, hogy szo*janak kaktuszt ezek a senkiházik -
UFO1
senior tag
Saját tesztem szerint csak egy alkatrész maradna benne, ha egy stabil és gyors autót szeretnél, persze lehet ezzel a színsorral is szenvedni versenyen. Különben, ha nem számít az a kb. 10km/ó-ás sebesség különbség és az a pár másodperc, akkor érdemes egy simát építeni versenyre (talán lesz még akciós vagy Top Up-ban).
Megj.: az F1 hang különösen tetszett a gyors versenyzőtől!
-
noblem1983
senior tag
Ja elég érdekes. Ott voltak a nagy bejelentések, hogy lesz akció, meglepetés, ez meg az és nesze itt van a karácsony és mi van-nagy lóf.sz. Nem tudom ilyenkor dolgozik-e még náluk valaki de ha nem akkor ennyi volt a karácsony. Top up is .. az meg egy vicc hogy már egy hónapja ugyanaz van csak balgák azt hiszik, hogy milyen jó mert gondolom 50 ezresével veszik az indiai boostot ők meg dörzsölik a tenyerüket. A fogyatékosok meg most is vígan tolják a trainer-üket. Mint az alábbi napi noob
-
- = Zk = -
félisten
be is bas.na O.o
EA nem nagyon reagál semmire.... pedig van olyan, aki vett boostot, és beengedte a gém.
öcsémnek pl nincs pontja, de vett régebben, múlthéten kb, és őt beengedi. engem semmi esetre, pedig régebben én is vettem boost-ot... nem értem -.-
de kezd bosszantani nagyon -.- -
Bekő Tóni
tag
Ettől lesz nigga. Noblem meg mindenki más "vicces gyerök". Én azt mondom játszódjon, folyamatosan kussolva - csak ide ne írjon. ("megmutatom az újaknak hogy kell menni - lol")
Úgyis megmagyarázzák az ilyenek miért csinálják, ha minden szakad, bedobják a jolly jokert: a gaz EA ellen szabadságharcolnak vagy mi. -
noblem1983
senior tag
Tedd már fel a hivatalos fórumra. Nem tudom ki a felelős aki hagyja, hogy az ilyen fa..zopók még mindig játszhatnak, meg a roomkickeres noobok, de már kezd túl sok lenni. Tegnap A-n 10-ből 1-et tudtam elindítani. Ott volt egy Lotus Evora-s kb 50 érvénytelen idővel. Ki engedte ezt eddig játszani?
-
Beeerka
aktív tag
Mert Ő tisztességesen, csalás nélkül játszik. Hát nem látod? Vért izzadva tolja a versenyeket, olyan sebességgel kattint a race again gombra hogy már füstöl az egere! Nincs mese, mi vagyunk a bénák, mert nekünk 1-1 szint teljesítése súlyos órákba kerül... Valamit nagyon benéztünk... Kérlek, taníts Mester! (és ilyenek után van felháborodva ha valaki ráaggatja a bizonyos jelzőt...)
-
-
UFO1
senior tag
Hát nekem egy elég komoly szerkezetben van hasonló csak pro-ból (és nem full-os a gép) és Petersburg Dam-on 1,23-at megy PU nélkül, igaz nem árt hozzá passzíntani a többi alkatrészt is. A motor különlegesen érdekes színű és mégis jó.
Mellesleg a Zonda cinege is ezzel gyorsul a legjobban (tartós teszt!), sajnos elég instabillá teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged