- Mozgóképen a második trifold
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
Már nagyon régóta játszom vele. 2015-ben telepítettem valamikor. Az első esemény autóm a BMW M4 Razor volt, amivel 833 PR-el nagyon sokáig eljutottam a kampányban. Gyakorlatilag mindennap játszok vele nem keveset. És igen, költöttem rá, (VIP10) szenvedélyem lett a játék. Most, hogy meglesz a Ford, amiért kapok majd 2350 mechanikai pontot, mert 45 BP's kell még a 8 csillaghoz
meglesz a 61-es szint. Utána vissza veszek. Most sikerült vasárnap tuningolhatóvá tenni a LaFerrarit, nagyon nagy álmom volt. Volt korábban két 40 BP's esemény vele, de az nagyon kevés. Egyébként az igazat megvallva nem vagyok csúcsszuper sofőr, mert a TILT irányítást használom és a BRR-ben ez - mint tudjuk nem - előnyös. Nagyon be tud farolni, nehéz visszahozni és veszít a sebességéből. A LaFerrarihoz visszatérve, nagyon utáltam, hogy nem láttam a végét, mikor lesz maxxos- az autó. P1 is mikor lesz maxxos....évek. Volt olyan, amikor elindult a BRR, hogy az első idény végén kaptam egy teljes, fullos Black Parts-ot a Super autóhoz, amivel a Paganim tuningolhatóvá vált. Ezután ugrottam fel a VIP3-as szintre, amit megint csak a gép adott. Egyébként utálom ezt a BRR-t. Kedvencem a nitros pálya, de a 9-es idényben összesen 3 pályát adott be, amiből az egyiknél lefagyott. Mindkettőt megnyertem, az egyiknél egy sokkal jobb számokkal rendelkező autót. Észre vettem, hogy az idény kezdetekor a nagyon jó sofőrökkel találom szembe magam és esélyem sincs, majd amikor azok elhúztak, akkor pikk pukk felugrok 5500-6000-ig. Majd vissza 5800-ig. Legutóbb 59valahánynál fejeztem be. Ennyi egyenlőre! Hajró! Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mozgóképen a második trifold
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest