- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ilyenkor honnan lehet majd plusz BP-ket szerezni?"
Onnantól majd Isten (de leginkább a FM csapat) jóindulatán fog múlni, hogy évenként hány pár alkalommal dobnak majd hozzá lehetőséget jó sok aranyért vagy BP csomag (szerintem ez a jobbik) vagy pedig arany ládák (ez ugye kicsit zsákbamacskás dolog) segítségével. Olykor talán olyan is lesz, hogy kijelölnek néhány napra néhány adott versenyt, amin az eddig szokott material-ok mellett, az adott járgány BP-it is ki lehet valamekkora eséllyel fogni.
Más...
Ti is alkalmazzátok Eventekkor azt a "trükköt", hogy ébresztőt állítottok be, mondjuk 11:55-re és ilyenkor indítva a játékot (feltételezve, hogy 11 órától még nem volt elindítva a játék) egyszerre két alkalommal bele tudtok nézni a friss Event store-ba? Ugye onnantól 5 perc múlva újra frissül, 5 perc pedig ezt a játékot elindítva semmi idő.
Aztán rá pontosan két óra múlva megint ébrésztő állítás. -
Szia!
Ez csak az a szerverleállás, amiről elvileg mindenki értesült is az elmúlt napokban (én értesültem).
"NFSNL will be undergoing service maintenance for approx. 90mins today at 6:30pm AEDT / 7:30am UTC / 11:30pm PST. During this time, players will be unable to access the game."
Tehát ha elég kávét ittam és jól értelmezem, 10 órától már újra lehet majd próbálkozni a játék elindításával.
Szomorúbb, hogy állítólag kompenzálás nem fog majd járni a szerver leállásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dying Light: The Beast
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest