- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Bferibörs #81970 üzenetére
Üdv!
Fix extra?? Mitől extra?? Nekem simán Domino Fix.
A 4GB nekem is eltűnt a listából nem csak neked. A Most nekem tavaly óta aktív akkor január 31.ig jelezte, hogy aktív aztán hosszabbították a mostani dátumra de nem kellett újra aktiválnom. Lehet június 30.a előtt újra hosszabbítják valameddig ahogy előtte is.
Ja és a Maraton 4GBos net csak interneten belépve nem látszik. A telefonos alkalmazásba megvan.
-
AliasB
senior tag
válasz
Bferibörs #81959 üzenetére
Szerintem holnap felhívom őket újra reklamálni emiatt
Meg tudjátok mondani melyik számon tudok egy ügyintézővel beszélni gép helyett? (Dominos vagyok)
Legtöbbször csak önkiszolgáló menübe enged lépegetni és ha már mindet végignéztem egyszerűen csak megszakítja a hívást. -
_q
addikt
válasz
Bferibörs #81925 üzenetére
Abból a pénzből vonja le a Maratonra a 4000Ft-ot, amiből a telefonálás is megy, tehát elegendő egy egyszerű domino kártya feltöltéssel tenned a kártyára pénzt, utána vagy telekom app-ból, vagy 1777-en vagy *111# USSD kóddal megkötöd a netet. Nincs havidíj, egyszer kell csak igényelned, onnantól addig érvényes, amíg el nem fogy a keret/le nem jár a sim kártya felhasználási ideje. Ha elfogyott a net, akkor csak ismét igényelned kell.
Egyébként, ha veszel egy úgy sim kártyát, akkor ahhoz járni fog alapból is 1 GB net és 80 perc lebeszélhetőség. Feltöltöd a kártyát, hiszen szeretnél 4 GB-t netet, akkor már 5 GB-od lesz, de mivel feltöltöd a kártyát ahhoz is járni fog bónusz net és perc, igaz az utóbbi csak 14 napig használható fel asszem.
-
jolti05
őstag
válasz
Bferibörs #78858 üzenetére
Igen, és másik kártyával már szörföltem 4G hálózaton.
Viszont, köszönöm a válaszotokat, albandy-val egyetemben, csodával határos módon már a 4G szimbólum virít a telefon jobb felső sarkában
Egyébként dual simes LG G4-em van.Szerk.: Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket minden kedves fórumtársnak.
-
MadMancs
veterán
válasz
Bferibörs #78720 üzenetére
Dettó ugyanez Telekomos karinál 4G szinte nulla térerővel hasít, 3G normális térerővel használhatatlan ( szó szerint ). Vodás karimon meg pont fordítva, 4G fullon is használhatatlan 3G alig alig van de száguld a net úgyhogy 3G (H+) only módba vagyok ( Állítólag voda 800Mhz es LTE-t tol és túl van terhelve, valami ilyesmi lehet Telekom 3G hálójával is).
-
Ricardo
titán
válasz
Bferibörs #78777 üzenetére
Előfizetéses vagyok. Megnézem ezt a lehetőséget. Lehet, hogy bankkártya lesz nekem is.
Mehetne egyszerűbben is. nem értem miért kell külön egyenleg, amikor előfizetésesként simán hozzácsaphatnák a következő havi számlához a vásárolt app árát.8zabi: Köszönöm a tájékoztatást.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Bferibörs #78739 üzenetére
Kérdés, hogy mobilinternet, valójában mi célt szolgál a 21. században:
a, folyamatos internetelérést biztosít abban az intervallumban, amíg nincs wifi közelben.
b, egész napos mobilinternet kapcsolatot tart fent.Én úgy gondolom a mobiltelefonokban jelenleg az a válasz miatt van mobilinternet, nem pedig azért, mert egész nap nem vagy wifi közelében.
A te felhasználásodhoz jelenleg a mifi-t találták ki.
Szerintem jobb megoldás a mifi+telefon, mint a powerbank+telefon, már csak azért is, mert így hosszú távon a telefont kíméled.Ha autót veszel, akkor se veszel terepre egy smartot. Habár a smarttal mindenhol kényelmesebb a parkolás, de nem arra lett kitalálva, hogy 99%ban terepen használd.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Bferibörs #78728 üzenetére
Ha mobilnetes SIM, tehát nem hang előfizetés mellé tartozó net csomag, akkor javaslom használj céleszközt, aminek jobbak az antennái.
MiFi, USB stick, esetleg 4G router.
Sajnos a telefonok térerő képességét sok minden befolyásolhatja, közeli vezeték nélküli hálózatok, a telefonon futó (háttér)alkalmazások, amik esetleg használják a erőforrásokat, s ezért a rendszer levesz a mobilantennának szánt energia mennyiségből, s eco módban üzemel.
Az NMHH mérőautó se véletlenül tesztel "kipucolt" telefonokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 90-es években voltam gyerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest