Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz 8zabi #95535 üzenetére

    Lényegében ezt nem gondolták megfelelően át, mert igazuk van, hogy mindenki akkora adatmennyiséget tartalmazó csomagot választ magának, amire a használati szokásaihoz vagy az igényeihez mérten szüksége van, de azt nem vették figyelembe, hogy ennek van egy olyan oldala is, hogy azért, mert pl. valakinek 200 MB általában elég egy hónapban, azt attól még bármikor elhasználhatja akár a harmadik napon, mert hirtelen szüksége volt rá, és nem kötelezhető további adatmennyiség vásárlására, ami után egy korlátlan böngészés, TV és film vagy éjszakai Net opció teljesen ellehetetlenül.

    Persze gondolom majd jön a módosítás és a takarózás, hogy amennyiben kibővíted az adatkereted és legalább időszakosan veszel további leforgalmazható mennyiséget, akkor újra használható lesz, de ezzel meg ugyanúgy további költésre kényszerítenek és nem magyarázható a korlátlanság korlátozása.

    Végeredményben csak idő kérdése és ezeket a korlátlan tematikus opciókat ki fogják vezetni, mert pontosan azok rendelik meg, akiknek erre van szüksége (mily meglepő), és ezen előfizetők nem akarnak többet költeni, mert így éri meg nekik, viszont a szolgáltatónak nem.

Új hozzászólás Aktív témák