Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kingabo

    őstag

    válasz kali #8092 üzenetére

    Ez oké. Nem arra akartam célozni, hogy miért nem adja több évre, úgy hogy nem fizetek érte. Inkább mondom példával: valaki feltölti 3000Ft-tal a kártyáját, 2 nap alatt elkölti, 363 napig elérhető, én 365 nap alatt felhasználok 2000Ft-ot "egyenletesen" az idő alatt. Egyikünk se tölti fel újra a kártyáját. Ekkor a másik egyén a hálózat "passzív" használatáért kevesebbet fizetett mint én. Elöbb nem emeltem ki, de ezt erre írtam: "így vagy úgy, de mindenki fizet valamilyen módon a rendszer használatáért".

    (#8093) qfm: ha zavar, akkor szépen átugrod a hsz-em.
    "A feltöltésre pedig nem csak az utolsó két napba van lehetőség"
    Tény. De ekkor kaptam róla értesítőt, nem jegyeztem fel sehova, hogy mikor jár le az idő.

    "valamint a feltöltés se kerül órákba."
    Az akkor, általam ismert megoldások közül időhiány miatt egyikkel sem tudtam feltölteni.

    Elfogadtam, hogy buktam a pénzt, hogy az én hibám. Azon ne rágódjunk, hogy mit tehettem volna. a múltat nem tudom megváltoztatni Azt szeretném megérteni, hogy miért "jogos" ez. Kicsit olyan érzésem van, mint annál az okostelefonos játéknál, ami játék közben törölgetett véletlenszerűen file-okat, aki meg szóvá tette annak az volt a válasz, hogy az EULA-ban benne volt, elfogadta...
    Ha úgy lenne, hogy zárolják a kártyát, egyenleget; feltöltés után feloldják a zárat, az egyenlegem esetleg a "hálózat használati hozzájárulással" csökkentve visszakapnám, meg se szólaltam volna.

    (#8094) tjb007: írtam én is, hogy zárjuk le, de mindig jött válasz...
    Innentől aki akar még ezen vitázni, az priveben írjon!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák