Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 9991

    újonc

    válasz Vangelis #39719 üzenetére

    Köszönöm eddig mindenki válaszát, az történt eddig, hogy felhívtak ma is, a P6-ot kérésemre törölték és csak a G2 maradt a megrendeléseknél, a hölgy akivel beszéltem, elmondta, hogy az irataim másolatát küldjem el mailben, illetve, látja a rendszerben, hogy van egy befizetetlen t-home-os csekkem ezt rendezzem és akkor péntekig ideérhet a teló. Látják, hogy arany szintű vagyok t-home oldalon, ezt mondta is. Aztán rákérdeztem, hogy akkor ha ezeket amiket kértek, illetve a befizetési bizonylat másolatát elküldöm szkennelve akkor csak a teló első részletét kell e fizetnem majd a készhezvételkor és erre azt mondta, hogy azt nem tudja, mert még utánanéznek, az adatok alapján, hogy van e másik szolgáltatónál tartozásom és egyebek? Tudom, hogy nincs, tehát ettől nem félek, viszont mi az az egyebek? :D Hirtelen úgy megörültem, hogy ezt nem is kérdezte meg :D

    Jó lenne, ha nem kérnének semmit. Viszont azért agyalok ezen annyira, mert ez elég logikátlan lenne részükről, ha tőlem, aranykártyásként újelőfizura, neten rendelve nem kérnének, viszont egy havertól, aki kb. egy hete személyesen ment be egy üzletükbe, hogy a régi dominós számát előfizusra cserélje, de a szám maradjon, illetve új készüléket vásároljon az aranytárskártya next s 2 év díjcsomaggal, neki platina szintű t-home csomagja van és tőle kérték a három havi díjat előre, nem a telefonét, a díjcsomagét. Vagy ilyeneken ne lepődjek meg?

    Vangelis, bocs, hogy neked ment a válasz, természetesen mindenkinek jár a köszönet :), de még új vagyok, igyekszem kevesebbet hibázni:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák