- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egy ígéretesebb a Galaxy A56
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Jó cikk! Bár kínát kifejezetten nem szeretem, talán az egyetlen nagyobb ország ahol nem is jártam (ok, Indiában sem jártam), de nem is vágyom rá. Kultúrális öröksége érdekelne, de a kommuniszmus megtette hatását sajnos, bár nem tudom, hogy a kínai emberek legendás koszossága és trhánysága mennyire köszönhető ennek, vagy mindig is ilyenek voltak? Japánba viszont el fogok menni még.
"vagy pusztán fogott a kínai gyártó egy külföldi formatervet és átszabta kicsit."
Valójában, a legtöbb autójukat németek rajzolják. Mint a legtöbb területen, ebben sem tudnak önmaguktól semmivel sem előállni, vagy lopták, vagy másolták, vagy -jobb esetben-, megfizettek nyugati szakembereket a munka elvégzésével.
Nem tartottál a street fooderektől? A képeken is látszik -de egyébként is tudott dolog-, hogy rettenetes állapotok között képesek kaját készíteni. Bár magukkal az ételekkel nincs direkt baj, de a berendezés, a bútorok sok esetben koszosak, penészesek, kezet sem szoktak mosni, szóval nem túl bizalomgerjesztő ami kínában élelmiszer fronton folyik.
A tudomány a valóság költészete!
-
Korrektor
"Kultúrális öröksége érdekelne, de a kommuniszmus megtette hatását sajnos..."
Még csoda, hogy megmaradt bármi, mert a kulturális forradalom idején harcot hirdettek a "régi" és "elavult" világ ellen, aminek hatására a Mao által felhergelt tömegek verték szét a régi műemlékeket. Szerencsére a pekingi császári palota megmaradt, mert az a hadsereg védte...
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Igen, erre is céloztam. Persze azért maradtak fenn bőven régi épületek, itt-ott, főleg vidéken, de amúgy rettenetes az egész sztori. Azt az un. "kultúrális forradalom" elenevzést nyugodtan át lehetne keresztelni, "kultúrális terrorra". Jobban illik rá. Itthon is ez ment, aztán jött a tradícionális építészet helyett a natúr beton és a kádár kocka.
A tudomány a valóság költészete!
-
Olyan nagyon lepattant helyet nem is láttam / próbáltam (jó, a sült rizses határeset) bár én már nem vagyok jó viszonyítási alap, Tajvanon megedződtem valamennyire. Mondjuk az ételek túlnyomó többsége hőkezelt, tehát nem nyers, kezeletlen mint pl. Indiában a panipurihoz használt víz, melytől jó nagyokat lehet f*sni, ami meg ki van téve mutatóba, abból meg nem szoktam kérni, mert az tényleg ott lehet akár reggel óta.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Viktor S
csendes tag
Köszönöm az útleírást! Élvezet volt olvasni ilyen, nem mainstream helyről!
-
-
Korrektor
Ha megfelelően rosszindulatú vagyok, akkor errefelé két nagyobb csoportot találsz, aki:
- Kína-szimpatizáns: mert egy csomagban jár a haldokló Nyugattal, és Putyin vezérrel
- Kína-szimpatizáns: mert az AliExpressen sokkal olcsóbb mindenÉs marad még a törpe minoritás, ahogy egyszer egy politikus mondta...
-
oszi666
őstag
Szia, tobb ismerosom es Te is irsz rola hogy mennyi a turista, gondlom ezek nem kulfik. Ennyire eros a belfokdi turizmus? Bics ha bunkosag de ez allami elvaras toluk? Vagy tenyleg ennyire kivancsiak?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Nem elvárás, vagy kiemelkedő kíváncsiság, miért lenne az? Nyilván bennük is megvan a felfedezés vágya, csakúgy, mint bármelyik európai vagy amerikai turistában, csak ők vannak 1,4 milliárdan (szinte az EU és az USA teljes lakossága x 2). Ha ennek az 1,4 milliárdnak csak a 10%-a engedheti meg magának, hogy belföldön utazzon (ami nyilván ennél is több), az alsó hangon is 140 millió ember.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
snpetit
aktív tag
Köszönöm, nagyon jó volt olvasni ez az írásodat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Bontatlan dobozos OnePlus Buds Pro 2 - Obsidian Black fülhallgató + Ajándék szilikon tok!
- AMD Ryzen 5 2400G processzor 4x3.6GHz AM4
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen