Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Igaz, nem mindig van megadva rendesen a kompatibilitási lista, de ez áthidalható azzal, hogy sokszor a leírásban is megadják, hogy pl: "s60v2-re"+ ha egy progiból találsz megfelelőt, akkor érdemes a nevére külön rákeresni az oldalon, hátha van belőle frissebb, csak hanyag módon lett feltöltve.
(#3107) csoda120: Nokiaprogramok oldalon a fórumban van szó pár ilyenről, ha jól emlékszem az egyiknek Phoenix a neve. Azt,hogy neked mi lenne a legjobb sajna nem tudom.
-
Inarus
addikt
Ezen mi a bonyolult?
Leírás részre beírod hogy "diktafon", a készüléktipusnál kiválasztod a tiéd és meg van oldva...
(#3103) csoda120: Ezért alpvetően kár volt átpakolnod a kijelzőt. Szvsz nagyobb a valószínűsége a szoftveres hibának, talán lehetséges, hogy hardveres probléma valamelyik csatinál. Esetleg róbálj meg felkutatni egy szervizes programot amivel valahogy életre keltheted.
-
Pajoz
őstag
A TotalRecall elvileg nem jelez hanggal.
ByB
Próbáltam,de nem sok értelmét láttam.Annyi,hogy kb 20 perccel előrébb helyezte a beállított ébresztést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest