Új hozzászólás Aktív témák
-
pingvin66666
csendes tag
válasz
piadex2 #2414 üzenetére
Nekem is ilyen problémám volna, valaki írta, hogy talán dátum módosítással menni fog, semmit sem csinált. Régebben ilyen problémám nem volt, mostanában jelentkezik ez a fajta hibaüzenet (Telepítés-biztonsági hiba. Nem telepíthető.) pedig régebben ugyanezeket a progikat fel tudtam rakni. Valaki tud megoldást?
-
válasz
piadex2 #1982 üzenetére
Esetleg azért egy próbát mégis megérhet a frissítés.
A 6630-at már lehet házilag is frissíteni (talán az első ilyen?), ehhez szedd le a Nokia Software Update-et, fogj egy USB kábelt, és adj a pofájának -
Balinov
titán
válasz
piadex2 #1895 üzenetére
Fring? ki tudom valasztani a listabol a Nokia 6630-at..en uiq3-as P990-en hasznaltam 3G-n ill. nyitott wifin keresztul, mind a skype chat,mind a skype-skype hivas reszet is.van benne msn,gtalk,meg meg egy IM progi tamogatasa is. Ha nincs 3G/UMTS, akkor allitolag meg sima GPRS/EDGE-n is elvezheto a hangminosege
-
asadasad22
őstag
válasz
piadex2 #1863 üzenetére
pofonegyszerű. a gsmarenában azért írnak 8-ast, mert 8-as Symbian fut rajta
ami *#0000#-el előjön, az a fw verziója, annak semmi köze nincs a Symbian verziójához. a Symbian verziója nem frissíthető, illetve mindezidáig még sosem volt frissíthető, még a mostani 9.2-es telefonokat sem lehet 9.3-ra frissíteni, pedig technikai akadálya nem lenne a dolognak. -
-
VChris
csendes tag
válasz
piadex2 #1851 üzenetére
Én is két napja vettem meg életem első Symbian-os telefonját
Nokia 6650.
Az OS verziószámát itt tudod megnézni, ezt már felfedeztem:
Menü/Beállítások/Adatkezelő/EszközkezelőHa telepíted a Nokia PC Suite programot, és abban kiválasztod a Phone Software Update programot, akkor telepíti hozzá az OS frissítő szoftvert, és ha azt futtatod, akkor megmondja neked, hogy van-e új változat, ha igen, azon keresztül tudod frissíteni.
Ezt már én is kipróbáltam.Az enyémben 3.09-es változat van, és még nincs frissebb.
Nekem is lenne hasonló kérdésem: van olyan Symbian-os honlap, ahol lehet olvasni arról, hogy mikor lesz újabb frissítés, milyen javításokat tartalmaz, etc.
Továbbá lenne egy specifikus kérdésem is, a szakértőkhöz: Az e-mail postafiókomat úgy állítottam be, hogy: Üzenetek/Beállítások/E-mail/Postafiók/Automatikus letöltés, és azon belül van egy olyan lehetőség, hogy E-mail értesítések, azt beállítottam automatikus frissítésre, de nem értesít a telefon, ha új e-mailem érkezik.
A postafiók helyesen van beállítva, mert manuálisan tudok küldeni/fogadni.
A júzer manuál azt írja, hogy a fenti menüpontban lehet megadni, hogy meghatározott időközönként automatikusan megnézze a postafiókot. Na de hol állítom be azt a meghatározott időpontot? Mert itt csak annyit lehet választani, hogy automatikus legyen, vagy sem. De sajnos nem értesít a telefonom új e-mailről.
Meg lehet oldani valahogy, hogy mondjuk óránként nézze meg, hogy van-e új e-mailem? -
válasz
piadex2 #1851 üzenetére
A verziószám kiderítésére talán jó lehet a *#0000# kód.
Frissíteni itt tudod.
Nézz körbe a Nokiaprogramok.hu oldalon, sok-sok infót találsz majd ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Quadro FX 570 eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged