- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
a videókat nem nyitja meg? emtube esetében ez sajnos normális. régen ment, aztán egyik napról a másikra (vélhetően a youtube változtatott valamit, amire az emtube érzékeny volt) senkinek sem működött és azóta sem frissítették, elvileg nem is fogják már. van egy viszonylag jó alternatívája, szintén ingyenes: mobitubia. emtube szerintem jobb volt, de ez sem rossz, csak van 1-2 idegesítő dolog benne.
-
asadasad22
őstag
válasz
bajnokpityu #2400 üzenetére
hang/hívásrögzítésre: Xelnex Lite 1.03 (ezt preferálom) vagy Ultimate Voice Recorder 5.05 vagy újabb (most jött ki pont új verzió: 5.75)
-
asadasad22
őstag
válasz
horpet55 #2299 üzenetére
-akku állapotjára százalékban van megoldás (phonetinfo pl), de kb teljesen felesleges, mivel egyszerűen a teló nem tudja olyan pontosan fizikailag érzékelni.
-töröld ki a netkapcsolataid, az a biztos.
-van sokminden
-Nokia Mini Map böngésző van rajta, a tmobiltól sztem nem túl okos dolog, hogy átnevezi/elcsúfítja. egy Opera Mini-t érdemes rakni mellé, mert sokkal kevesebb forgalmat generál és gyorsabb, viszont van sok hátránya is, esetekben jól tud jönni, az biztos.
-
asadasad22
őstag
lehetetlennek én azért nem mondanám. van itt pl egy scummv nevezetű programom, amivel egy az egyben ugyanazt a sam and max-et, monkey island-ot és day of tentacle-t tudom futtatni, amit gépen, van egy duke3d keretprogi, ami a megfelelő x86 fileokat bemásolva tökéletesen futtatja a játékot. szóval szerintem ezen a rendszeren nem sokminden lehetetlen
csak hát, kell valaki, aki ért hozzá és fáradságot nem kímélve átportolja.
-
asadasad22
őstag
válasz
Klemens #2046 üzenetére
Mini Map-el én szedtem már le 200 megás rar filet rapidshare-ről. de ezt ugyebár külön nem lehet installálni, alapból lennie kell.. Smartget-el biztosan tudsz nagy cuccokat is tölteni, asszem ingyenes is, viszont ez egy letöltőprogram, vagyis a letöltendő file címét bele kell másolnod valahogy, hogy működjön.
-
asadasad22
őstag
válasz
sputnick #2001 üzenetére
véletlen kilépsz? piros gombbal? a piros gomb az új rendszerben a bezárást jelenti, minden esetben. aki ezt agyilag nem képes feldolgozni, az ne vegyen ilyen telefont. azért pedig ne szívjanak a profibbak, mert pár láma piros gombbal tenné háttérbe a progit, az legyen az ő bajuk..
-
asadasad22
őstag
ha fagyással találkoztál.. ritka esemény, de elhiszem. RAM-elfogyással úgy találkozhattál, hogy megnyitottál rengeteg progit, hogy teszteld, kétlem, hogy normál használattal tele tudnád tenni az új modellek RAM-ját. az pedig, hogy vírussal találkoztál.. az csak a te hibád lehet, én ilyenről mégcsak nem is hallottam. ha már tört programokat halászol, nem árt előtte kicsit tájékozódni, hogy melyik helyek megbízhatók, és nem google-be beírni, hogy "s60-ra crackelt programok", de szvsz még így sem akadnál bele vírusba..
-
asadasad22
őstag
hátrányokból az első pont a 9.2 óta nem nagyon van jelen, illetve a 3. pont már a 9.1 óta nem hátrány, mert nincs erre a platformra vírus, a régebbi platformmal meg teljesen inkompatibilis az új. a második pont pedig 9.2 óta szintén elég ritka jelenség legfeljebb az alsó kategóriában lehet jelen, illetve a régebbi modellekben: n95, 6120c.
-
asadasad22
őstag
válasz
piadex2 #1863 üzenetére
pofonegyszerű. a gsmarenában azért írnak 8-ast, mert 8-as Symbian fut rajta
ami *#0000#-el előjön, az a fw verziója, annak semmi köze nincs a Symbian verziójához. a Symbian verziója nem frissíthető, illetve mindezidáig még sosem volt frissíthető, még a mostani 9.2-es telefonokat sem lehet 9.3-ra frissíteni, pedig technikai akadálya nem lenne a dolognak. -
-
asadasad22
őstag
válasz
quander #1858 üzenetére
nagyon nem tévedtél el, mert mint kiderült, az S40-hez és S60-hoz (az S60 a Symbiannak a legelterjedtebb fajtája, gyakorlatilag Symbian alatt S60-at értünk a legtöbb esetben, az S40 pedig csak egy szabványos Nokia platform, amit a butább telefonok használnak, illetve a nem-okostelefonok, a nevén kívül és a hasonló kinézetén kívül nincs sok köze az S60-hoz) ugyanaz a témaszerkesztő van, így félig még on-topic vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Hardcore café
- Külpolitika
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest