- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asadasad22 #2720 üzenetére
Én anno próbáltam, nekem nem működött egyáltalán. De attól még lehet, hogy azóta csiszoltak valamit - mondjuk az eredeti üzenete eléggé azt sugallja, hogy már próbálta ő is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
asadasad22 #2513 üzenetére
asszem az e60-von mielőtt nem barmoltam el a beállításokat, akkor még megnyitotta(december végén)
de az is lehet, hogy az még egy másik youtube lejátszó progi volt -
z0d1AK
nagyúr
válasz
asadasad22 #2509 üzenetére
nem, magát a programot nem nyitja meg
-
válasz
asadasad22 #2387 üzenetére
Szerintem meg pont fordítva
N82, ha sok pénzed van N85, és végül, ha sok pénzed van, érintőképernyős telefont, de nem iPhone-t akarsz venni, akkor 5800.De szerintem az 5800-val legalább addig várj, amíg rendeződnek a dolgok a recsegő/ingadozó hangszóró körül.
Nem cserél valaki iPod Touch + E51 kombót iPhone 3G-re?
-
horpet55
csendes tag
válasz
asadasad22 #2300 üzenetére
Köszi
Erre a van "sokminden"-re tudsz 1-2 hasznos példát?
-
válasz
asadasad22 #2197 üzenetére
Nyilván. A screenshot szétvágására gondoltam
-
válasz
asadasad22 #2195 üzenetére
Az elmélet úgy szól, hogy a MIF fájlokban SVG-Tiny ábrák találhatóak, gyakorlatban nem feltétlen követi ezt a Symbian a saját berkein belül.
A SISXplorer elméletben ki tudja bányászni egy SIS-ben lévő MIF fájlból a benne rejtett tartalmat, de sajnos a böngészőnél (browser.mif) ez nem vált be, SVG-T fájlok helyett csak maszlagot kaptam. (Ez volt a terv: ROM -> MIF -> SIS -> SVG.)
Így végül én is inkább a photoshopra szavazok
(vagy Paint.NET-re, én azt használom fejlesztésnél mindig
)
-
válasz
asadasad22 #2138 üzenetére
Vegyes
Most még BME-s vagyok, de az AUT tanszéken keresztül a Nokia Siemens Networks-nél dolgozom, Symbiannal -
Cryman
csendes tag
válasz
asadasad22 #2111 üzenetére
Hat most micsinaljak! Vigyekmagammal zseblampat XDXDXD
-
viztelen
tag
válasz
asadasad22 #2096 üzenetére
oh, tényleg.
köszi mégegyszer -
viztelen
tag
válasz
asadasad22 #2094 üzenetére
köszi
(csak ellenőrzésképpen: a csillag is kell, ugye?
számok - 92702629 ?) -
Necc
addikt
válasz
asadasad22 #2072 üzenetére
Pici utánanézéssel erre jutottam: ScummVM, ami nem PC emulátor, hanem valami olyasminek néz ki, mint egy C programozási nyelv ultra lightosított és emulátorosított változata.
Én még mindig lehetetlennek nevezném, túlságosan kevés hozzá a telefon erőforrása. Legfeljebb a HoMM 2-t lehetne valahogy átadoptálni. -
Klemens
őstag
válasz
asadasad22 #2067 üzenetére
Aha, értem.
Tényleg, általában a legalapvetőbb esetekben nem jut eszembe az ember egyik legjobb barátja. -
Klemens
őstag
válasz
asadasad22 #2047 üzenetére
Húha!
A beírás érdekes lenne, főleg amikor baromi hosszú a cím.
Azért köszi! -
Nordik
őstag
válasz
asadasad22 #2040 üzenetére
Köszi! Akkor jót telepítettem fel.
-
sputnick
tag
válasz
asadasad22 #2000 üzenetére
de azt is vedd figyelembe, hogy mi van ha véletlen kilépsz valamiből, amivel mondjuk olyan adatot veszítesz el, amit esetleg nagyon nehezen tudsz pótolni.
-
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22 #1983 üzenetére
De állandóan lefagy, és ezt ajánlották
.
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #1959 üzenetére
Letöltöttem, ez lejátsza a beépített videókat, bár csak akkor használja ezt a telefon, ha előtte ugye megnyitom...
Lenne egy nagy gond. A telóban ugye van egy youtube nevű progi, amellyel jútúbos videókat lehet nézegetni. Ezzel továbbra is fennál a hiba. Nem lehet, hogy ezeket a videókat is a core player nyissa meg?
-
Necc
addikt
válasz
asadasad22 #1955 üzenetére
Én mindegyikkel találkoztam az elmúlt időszakban, és megjegyzem, nincs 1 hete hogy symbianos telóm van, bár ha súlypontozni is akarjuk őket akkor valóban elenyészőek a hátrányok.
-
válasz
asadasad22 #1941 üzenetére
Meglett a varázsige, sajnos az az, amit nem szerettem volna hallani:
Users who r not able to connect to the phone from pc , due to login issues, suddenly today myself faced it , so found a solution , yeah me too tried somany acount , it didnt allow, so what i did is , completely uinstalled the app , made a restart , then installed the SymSMB 3.50.18 directly, viola it worked perfectly i selected the EVERYONE account , it didnt ask any username & password ! Try this , it may work for u!Ugyanis egy darabig minden szép és jó volt, aztán egyszer csak nem engedett be.
asadasad22: thx
-
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22 #1871 üzenetére
Hello!
Kösz a segítséget!
piadex2
-
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22 #1866 üzenetére
Hello!
Ismét kösz!
Megint újabb kérdés: néha nem azt látom, hogy symbian v9.1, hanme azt, hogy s60. Az mit jelent?
Kösz előre is. (Még valószínű, hogy lesznek láma kérdéseim...)piadex2
-
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22 #1864 üzenetére
Hello!
Nagyon köszönöm a segítséget!
Mivel a 6630-on nincs számológép, én telepíteném rá. Hogyan kell egy symbianos gépre szoftvert telepíteni? A nokia application installer jó hozzá?
Kösz a választ előre is.piadex2
-
piadex2
senior tag
válasz
asadasad22 #1862 üzenetére
Hello!
Na, ezt kérdeztem egy korábbi (1583-as) hozzászólásomban. Annyi kérdésem még lenne feléd, hogy azt jól látom, hogy ezen a gépen (6630-as) 6-os Symbian fut?
Előre is kösz a választ.piadex2
mod: ha beírom, hogy *#0000#a, akkor azt írja ki, hogy " V 6.03.40 [...]". Ha ez tényleg 6-os symbian, akkor a gsmarenaban miért írnak 8-ast? link
-
Pajoz
őstag
válasz
asadasad22 #1844 üzenetére
Tényleg...
Sry!Félreértettem a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged