- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rob210
Topikgazda
válasz
Rambovits #24771 üzenetére
Nem a garancia érdekel hanem a pénzkiesés.
Direkt megmondtam nekik, hogy ahhoz a céghez viszem aki gyorsabban megcsinálja.
Erre hétfő és a hengerfej sehol.
a másik cég hétfő délutáni garantált átvételt ígért.
Miért nem hozzájuk vittem azt nem tudom.
Én vagyok a hülye.
Akkor most állhatnék neki összerakni és le lenne a gond.
Erre most törhetem a fejem hogy megyek majd melózni.
Vagy megint kérhetek szívességet, valakitől, hogy kölcsönautóval furikázzak amikor van autóm -
rob210
Topikgazda
válasz
Rambovits #24410 üzenetére
Így már értelek, ez egyébként felháborító, hogy itt gyártyák és többe kerül mint ahova kiszálítják.
Egy meganet sehol nem ér utol egy suzuki és a megane az olcsóbb úgy, hogy azt ide behozzák, suzukit innentől idióta aki vesz.
Vagy márkabuzi.Kéne már egy magyar autógyár ami olcsó egyszerű autókkal áraszthatná el a piacot, lásd datsun, dacia, lada.
-
tresh
veterán
válasz
Rambovits #22491 üzenetére
Na pont a szőke nő nem fogja tudni hogy ez Renault...ők csak a BMW-t ismerik... hogy miért azt nem írom; ]
Visszaterve nekem az uj clio/megane formaja tetszik ill a laguna coupe a tobbi nem mozgatja meg a fantaziamat.. pl ez a scenic a kamu terepjaro kinezettel nekem olyan mint egy X 5-ossel terepversenyen indulni..jo de minek mert utcai autonak sok terepre meg keves..ertem en hogy ez a feature de en maradok az elegans vonalon
-
FerNandor
őstag
válasz
Rambovits #21764 üzenetére
Én csináltattam. 5000 Ft volt. Lefejtette meg töltés, meg olajat is töltött. Végülis azt mondta, hogy akkor valószínü kicsit megizélódtak a gumitömítések, elernyedtek vagy nem tudom, mert szinte nem is használtam. Azért is szökhetett el ennyi gáz. (de nem tudom, mikor volt töltve. mindjárt 1 éve lesz, hogy megvettük.. de durva..) De ha most használom, akkor majd visszajavulnak. Ha mégsem lenne jó, akkor menjek vissza. De eddig nagyon jó, nincs baja.
Meg másik fórumon mondta más, hogy neki akkor búgott meg fura hangja volt, amikor kevés volt már a gáz. Nekem is voltak fura hangok, amik a töltés után elmúltak. Azt hiszem 550g vagy ml megy az MII-be és nekem 265 volt a rendszerben..
Ha nagyon odavannak már a tömítések, lehet, hogy kell neked cserélni. De lehet, hogy rendben lesznek.
-
tresh
veterán
válasz
Rambovits #21460 üzenetére
Pontosan ezért volt eddig csak francia autóm és úgy érzem ez a hagyomány egyhamar nem is fog megszűnni
Nekem eddig mindegyik bizonyított és még barátom aki nagy német autó fan és autó vásárlás előtt állt rábeszéltem egy m2 1.5 dci kombi-ra ráköltött még 250k gumi stb ez volt 1 éve azóta csak én cserélem neki az olajat szűrőt meg a héten majd tárcsákat cserélünk neki meg betéteket napi szinten 150Km megy bele az autóba de hiba mentesen apróbb dolgok mindig vannak de még sose állt meg alattuk imádják jól pakolható keveset eszik és a két gyerköc is vígan elvan benne. Ja és azóta csak ennyit mondott arra kérdése hogy mi a véleménye a francia kocsikról ? ő= nem tudom eddig miért csak német autóim voltak..
-
FerNandor
őstag
válasz
Rambovits #21284 üzenetére
áh, az még kb 200-250km
MMA sajnálom, elég durva
itt van egy ember, mazdája van. szomszéd mesélte, hogy még régebben összeverte a jég. több száz horpadás lett rajta. valami 800ezerFt lett a javítás.
ha nem ment el az autótól a kedved nagyon, érdeklödd azért meg a dolgokat. egy új szélvédö nem olyan drága. hátsó lámpát kapsz bontottan, a horpadásokat meg szépen ki tudják húzni. elég sokat költöttél azért már rá.
-
tresh
veterán
-
FerNandor
őstag
válasz
Rambovits #20090 üzenetére
attól függ, mire kell. 1.6-osnál figyelni kell az olajra, mert ott a vezérlésmódosító kerék érzékeny arra.
A legegyszerübb, ha kipróbálod mindkét verziót és akkor meglátod, hogy melyik milyen.elektronikai hibákról nem tudok. nagyon a fórumokon se láttam. "légzsákvisszajelzö kigyullad", ezt tipikus hibának mondják, csak nem tudom, hol, mert MII-nél, mondom, nem láttam ilyet. az ülés alatti csatlakozó is egy elég stabil stekker biztonsági zárral a lemezre felfogatva, nem tudom, hogy tudna ott bármi is magától elmozdulni, szétcsúszni.
Viszont a kormányátvezetö szalagra, amin a légzsák is megy, figyelni kell. nem árt kitisztítani. mert rárakódik a por és egy idö után jobban megtörhet, akkor szakad. az meg azért macerásabb. meg lehet forrasztani, házilag is amúgy, bár lehet az is attól függ, hogy hol és hogyan szakadt el.
Nekem semmi hibám nincs.Toronycsapágy hibáról se sokat hallottam eddig, ezt is csak tanácsolták, hogy érdemes szétszedni, kitisztítani, szépen bezsírozni, amikor még nincs baja. De felettem írják, nem nagy összeg végülis.
-
cila1
aktív tag
válasz
Rambovits #20090 üzenetére
Szia.
Nekem egy 2003-as Kombim van és 1.6-os.Semmiképpen nem cserélném 1.4-re.
Torony csapágy nekem kijött ami 20k-ba fájt.Nem vészes szerintem.
Elektronikától én is féltem de a trafót kivéve meg az égők cseréjét kivéve nem volt gond.Nem azt mondom nem vennék mást mert nem vagyok márka hű de nekem bevált.
Ismétlem én 1.6-ost vennék -
rob210
Topikgazda
válasz
Rambovits #20074 üzenetére
A legelső gyártásúakban mint ez is 2003-2004 elég sok elektromos hiba szokott előfordulni.
Ami biztos, hogy idő után cserés az a csomagtér zár, gyújtástrafók, ha sagem van bennük, és az elektromos ablak illetve a kapcsolók világítása szokott szarakodni.De vannak itt tulajok, majd leírják, a tapasztalataikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux Mint
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest