- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
honeker #10706 üzenetére
Én
De ahhoz tudom kéne hogy a régi ecu alkalmas ennek a vezérlésére vagy sem de mivel nem találtam még sehol róla infót és nem volt időm jobban utána járni addig hanyagolom...
kornelka: pdtdi-t nem szabad venni ha nem akarsz ...ni sima tdi vagy szívó dénes és kimész a világból vele
-
tresh
veterán
válasz
honeker #10501 üzenetére
Még nem de mondtam neki hogy ha van valami csapjon le rá mert van jelentkező
Valakinek akinek megane 1 van és van ködlámpája egy gyors kérdés: kábel+biztik+izzók rendben még se megy a ködlámpa(elől+hátul se) és a km/h nál sincs visszajelzés nem nagyon tudom még hol keresem a hiba forrását ? Azon gondolkoztam hogy vagy a kapcsoló halt be vagy talán egy relé ami az elsőket kapcsolja viszont akkor a hátsónak kéne mennie
Ötlet esetleg ?
-
tresh
veterán
válasz
honeker #10406 üzenetére
Még nem mert nem sikerült kiderítenem milyen ecu van az "újabba" rönyóba úgy néztek rám a szerelők mintha én ilyet nem kérdezhetnék azt se tudták mi van mondom jó akkor köszöntem...neten keresgélek hátha van valami infó róla ..elvileg ki lehet cserélni de a működéséhez kelleni fog szerintem a másik ecu...és akkor még ott lesz a gond hogy az az ecu a 16v he van írva szóval nem kis projektbe ástam be magam de dolgozok rajta
Kéne valami részletes leírás az ecuról...legrosszabb eseteben 1.6 16v mocim lesz
-
tresh
veterán
válasz
honeker #10366 üzenetére
Van köze hozzá mivel én azt szeretném hogy a fogyimérő stb is működjön na most ezt a adatot nem az óra tárolja/számolja hanem az ecu
ezért lenne jó tudni milyen ecu van benne mert lehet tudja alapból csak az óra csoport ami van azon nem tudja ezt megjeleníteni kijelző panel hiányába .
-
laszlo168
senior tag
-
mycso
Topikgazda
válasz
honeker #9551 üzenetére
Teljesen ugyan ilyen fejegységem van jelenleg. Akkor ebből létezik mp3-as, tudtommal az enyém cd-t játszik????
Akkor nekem így egyszerű lenne a helyzet, csak keresnem kell egy ilyen mp3-ast.(#9552) Ghandi: hát igen, arra sajnos nem fogsz tudni...nekem ugye update és meg is csináltam rá aux bemenetet, egy jack jön ki róla és egy mp3 lejátszó van rákötve.
Kuplungozni nekem is kellene lassan.....(#9553) rob210: a cliot csak sejtem, hogy így van, ugyanis nekem a megane2-ben sincsen semmi a lökhárítókban....(a ködlámpákon kívül
)
-
mycso
Topikgazda
válasz
honeker #9536 üzenetére
Hali, én is nemrég gondolkodtam el ezen, hogy cserélem mp3-as gyári fejre a mostani cd-t, jelenleg ezzel szemezgetek: [link] (a tiéd is hasonló??).
Majd még a méreteit/alakját kellene megnézni, hogy egyezik-e az enyémmel.Bekötéshez illetve lábkiosztáshoz van egy rajzom:
Ez amit én néztem, az imént linkelt képem alapján tuner list-es, tehát egyértelmű a bekötése.
És amit te linkeltél képet, az alapján az is tuner list-es, nem pedig update-es.
Hátha ez alapján be fogod tudni kötni.(#9538) Reaper04: hali valamelyik renault/megane fórumon (illetve többön is) KOAN nevezetű fórumozó foglalkozott ezzel (ő gyártotta és akár be is szerelte), viszont én kb. egy fél éve kerestem mail-ben, azután meg pár hónapja, de nem válaszol....így én sem tudom honnan lehetne beszerezni az eszközt.
Aki tud ebben segíteni, engem is érdekelne.(#9548) rob210: a lökhárítóban semmi nincs, ami ezzel kapcsolatos.
Más: megane 2 orrára nem tud valaki emblémát???
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest