- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Idén, közeljövőben szerintem lecserélem a Megane 4-ünket Talisman-ra. Kintről szeretnék, Grandtourt, Initiale Paris felszereltségűt. Amin még mindig agyalok, hogy vajon az 1.6dci, vagy TCe legyen Alapvetően dízel párti vagyok, a Megane is az (1.5dci), ehhez vagyok szokva, szeretem. BP-en lakunk, meg ráadásul 1 éve lassan home office-olok is, és januárban született a 2. gyerekünk, úgyhogy most sokat nem utazunk egyelőre, csak bevásárolni járunk. Viszont a normál használat nekünk évi ~20e km, aminek nagy része autópálya (szülőkhöz utazás (M3 végig, és M5 szinte végig). Szóval attól hogy rövid távokat mozgok városban, a km nagy része pályán megy bele, ami a dízelnek kedvező. Nem tudom, ez a 200Le-s TCe vajon mennyit fogyaszt ilyen felhasználási körülmények közt (normál tempó, tempomat 136-138-ra állítva), ill. mennyi egy szokásos szerviz nagyjából (Renault-nál). Tudja valaki esetleg? Kintről úgy max. 100e km alatti autót vennék, nagy részük még garis, szóval ennyi futással azért nagy meglepetés csak nem érhet, még ha az 1.6dci-t választom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...