-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
honeypot #19193 üzenetére
Addig amíg a promóciós szabályzatban nem írja le a cég, hogy a VPN-es régió módosítással követek el illegális szoftverhasználatot, addig nem.
Szóval, értelmeztem. Meg kell nézni a promókat amiket felrakott a srác és el kell olvasni az eula-t. Én megtettem, meg az ügyvédünk is. -
válasz
honeypot #19187 üzenetére
Bocs, a szoftver működését nem játszod ki! Értelmezni kell!
A fent kirakott promóciók szabályzatában egyikben sincs leírva, hogy tilos, vagy illegális a VPN-el történő aktiválásuk!!! Majd ha ez le lesz írva, akkor szegjük meg a szerződési feltételeket!
Egy kódot helyezel el a felhasználói fiókodban!!! Az meg más kérdés, hogy barom a cég és összeadódnak a promóciós kódok napjainak száma, illetve nem ellenőrzi IP alapján, hogy hol használod a terméket.
És majd ha a VPN szolgáltatásokban le lesz írva, hogy tilos és kalózkodásnak számít a régiós promóciók használata, majd akkor lesz ez probléma.
Jelen esetben nem teljesül egyik feltétel sem a szerződési feltételek szerint.
ÉS szerintem hagyjuk is abba az OFFOLÁST. -
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
honeypot #18530 üzenetére
Így van!
YouTube Premium subscription in India is available in two prepaid options - Rs 199 monthly plan and Rs 399 quarterly plan.
1 indiai rúpia egyenlő 0,012 euró
Tehát negyedéves fizetéssel a havi költsége kb. 1.20 Euró
Én még nem fizettem elő így, de meggondolom.
Nem csak a Google csinálja így az Indiai árszabást, hanem több más szolgáltató is.
Nekem ennyi lenne hivatalosan:
-
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
honeypot #18158 üzenetére
Szerintem senki sem tudja, de aki járatos volt az elmúlt 20 évben a szoftverek terén annak feltűnt, hogy ez a cég kb. mindent is gyártott, valami kártevő ellenes cuccot is letettek az asztalra.
A DVD író programjuk jó volt, és a Windows optimalizáló, állítgató sem volt rossz ANNO még a Windows 7 esetében de ugye azóta DVD írás sem nagyon van és a Windows 7 is lejárt lemez.+1 GoodSpeed, jól megfogalmazta, amúgy egy Oracle, vagy MS méretű cégtől elfér bármilyen szoftver mert elég nagyok de az Ashampoo-t a leírások alapján én sose tartottam annyira nagy cégnek, hogy képes legyen teljes értékben kiadni ilyen sok programot vagy a fejlesztés marad le idővel, vagy a javítások szűnnek meg. Főleg a mostani féléves Windows 10 build-ek világában elég egy féléves kihagyás és már egy build-del akár inkompatibilis is lehet.
-
looser
addikt
válasz
honeypot #18119 üzenetére
Na, szép, a 8 bites árkád meg felejtős?
Hell is other demons - Epic
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest