-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
#33802016 #18293 üzenetére
Ezt a céget a kutya sem ismeri - mármint a kis céget és nem tudom, hogy az EMAG felelősséget vállal e.
Amúgy nálam most Avast Free van az egyik gépen és sima Windows 10-es Defender és semmi gond.
Ahelyett, hogy ilyesmire költöd a pénzt inkább vennék külső háttértárat, vagy online felhőtárhelyre fizetnék elő, hogy az adataimról - akár komplett rendszerről - legyen rendszeres mentés. Ugyanis jelenleg az felhasználókra leselkedő legnagyobb veszély az ADATVESZTÉS.
A millió családi kép, videó egyik pillanatról a másikra történő végleges elvesztése.A felhasználói szokások is számítanak: ha már jó ideje nem volt fertőzésed - fertőzésetek - tehát tudatos felhasználó(k) vagy(tok) akkor elegendő lehet a beépített Defender amiatt nem ajánlom mindenáron mert elég macerás a GUI-ja, a karanténozása, a visszaállítása, és lassítja a fájlelérést (pl. fájlkezelőben megnyitsz egy olyan mappát amiben sok fájl akár futtathatóak is vannak több ideig gondolkodik mint más termékek.) én most ezért használok Avast Free-t ezen két védelmen kívül még a Kaspersky Free-t tudom javasolni és az F-Secure Safe-et.
Ha szereted az Avast fizetős védelmét - megszokás, bizalom stb. - akkor szerintem megveheted, gondolom az EMAG partnerség jelenet "némi" biztosítékot tehát ha sok visszajelzés menne az EMAG felé, hogy az adott cég kamu licenceket árulna akkor törölnék a partnerek közül (ez csak tipp nem tudom hogyan működik az EMAG de mivel ez egy "brand" ezért nekik is érdekük a pozitív visszajelzés és ha gond van akkor nem a "C&A Connect"-et fogja szidni hanem az EMAG-ot.
AMúgy mivel már egy csomó helyen feltetted ugyanazt a kérdést (kérlek ilyet ne tegyél ha nem tudod melyik topik akkor elég lett voln a "az azonnali info kérdések" topikba feltenni, ahol szintén feltetted) majd lesz aki segít, hogy hova fordulj. Amúgy a sima Vírusirtó topikba lett volna talán a legjobb feltenni a kérdést ott sok olyan arc is megfordul aki gyakran vásárol innen is onnan is.
-
cigam
titán
válasz
#33802016 #11702 üzenetére
Ilyen program ezen a néven nincs.
Olvasták az írásod, és orvosolták a hibát: HDD Control 2017
-
C. s.
addikt
válasz
#33802016 #11702 üzenetére
Szia!
"Vagy csak úgy letöltitek telepítitek?"
Első körben ellenőrzöm az adott oldalt itt és itt, és esetleg itt is.
Aztán a kiszemelt program fejlesztőjének próbálok egy kicsit utánajárni e fönti linkeken. Ha eddig átment, letöltöm (mindig Sandboxie-val netezem!), majd egy vírusellenőrzés, bár elvileg ez letöltéskor megtörténik, de duplázni sem árt. Aztán jelszóval védett tömörített állományba rakom, és így másolom ki a Sandboxie-ból. Létrehozok egy új homokozót az új jövevénynek, abban futtatom a fájlkezelőt, betallózom a programot, kibontom és telepítem. Ami csak hagyja magát.Természetesen olyan program is létezik, amit nem érdemes virtuális környezetbe telepíteni (pl. rendszermentésre való szoftver). Ilyen esetben csakis nagyon megbízható fejlesztők programjai jöhetnek szóba, és csakis nagyon indokolt esetben. Persze értem az eredeti dilemmát, hogy mi az, amit letöltetnek az emberrel. Egy rugóra jár az agyunk, ezért vagyok ennyire óvatos. Eddig ez is elegendő volt.
Letöltőfájlból nem telepítettem semmit a csupasz rendszerre, csak homokozóba. A telepített programaiddal való kompatibilitást itt ellenőrizheted. Amint lehet (általában aktiválás után), letiltom a homokozót a netről. Nem minden program hajlandó indulni utána.
Mielőtt bárki paranoiásnak hinne, elárulom, hogy a tapasztalat vitt rá erre az "elmebajra".
Produkált pár meggyőző jelenséget a gépem korábban.
alfa20:
Az Ashampoo programok nem szeretik, ha matatnak bennük víruskeresővel. Ezért megy nálam mind a homokozóba.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
#33802016 #11681 üzenetére
A fő kérdező én voltam. 10500-ért akarja megújítani, ami (nekem) sok. Éves licenc 3000, lifetime 5000 a lélektani határ nálam. Jó lenne továbbvinni valamelyik teljesértékű verziót normális áron; eme potyaév előtt 2x1 évet fizetősen végigvittem a Pro-ból.
Más nem lesz, végigtúrom az aprós oldalakat, hátha lesz valami. Barátnő gépére anno, még 1,5 évig jó Avast Internet Security kulcsot így csíptem meg 2000 pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest