Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Használom TB-t, és a problémáidra van megoldás

Természetesen beállítható hogy olvasó ablak lent legyen, és a levéllista sorrend is bármi alapján állítható, többek között dátum alapján növekvő vagy csökkenőben. Lehet az zavart meg hogy ezt mappánként külön kezeli (és megjegyzi), ha beállítod egyikben majd átmész másikra, tt is be kell állítsd.
PDF megnyitás beállítható, nekem SumatraPDF-ben nyitja.
Késleltetett küldésre van Send Later addon (mondhatni félhivatalos, nem Mozilla sajátja de ezt ajánlják ők is) -
tonyrulez
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Chromecast-ra castolás nem ment, mivel microG mókolás is volt benne. Mivel a Chromecast nincs "meghekkelve", hiába kapja a linket egy reklámmentes appból, attól még reklámot ugyanúgy mutatni fogja.
-
tonyrulez
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Pontosan miben volt korlátozott? Egyedül a castolásról tudok, ami sosem működött, a készítők is mondták hogy felesleges mert ha működne is, akkor is ugyanúgy jönnének a reklámok. Talán a root verzió tudta a castolást.
-
tonyrulez
őstag
Az a gond hogy Vanced kicsit többet tud mint a prémium. Beépített SponsorBlock, beépített Return Youtube Dislike, csúsztatási műveletek fényerő és hangerő állításra, valóban fekete téma, nem csak sötét, egyenként kikapcsolható komponensek (YT story, csatorna vízjel, stb.), preferált videóminőség kényszerítése, stb, mindezt a gyári YT app köntösében.
De nem kell félni, a legutóbbi Vanced még 1-2 évig el fog ketyegni, addigra meg csak átveszi valaki más néven.
Ami még alternatíva az a NewPipe. Igaz Google login nincs (pont ez a lényege hogy szeparált), de legalább van SponsorBlock meg Dislike.
-
tonyrulez
őstag
Van Chromecast Vanced-ben (ami néha megy néha nem), de a Chromecast-nak csak egy linket dob át. Vanced meg van "mókolva", de a CC ígyis-úgyis a gyári Youtube appot használja, az pedig tudja hogy nem vagy Premium előfizető.
Erre 2 módszerem van:
1. BubbleUPnP-vel megosztom YT-ból a videót, ami mint proxy castolja ki a videót, ekkor nincs reklám, de csak 720p
2. Letöltöm NewPipe-al a videót és szintén BubbleUPnP-vel castolom, ami így már 1080p -
tonyrulez
őstag
Használtam Pi-Hole-t és cseréltem AdGuard Home-ra. Stabilabb, ugyanúgy blokkol mint a Pi-Hole (elvégre ugyanúgy megadsz neki blacklist és whitelist host listát). Youtube reklámot szimplán host blokkolással tudtommal nem lehet kiszűrni. De nem is kell, erre van böngészőhöz uBlock, telefonra meg Vanced.
-
tonyrulez
őstag
Azzal egyetértek hogy nem megbízhatóak ezek a licenszek, de ezzel nem értek egyet:
"Bár a licence valóban továbbadható az EU-ban, azonban a mennyiségi licenceket nem lehet megbontani és külön darabokban eladni."
License valóban továbbadható, C-128/11
És a volume license-ről:
Volume licensing and the splitting-up of licences is also legal.
In a later judgement by the Higher Regional Court in Frankfurt am Main in proceedings between Adobe and usedSoft, the further consequences of the ECJ judgement were impressively confirmed: the Higher Regional Court in Frankfurt namely decreed that the ECJ’s judgement should also be applied to volume licensing agreements and the splitting-up of these licences. Germany’s Federal Supreme Court fully dismissed an appeal from Adobe on 11 December 2014 (case I ZR 8/13). That represented the final confirmation for the ruling from the Frankfurt Higher Regional Court. -
tonyrulez
őstag
Nekem sem jött meg. Sebaj, marad a megújuló 1 hónapos megoldás.
-
tonyrulez
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát nekem van 100GB előfizetésem, de nem ad semmit.
-
tonyrulez
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére

Ha csak app karbantartás a fontos, és a portable nem, akkor inkább ajánlom a chocolatey-t. (Pl. Firefox esetében a portable verzióból hiányzik pár feature). Ugyanazt tudja mint Linux esetében a csomagkezelő, itt az app lista, jelenleg 7936 csomaggal. Mindent megtaláltam itt amit használok. Parancssorból egy sort futtatva telepíti a programot, nem kell végigkattintgatni a telepítőt, illetve szintén egy paranccsal frissít minden telepített programot.Van GUI is, amit nem használok. Én kitettem asztalra egy ikont (2 bat fájl, UAC miatt egyik meg kell hívja másikat), amit futtatva minden programomat frissíti (jelenleg 80-hoz közelít ezek száma).
-
tonyrulez
őstag
Ha már uninstaller a téma, a freeware Revo Uninstaller helyett az ingyenes Geek Uninstaller-t ajánlom.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Úgy vagyok ezekkel az n+1 jelszókezelőkkel hogy minek... Ott van a teljesen ingyenes és nyílt forráskódú KeePass, tudom Win-en, Linuxon, Androidon használni, van Chrome beépülő is ami kitölti amit kell, 1db fájlba ment mindent amit bármely felhőszolgáltatóval tudok szinkronizálni.
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Én például alaplap oldaláról letöltött lan driverrel szoptam mint a torkosborz. 100MBps letöltést bírta 10 percig a gép, utána teljes fagyás. Már BIOS-t frissítettem, proci feszt állítottam, tápot mértem, mire láttam hogy az alaplap oldalán egy 1 éves driver van fent. Driver le, generic legfrissebb fel és probléma megoldva. Egyébként egyetértek, nem kell ehhez progi, csak rá kell guglizni.
-
tonyrulez
őstag
Nagyon jó fejek, mert még talán egy éve volt ugyanilyen akciójuk, közben újratettem a gépet, és nem tudtam letölteni azt a verziót, amihez adták a kódot. Írtam nekik emailt a kóddal együtt, hogy honnan szerezhetném be az adott verziót, 5 percen belül jött a válaszlevél benne a legfrisebb verzióhoz való kóddal, ami azóta is jó minden frissítéshez

-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Ha van még egy eszköz, amire feltelepül a program, akkor a frissítéseket is mindig át lehet tenni ami kb 2 perc. Na de már az is illegális, ha egy teljesen ingyenes alkalmazást nem szoftverközpontból, hanem telepítőből teszek fel? Hovatovább, a fiókomhoz is hozzá van rendelve.
-
tonyrulez
őstag
Október 16án Steam-en ingyenes lesz a PAYDAY: The Heist
-
tonyrulez
őstag
Volt egy 6 hónapos ingyenes LastPass Premium akció a közelmúltban, most kaptam egy emailt hogy kaphatok 2 hónapot. Gondoltam rányomok a linkre, megnézem hogy kódot kapok vagy mi a tök, erre rögtön az jött föl hogy gratulálunk, megkaptam a 2 hónapot, és a Premium tagságom 2014-09-27-én lejár.
NE nyomjatok a kapott linkre 
-
tonyrulez
őstag
Egy ismerősöm régebbi, lassú laptopján is Panda volt, és minden nagyon lassan indult, egy videofájl menyitása VLC-vel azt hiszem négy
percig tartott. Persze amint letöröltem újraéledt a gép. Nem tudom mi a fenét csinál a Panda, bájtról bájtra átnyálazza a programokat megnyitás előtt? Én egyáltalán nem ajánlom 
-
tonyrulez
őstag
Silver Key Standard Edition ingyenes még pár óráig.
Állítólag professzionális minőségű fájltitkosító, önálló exe-t hoz létre, tehát a cél gépen nem kell meglennie a programnak a kicsomagoláshoz. Portable verzió is letölthető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

NE nyomjatok a kapott linkre 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
percig tartott. Persze amint letöröltem újraéledt a gép. Nem tudom mi a fenét csinál a Panda, bájtról bájtra átnyálazza a programokat megnyitás előtt? Én egyáltalán nem ajánlom