-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
Joker88 #16924 üzenetére
Parancssorba slmgr -dli. Ha Retail akkor jó.
-
Merlini
tag
válasz
Joker88 #16270 üzenetére
Lehet azért nem jön be az oldal, mert az oroszok lekapcsolták magukat az internetről.
-
C. s.
addikt
válasz
Joker88 #15292 üzenetére
Bocs, azt hittem, majd emailben küldik. Wise Duplicate Finder Pro letöltés itt.
Acélfarkas:
Én is már csak mosolyogni tudok rajtuk.
-
UHHH
őstag
válasz
Joker88 #13253 üzenetére
Mindig reklámozom a legjobb file managert... FAR MANAGER.
Csodás, gyors, okos, mindent tud, csak megfelelő plugint kell keresni, ha extra dolgot akarsz. Ingyenes. -
raccoon24
csendes tag
válasz
Joker88 #13190 üzenetére
Egy olyan program - bár jelenleg már nem érhető el ingyenesen -, amely segítségével egyfajta elszigetelt környezetben futtatható az operációs rendszer.Az alkalmazás az elindításakor "pillanatképet" készít a rendszerről, és amikor ez az "Árnyék mód" működik, akkor az azalatt az időszak alatt létrejött összes rendszerváltozás - ideértve egy rendszerfrissítést, de egy vírus fertőzést is - ebben az elszigetelt ( tulajdonképpen virtuális ) környezetben futó operációs rendszerben történik meg.
A program kikapcsolásakor a rendszer újraindul, és minden módosítás ( lehetséges egyéb beállítás is ) törlésre kerül.
Használható különböző szoftverek kipróbálásához, olyanokéhoz, amelyeket nem föltétlen szeretnénk első körben az éles rendszeren tesztelni.
Bocsánat a késői reagálásért. -
-
Visormail
addikt
válasz
Joker88 #6563 üzenetére
Hó tényleg, ma nekem is megjött a fb üzi, én is nyertem
Semmit nem írnak, hogy meddig lehet felhasználni, vagy honnan indul az 1év. Igazából azt se írja, hogy 1 év az is csak ott volt a forum.raymond.cc promó oldalon, ott is megjegyzik hogy ez sehol nincs közölve, érdekes.
-
-
alapz@j
tag
válasz
Joker88 #3551 üzenetére
> Nem teszteltem,nem használtam, nem tudok vélemény mondani róla
Az Ashampoo Office a szintén német SoftMaker Office light és brand-elt verziója. Hétköznapi használatra 100%-ban megfelel, a 2010-es változat egyetlen hiányossága, ha jól emlékszem, hogy a docx/xlsx/stb. fájltípusokat még nem tudja kezelni.Az ugyanitt $10-ért árult 2012-es változatot is merem ajánlani mindenkinek, nem OpenOffice vagy LibreOffice fork, hanem a SoftMaker Gmbh. teljesen saját fejlesztése.
-
Visormail
addikt
válasz
Joker88 #3551 üzenetére
Ezek még élnek és jók 8.1hez is:
WEBROOT SecureAnywhere AntiVirus 6hónapos kulccsal beépítve (ha elsőre hibát ír hogy lejárt rá kell próbálni mégegyszer aztán jó lesz.)
WEBROOT SecureAnywhere AntiVirus külön 6hónapos kulcs igénylésAVG 2014 Internet Security & Antivirus Pro beépített 1 éves kulccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest