- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Busterftw #20727 üzenetére
A Nortont azt selytettem de a McAfee meglepett, nyilván az alapító már lelépett, volt már az Intel tulajdonában most aut sem tudom mi van vele.
Hazánkban szerintem a fizetős védelmek nagy része pedig ESET szoftver lehet.
Az kiborgos reklámjuk nagyon bejött az évek folyamán, bevallom nekem is tetszett.
A marketingnek nagy ereje van. -
kivlov
aktív tag
válasz
Busterftw #20642 üzenetére
Nekem a megbízhatóságával van gondom.
1. ssd 6 éves azt írja rá 419 napos pedig 0-24 be megy 6 éve
2. ssd 1 éves erre 505 napot ír ki ez is 0-24 ben megy a másikkal együtt
3. 3 éves külső hdd ez csak adatmentésre van használva 2-3 havonta egyszer van rádugva a gépre egy mentés erejéig, erre azt írja hogy 261 napot ment és 6547 szer indult el és állt leszóval kb semmire se jó csak sacc per kb.ra az állapotra és a hőmérsékletre.
Gyári HP Desktop gépen, samsung, toshiba, kingston cuccokkal, még mielőtt valaki arra fogná, hogy gagyi alkatrészek miatt és eredeti sw.
Több tucat gépen és hdd-n tesztelve amiknek tudom az üzemidejét sem stimmel sehol semmi. -
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Busterftw #19292 üzenetére
& #19293 madrac
Pont az volt az egésznek a lényege, hogy csak helyi erőforrásokból (eszközödről alkalmazás által nem kikerülő, nem központi helyen tárolt adatokból) dolgozva tudtad követni azokat a creator-okat, akik előtt, mögött követett a reklám, és az egész mellett meg végig google is.
Ha már be kell lépni, akkor az csak te vagy, így google-követett is. Ha valahol van egy TXT-d, ami alapján végignézel youtube linkeket, be nem jelentkezve, akkor az te vagy, nem vagy, nem biztos, talán nem. Ha a hely változik is, akkor meg végképp követhetetlen. (ez volt a lényege... [máskérdés, aminek csak tervezek utánakérdezni, hogy ha ez X eszköztől történik, pl teló, pl normál android teló, akkor ez mennyit is ér...])
Bónusz még, hogy ha jól csinálod, akkor könnyebb így elkerülni, hogy félrekattolj, vagy valami egy olyan videóra, ami aztán beragad, és sehogy sem tudod az ajánlásból kiírtan, mert becsatolódott a YT fiókdba
-
Zulajayim
csendes tag
válasz
Busterftw #17866 üzenetére
Tökéletessen müködik csak szét van terhelve az oldal.
Tovább visz egy oldalra ahol van egy piros gomb ami továbbbvisz az mmoga happybirthday chip oldalára ahol a titkós kód megadásával tudsz regelni.
10.000 Steam-Keys: CHIP verschenkt Spiele zum Jubiläum - CHIP
Chip25Party a kód -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Busterftw #17400 üzenetére
A #17374-ben megadott linken regisztráltál Privo accountot? Az email feladója PRIVO/Adobe support kell legyen. Abban lesz a link az Adobe CC oldalra. Adobe oldalról ezt nem lehet regisztrálni.
Többen azt írták, hogy kb. fél 5 óta lezárták a regisztrációt. Most nem látom az oldalon "Continue with privo" kék gombot. A hsz-ben leírtak alapján regisztráltál?#17398 Fandango: Adobe for Enterprise-t ír nálam is.
-
rita7107
aktív tag
válasz
Busterftw #16616 üzenetére
Én kb. 3 éve használom a Kerish Doktort. Mindent elvégez helyettem. Figyelmeztet minden problémára, és javítja magától. Én havonta kapom az értesítést hogy mit kellett javítania. Hozzá teszem nem a saját gépemen, mert ott fix programok futnak, nincs letöltés, meg semmi gányolás. A fiam+lányom+feleségem nagy májerek a gép összeroskadásában. De 3 éve azt sem kellett újratelepítenem. Se fagyás, se indokolatlan leállás. 2 program van ami fixen fent van azon a gépen. GData.+Kerish. Se vírust nem kaptak, se gép újratelepítést nem kellett végeznem. Ami tetszik, hogy nincs adatvesztés a lányomnál (sokat tanul otthon nem csak most)
Tehát szerintem jó.
-
Cs1csó
titán
válasz
Busterftw #16611 üzenetére
Windows 10 alatt nincs értelme. Bőven elég, ha a GÉPHÁZ minden menüjében, almenüjében végigmegyünk és ami nem kell azt kikapcsoljuk pl.: adatküldés, eszközadatok, fókuszsegéd, idővonal stb.
Plusz szerintem nem árt ha kap a gép valamennyi időt, hogy magára hagyva IDLE állapotban elvégezze a karbantartást, az update keresést stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest