- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
válasz
Trailblazer #21002 üzenetére
Elég sok ismétlés volt már és lesz is
-
Elemental
addikt
válasz
Trailblazer #20449 üzenetére
Igen, nem is azt mondom, hogy valóban az, viszont kicsit elvesztettem a bizalmamat.
-
Elemental
addikt
válasz
Trailblazer #20444 üzenetére
A malwarebytes blokkolja a driver letöltéseket, trójai szerinte.
-
icemad
nagyúr
válasz
Trailblazer #20444 üzenetére
Ez eddig jónak tűnik és még nem hallottam róla. Régebbi géphez talált egy csomó mindent. Köszi és Buék!
-
gézu
őstag
válasz
Trailblazer #20321 üzenetére
10 euróért drága? Remélem viccvót...
-
icemad
nagyúr
válasz
Trailblazer #20287 üzenetére
Az volt az, köszi.
-
icemad
nagyúr
válasz
Trailblazer #20285 üzenetére
Igen, aki ezzel foglalkozik, pl rendszergazda vagy ilyesmi, az jót röhög az ilyen megoldásokon. Szerintem otthonra, olyanoknak mint én (aki már nagyon nem naprakész, család és meló mellett, ráadásul öreg is.) ez kezdésnek jó lehet. Meg, ha valakinek van kedve kipróbálni és még tetszik is neki, akkor miért ne? Portable megoldásból is volt egy ilyen cuccom, de kb 10 éve nem használtam. Abban viszont minimum 1000 program volt. Talán L kezdőbetűs volt. Nem tudod mi lehetett az? USB pendrive kellett hozzá, és arra rakta fel a programokat. Talán 3 csomag volt, egy kicsi alap, egy közepes, meg egy nagy extra. Nagyon jó cucc volt, főleg olyan gépekhez, amire a házirend szerint nem lehetett telepíteni semmit. PDF szerkesztő biztos volt benne. Azt sem tudom, hogy ma még működik e, lehet, hogy 15 éve is van már, hogy használtam.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Trailblazer #20013 üzenetére
Nekem elkezdené letölteni, szerintem jó a link. [link]
-
sz.j
nagyúr
válasz
Trailblazer #20013 üzenetére
Sory, de mivel én nem játszom a linkelés előtt nem próbáltam ki a hír valódiságát ....
-
sz.j
nagyúr
válasz
Trailblazer #19963 üzenetére
Még nem szűnt meg, csak fog . Ha jól emlékszem 2024-ben fog és a "feltett kérdésre" az az alábbi választ írták.
"Továbbra is használhatom a Macrium Reflect Free-t?
Igen, továbbra is használhatja a szoftvert, ez nem érinti a szoftver használati engedélyét."
Erről itt olvashatsz bővebben. -
törölt tag
válasz
Trailblazer #19902 üzenetére
Macrium Free még használható, csak új nem lesz már. Rescuezilla esetleg?
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #19890 üzenetére
Esetleg Veeam Agent Free, vagy ha WD meghajtód van, akkor
Acronis True Image for Western Digital#19892
Van pedig:
Bár a Microsoft is 3rd party programot javasol. -
Vigneau
félisten
válasz
Trailblazer #19897 üzenetére
Ugyanez nálam is. Akkor megerősített benne, hogy volt némi bug a levegőben.
-
Vigneau
félisten
válasz
Trailblazer #19894 üzenetére
Én se találtam már ott utána. De ha szimplán a keresőben rákeresel a Sims4-re, akkor viszont kidobja egyből. Bug...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Trailblazer #19890 üzenetére
Én is ezt használom.
Illetve 1 alkalommal próbáltam a Windows sajátját.
Az is jó , vagy nem? -
fornettisuti
veterán
válasz
Trailblazer #19886 üzenetére
Ja
-
Vigneau
félisten
válasz
Trailblazer #19843 üzenetére
Egy órával később is ugyanez a helyzet.
-
Troy.
addikt
válasz
Trailblazer #19841 üzenetére
Nekem az előbb sikerült behúzni. Előbb-utóbb menni fog mindenkinek.
Különben itt a link: [link] -
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #19289 üzenetére
Kizárólag azt sajnálom hogy nem elég ismertek ezek az app-ek. Ezekről én tudok, írtam is róla egy bejegyzést itt PH!-n így azért a keresőkbe is bekerült egész jól - de ha nem keresnek rá.. én meg nem fogok foglalkozni a Facebook-al pl. hogy terjesszem, akinek annyi az Internet az meg is érdemli
-
honeypot
tag
válasz
Trailblazer #18541 üzenetére
Egyszerűen. Kb. 2 éve használom így.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
Trailblazer #18541 üzenetére
Vagy mas orszagban...
-
cigam
titán
válasz
Trailblazer #18286 üzenetére
De pontosan miért nem ér a nyomába? Én mondtam egy konkrét szolgáltatást, ami nincs benne a Reflect ingyenes verziójában. Mondok még egyet: incremental backup. Vagyis az utolsó mentés óta történt változásokat menti le. Így lényegesen kevesebb helyet foglal a teljes mentéshez képest.
Eddig még semmi konkrétat nem mondtatok mellette, míg én már a második hasznos tulajdonságát írtam le a DiskImage-nek. Tényleg kíváncsi vagyok melyik az a szolgáltatás, amiben a Reflect annyival jobb nála. Nem akarom ekézni (na jó de), de tényleg jó lenne pár konkrétum ami a Reflect Free mellett szól.
-
azka79
aktív tag
válasz
Trailblazer #18014 üzenetére
Eddig csak AMIGA-n használtam, meg sasolom a windows verziót. THX
-
fornettisuti
veterán
válasz
Trailblazer #18014 üzenetére
Multi Commander ingyenes
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Trailblazer #17814 üzenetére
Tökéletes megállja a helyét a felismerés. Telepítés közben ki kell venni a pipát.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Trailblazer #17225 üzenetére
Jaah.
A regisztrációkor...
Jó, én ezen kattogtam, h itt. -
válasz
Trailblazer #17181 üzenetére
Köszi az FM-et.
-
Viktor77
titán
válasz
Trailblazer #17181 üzenetére
Meg a Rocket League is (ráadásul egy 3000Ft-os ajándék kuponnal).
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #16997 üzenetére
Volt, hogy telepítettem de rájöttem, hogy SEMMI olyat nem nyújt ami érdekel. Azóta nem telepítem SŐT nem tértem rá az újfajta telepítőre erre a "modern UWP-s" izére, hanem még mindig a sima telepítőst használom innen: Advanced Driver Search
-
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer #16969 üzenetére
A lusták miatt linkesítette.
-
Steve1207
veterán
válasz
Trailblazer #16754 üzenetére
Nekem már a fiókhoz van adva. A kliensben miután kattintottunk le kell görgetni, mert ablakban nem látni az alját és lehet is tovább menni a fizetéshez, de ha csak várunk akkor nem tölt semmi, lent van a tartalom
-
Winnie The P
őstag
válasz
Trailblazer #16594 üzenetére
Teszek egy próbát, aztán majd elválik. Amúgy köszi az infót.
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Trailblazer #16442 üzenetére
Pontosan ezt teszem!
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Trailblazer #16398 üzenetére
Tényleg, mi a problémád??? Mindenki azt használ, amit akar, vagy nem?
-
fornettisuti
veterán
válasz
Trailblazer #15717 üzenetére
+1
-
Golden9
veterán
válasz
+1
Más:
USB Safe Guard (Sale ends in 1 day 12 hours 25 mins 54 secs) -
Hosssszu
őstag
válasz
Részemről is +1!
-
TRob1
veterán
válasz
Trailblazer #15646 üzenetére
Tehát te inkább használsz egy régebbi, esetlegesen inkompatibilis vagy hibás appot (lásd pl. lentebbi példát, de majd minden appra igaz hogy az újabb verzákban foltoztak ezt-azt-amazt) "örökre", mint egy újabb, aktuális, javított verziót x ideig? Érdekes.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Trailblazer #15524 üzenetére
Egy kalap kaki az egész oldal. Nem ez az első eset , hogy azt sem tudják mit írnak.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Trailblazer #15521 üzenetére
Ha lejár akkor újra regisztrálod egy évre úgy mint az avastnál. Semmi kutyulás nincs itt.
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #15521 üzenetére
Passz már nem tudom, lehet az is teljesen ingyenes nem tudom mi a kutyulás körülötte. Használd, aztán ha valami tapasztalat van akkor oszd meg pl. a vírusirtós topikban.
-
válasz
Trailblazer #15518 üzenetére
Az a baj azzal a clouddal hogy 1 éves licensz csak. Ezt meg nem tüntették fel sehol. kép
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #15515 üzenetére
Fél évet PROMO-ba is szoktad adni, amúgy próbáld ki ezt: Kaspersky Security Cloud Free jobb mint a sima Kaspersky Free de nem magyar nyelvű, ami a KFAV-ban "szürke" - nem módosítható beállítások - azt itt lehet módosítani.
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #15511 üzenetére
most meg valahogy nem. akkor esetleg.....később...?
-
válasz
Trailblazer #15313 üzenetére
Ez legyen az ő bajuk.
Tudod azt nem értem hogy miért nem a Microsoft csinál egy ilyen alapvető funkciót, miért kell 3rd partyhoz folyamodni. Simán megoldható lenne hogy ne x%nál csináljon töredezettségmentesítést, hanem valós időben eleve úgy mentse a fájlokat le a merevlemezre hogy ne legyen töredezett.Vajon miért lehet az hogy a linuxos ext2, ext3, ext4 fájlrendszereknek egyáltalán nincs szüksége töredezettségmentesítésre? Na ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest