- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Kipróbáltam...felülete nem rossz, MS ribbon koppintás, bár nem tökéletes, de elmegy. Magyar nyelv hiába negatívum. Viszont az MSO formátumok kezelése még sz*rabb, mint egy OO/ LO-nál, így szerintem nem érdemes vele szórakozni, ha valakinek ez fontos. Hasonlóan a WPS-hez, ez is alapból a saját formátumát használja és pl. ODF-et egyáltalán nem is tud. Igaz utóbbi nem nagy érvágás...
-
-
looser
addikt
McAfee:
Get license here: http://promos.mcafee.com/en-US/Affiliates/773/Lp/276multi.aspx
Note: 6 month license:-)
-
-
huskydog17
addikt
Kíváncsiságból kipróbáltam a próbaverziót belőle: megkönnyebbülve és egyben megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez minden idők egyik legrosszabb lejátszója, egy nagy trágyadomb, egy átverés. A legtöbb ingyenes szoftver fényévekkel többet tud, mint ez a *** és akkor még meg sem említettem a kevesebb, mint fele annyiba kerülő Splash Pro-t, ami csúnyán a porba alázza ezt a semmit.
Köszi, hogy felhívtad erre a figyelmemet, tanulságnak jó volt!
-
-
mepet
addikt
Sajnos ez nem működik. emailcím megad, klikk. Ezután egy oldalra irányít, ahol ezt írja: "...Now Start Downloading". Ebben az a szép, hogy nem indul el a letöltés, és nincs hozzá link sem... A hozzá tartozó topicban azt írják, hogy csak az Amerikai Egyesült Államokból elérhető.
-
randras
veterán
-
looser
addikt
https://www.indiegala.com/store
Hogy egyenesen odajusson, aki szeretne :-)
-
AlyrArkhon
senior tag
én ezt elég viccesnek találtam, de biztos bennem van a hiba... jól hangzik a 200 giga, de könyvtárat nem tudtam könyvtárként feltölteni (sokezer kép ujrarendezése pedig horribilis lenne) és se a picasa, se a drive csatlakozás nem hozta, amit vártam (konkrétan semmit nem mutat a két említettnél lévő tartalmaimból, se azok az itt lévőkből)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest