-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
Restart® #15255 üzenetére
Ha törölsz (illetve felülírsz) egy DVD-t, akkor annak az adatait nem tudod úgy visszaszerezni, mint egy HDD esetében, legfeljebb csak akkor, ha minimális adattal írtad felül a lemezt és előtte sok adat volt rajta (ráadásul az amivel felülírtál biztosan visszaállíthatatlanná tesz ugyanannyi menyiségű adatot)...
-
Cs1csó
titán
-
Skynet258
veterán
válasz
Restart® #11054 üzenetére
Nekem ez tök jól jött, mert az előző beírás felett elsiklottam, és csak a tiédet láttam... A 3 éves fiammal Youtube-on van 2 The Crew videó, amit sűrűn szokott kérni, hogy nézzük együtt - ugratnak meg szlalomoznak egy pályán, érmeket gyűjtenek, stb. Múltkor már eszembe jutott, hogy miatta megveszem, de most így ingyen meglett, hát ezer hála.
-
looser
addikt
válasz
Restart® #10798 üzenetére
Játszd végig! Az egyik legjobb játék az elmúlt évekből! Pont az a lényege, hogy vannak visszafordíthatatlan döntések, amelyek a játék későbbi részeiben lesznek fontosak, mert aszerint alakul a cselekmény és reagálnak az npc-k. Nincs rossz vagy jó döntés, csak amit te annak érzel :-)
Mondjuk van, amit el lehet felejteni, ha nem figyel az ember (pl. a madár, amelyik nekirepül az ablaknak - én kihagytam), de egyébként is igényel némi koncentrációt. Ettől függetlenül szuper, ne hagyja ki senki és van hozzá honosítás is!
Ha valakinek tetszett a Limbo, az próbálja ki ezt is, pont ugyanaz, itt is egy emberi lényt kell irányítani :-))) -
csaba951
veterán
válasz
Restart® #10104 üzenetére
Power Map Preview for Excel 2013
Sajnos nem ingyenes, de pont erre találták ki. Ha a munkaadódnak ilyen igénye van, akkor vegye meg! -
kenand
veterán
válasz
Restart® #10104 üzenetére
Paint.net nem promo, ingyenes
Bár nem "legális" Adobe reg után a Photoshop CS2-t és sorozatszámát is le tudod tölteni.
Arra lett kitalálva, hogy miután az aktivációs szerver leállt használható mardahasson, így régi CS2 tulajok használhassák tovább, ha akarják.....ha nem vagy CS2 tulaj, nem jogszerű a használata, de azért elérhető.... -
micafighter
nagyúr
válasz
Restart® #3122 üzenetére
van rá biztonságos lehetőség hogy bankkártyával vásárolj, de ez banktól is függ. például ez a számlacsomag, aminek az a lényege hogy 1 számlacsomag, de kettő számlát kapsz hozzá. Egy rendes meg egy webes. a webes számlához van webkártya. a webes számlának meg kártyának az lenne a lényege, hogy interneten ha fizetsz, akkor a rendes számládról átteszel a webszámládra annyit amennyi akkor éppen kell. és azt leemelhetik, de egyébként nem tartasz rajta pénzt, csak közvetlen mielött fizetni akarsz, akkor teszel rá. nekem ilyen számlám van de ettől függetlenül én ezt nem használom, inkább paypal párti vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest