- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Vertigo18 #16427 üzenetére
Kétféle régi licenc van: hivatalos oldalról vásárolt jó és kulcsgenerátorral gyártott, eBay és társain eladott hamisított/problémás. Az előbbiekkel szívás kizárólag akkor volt, ha telibe találták a hivatalos kulcsodat egy kulcsgenerátorral, és emiatt letiltották, de az könnyen orvosolható. Ha az utóbbi kategóriába tartozó kulcsot vettél olcsón, akkor átvertek az eladók és megszívtad.
Voltak hivatalos forrásból származó örökéletlicencem, olyan 2 éve elajándékoztam mindkettőt, mert teljesen feleslegesnek tartottam.
-
C. s.
addikt
válasz
Vertigo18 #16179 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy félre értek valamit. De ha az Epicben telepítetted, akkor miért nem az Epicbe jelentkezel be?
Más:
Adventi naptár-gyűjtemény (ajándék szoftverek, tárgynyeremények és akciós vásárlás is) A hozzászólások között is vannak linkek.
Többnyire kedvezményes áron játékszoftverek, talán 1 volt ajándékba tavaly (dec. 24.?)
Tárgynyeremények:
https://sandberg.it/en-gb/calendar/Advent_2019
https://www.digitalo.de/geschenke/adventskalender.html
http://www.4players.de/4players.php/adventskalender/Allgemein/2019
https://www.mmoga.de/adventskalender.html
https://adventskalender.pc-magazin.de/#!Adventskalender2019Egy totális off:
https://www.gyongyvasar.hu/adventi-naptar/adventi-naptar.php -
-
Visormail
addikt
válasz
Vertigo18 #15706 üzenetére
Hát a kollega ugyan nem túl szépen fogalmazott finoman szólva
Konkrétan bunkó volt na, kérjen bocsánatot fórumunk szorgalmas hölgy tagjától, nem ilyen stílusban kellene megtámadni.
Viszont gondolom arra értette, amit már mondtak egy páran itt a topikban korábban is, hogy az utóbbi években a promók köre eléggé romlott. Bár régen is sok kétes program volt, ami az ingyenes alternatíváknál is gagyibb stb, de az érdekesebb több volt, persze ez is szubjektív. Ez a sok puzzle játék vagy mi, meg ilyenek tömkelege, próbára teszi az olvasó idegeit, ez most elemi erővel tört ki valakiből
A bunkóság meg másból váltotta ki azt, hogy még téged is majdnem agyonvertek.
Amúgy lehetett érezni az iróniát, te csak járulékos veszteség voltál a golyózáporban.
Én azért nem írtam le még szolidan sem, mert mi értelme. Egyrészt mást érdekelhet az is ami engem nem és fordítva, másrészt meg nehogymár C. s. fórumtársat bántsuk, aki eleve hozott anyagból dolgozik semmiről nem tehet, ráadásul dolgozik. Neki a bunkók helyett is sorry és amúgy meg pusszantás. -
-
Upo
addikt
válasz
Vertigo18 #12714 üzenetére
A hozzám kerülős gépeknek meg úgyis leveszem az oldalát (ha máskor nem amikor kifújom), akkor meg le lehet olvasni az alaplapról az írást. Biosban is látszik minden ami benne van, mindig csak bohóckodásnak tartottam ezeket a szoftvereket. Ha biztosra akarsz menni akkor a hardvert kell megnézni, nem pedig az ilyen szoftverek által kiírogatott, dmi-ből kiolvasott dolgokra hagyatkozni (szabadon szerkeszthető). Elég komolytalan ha ezek alapján javítasz...
-
cigam
titán
válasz
Vertigo18 #12549 üzenetére
Majdnem az összes? A Malverbytes, és a Zemana volt megemlítve, ami riasztást adott. Azért az költői túlzás, hogy "majdnem az összes" bejelez.
-
cigam
titán
válasz
Vertigo18 #12484 üzenetére
Bár most nincs egy programjuk sem a gépen, de úgy rémlik, hogy régebben a beállítások közt volt olyan menüpont amivel ki lehetett kapcsolni a felugró ablakokat.
Meg is van: [link]Ha nem erre gondoltál, akkor nem tudom.
Ez az offolásos móka nem tetszik, már miért lenne egy ilyen téma off?
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Vertigo18 #12474 üzenetére
(#12474) Vertigo18, (#12475) cigam: én úgy érzem Vesa azon akadt ki, hogy hiába írta le ALFA hogy "Oké, de jó lenne egy kis leírás a promókhoz hogy egyértelműbb legyen a dolog mert sokszor nem az", beleírta azt is a következő kommentjében hogy "Na igen, nagy a különbség azok között, akik egész napjukat kattintgatásokkal töltik, vagy akik csak napi egy órára ülnek web elé" - ez már átmegy a személyeskedésbe és trollkodásba ha úgy vesszük.
Illetve az is igaz szerintem, ha valaki általában csak kritizálni tud és építő jellegű megmozdulása nincs, akkor az savanyú szájízt hagy az ember szájában (mint ahogy nálam is kihúzta a gyufát a nagyméretű kép leszólásával, mikor már elnézést kértem érte). De mindegy igazából, elég egy-két ilyen alkalom, és megtanulja az ember az ilyen tagokat ignorálni.Na mindegy, személy szerint lehet visszaállok a pár mondatos leíráshoz, mert sokszor nem egyértelmű hogy mi hogy van, és ahogy látom sokat segíthet az embereknek ha akár copy-paste módszerrel bemásolom hogy milyen a promó mértéke.
-
cigam
titán
válasz
Vertigo18 #12474 üzenetére
+1. Az hogy van akit nem érdekel, nem jelenti azt, hogy mást sem. Ha meg már trollkodás:
Nem emléxem, hogy Vesa-t megválasztották volna önkéntes mérvadónak, hogy ezt eldöntse.
Nem emléxem hogy az offololáson kívül Vesa érdemben hozzáadott volna ehhez a topikhoz. Akkor meg miért szól bele?
Na ez a trollkodás meg személyeskedés, nem pedig az hogy valaki leírja azt, hogy neki leírással tartalmasabb lenne. Ennyi erővel zárjuk be a topikot. Aki meg kíváncsi promókra, az majd "rákattint" arra a pár gyűjtő oldalra. -
-
-
ALFA
senior tag
válasz
Vertigo18 #11503 üzenetére
Írtad:
"...Kiváncsi lennék, hogy Kínán kívül a százakárhány ország hány lakosa beszéli még..."Lesznek majd meglepetések, amikor kiderül, USA hány állama nem angolt beszél, és a spanyol mellett mennyire terjed az ázsiai kultúra a mindennapokban is.
Úgy is mondhatni, Somogyvámos nagy méretekben, csak ott a Krisna farm megállt a falu határainál. -
holyseat
csendes tag
-
válasz
Vertigo18 #10913 üzenetére
A Fb meg évek óta hangoztatja, hogy az ilyen kötelezően likeolós dolgokat majd jól kiírtja. Ehhez képest lassan nem lehet úgy promó cuccot szerezni, hogy ne ossz meg 45 oldalt. Van Fb-m, de azt nem szemetelésre használom. Twitter még oké, ott nincsenek ismerősök, hallott account.
-
válasz
Vertigo18 #10910 üzenetére
Szívesen! Ezeket most én is lekaptam.
(#10911) GEPESZ66:
Jobb oldalon:
Terms and Conditions:
-This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
-No free updates; if you update the giveaway, you may lose it.Valószínűleg nincs magyar nyelv benne. De, 2 perc alatt kideríthető, ha leszeded és feltelepíted.
-
válasz
Vertigo18 #10867 üzenetére
Igen, igazad van, ezt benéztem.
Ha internetes vásárlás / tranzakciókat végzel, mindenképpen tudom ajánlani.This keylogger protection software battles all types of keyloggers, including those that obtain your personal information from the clipboard. It also blocks the technologies people use to turn on your webcam to spy on you and the applications that record from your microphone to gather private VoIP conversations
This anti-keylogger software is at the top of its game and is one of the best keylogger protection applications on the market.A vágólap védelme szintén elég fontos szvsz, bár én %windir%\System32\cmd.exe /c "echo off | clip" bat file-t készítettem ilyen célra.
-
-
-
looser
addikt
válasz
Vertigo18 #9503 üzenetére
Ahogyan azt az utolsó sorban meg is állapítottam ;-)
Bár ki használna Avastot, ha itt az AVG is :-D
ps.: évekig csak free Avastot használtam és telepítettem ismerősök újonnan felhúzott gépeire, de tavaly feltettem az IS-t, karácsonykor az AV-t és most béke van a lelkemben :-)))
-
-
-
-
válasz
Vertigo18 #8525 üzenetére
Ja, csak mivel account kell, így nem tudom, hogy nem-e lesz olyan későbbiekben, hogy nem tudsz újabb promót feltolni, mert már egyszer kaptál. Több software-nél is van, hogy csak olyan gépre/acc-ra mehet fel, ahol még nem volt előtte.
(#8526) GoodSpeed: Gondolom, nem szedtem le.
-
cigam
titán
válasz
Vertigo18 #8305 üzenetére
Érdekes. Pár nappal ezelőtt nekem is ezt írta. Arra gondoltam, talán azért, mert a magyar nyelvet választottam. Nem is foglalkoztam vele, míg ma megint "szembejött" ez a promó. Megint megadtam ugyanazokat az adatokat, és nekem elfogadta. Az e-mail címet megerősítő levél után megjött a kód, és a link mind a Windows-os, mind az OS X verzióra.
Általában végig megyek a folyamaton, nehogy lyukra fussak. Nem tudom megmondani mi alapján szelektál.
-
Dhampir
félisten
-
-
looser
addikt
-
micafighter
nagyúr
válasz
Vertigo18 #7206 üzenetére
Nem ugyanazt tudják. Revo advanced eltávolitás visszakeres a program uninstallja után minden hátrahagyott fájlt és registry bejegyszést. Szerinted mennyire fontos, hogy az eltávolito programod ne töröljön olyan registry értéket és olyan fájlt amit nem kéne? Szerintem nagyon fontos, mert emiatt halt már meg oprendszerem. Amiatt is szivtam eleget hogy a program saját eltávolitoja nem törölt mindent, hátrahagyott szemetet fájl és registry bejegyzések formájában, amik miatt nem tudtam egy új programot telepiteni, ugyhogy turkálhattam a registryben és a fájl könyvtárakban. Ezeket megelégelve megvettem a revot, mert eddig csak az nem okozott csalódást (több programot próbáltam erre a célra). Évek óta használom már a Revot 2 gépen teljes megelégedettséggel.
-
looser
addikt
válasz
Vertigo18 #7176 üzenetére
Ha valaki csak a Pixar RenderMan miatt regisztrálna, akkor ne tegye, a letöltésben egy readme.txt van a következő szöveggel:
"Pixar RenderMan 19 (100% Discount)
RenderMan is now free for all non-commercial purposes, including evaluations, education, research, and personal projects.
The non-commercial version of RenderMan is fully functional without watermark or limitation.To obtain free RenderMan software you must be registered in the Pixar support forums.
Get here: https://renderman.pixar.com/view/non-commercial-renderman
TSB"
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Vertigo18 #7098 üzenetére
Most kattintáskor simán átirányít a
http://safelyremove.com/giveaway2015.htm?sm=install_gotd
oldal a
http://safelyremove.com/index.htm?sm=warre
URL-re. Hát úgy látszik, elfogyott. Kár, pedig ez kivételesen egész fasza progi. Gondolkozom a megvásárlásán, nem egy óriási összeg az az 5,5k körüli ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest