Hirdetés
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Az ilyen kérdéseknek inkább ez a helye:Milyen program, ami...?
-
Steve1207
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Mindkettőre? Én csak a Privo-ra, az létrehozta a mailt és onnan egyből bedobott az adobe-ra bejelentkezve a privo acc-al.
(#17392) Taci: nem emlékszem, követtem a lépéseket, ahogy le volt írva úgy egyből ment. Max beírtam a mail címet meg a jelszót, de már ez se fix, teljesen egyszerű folyamat volt.
-
-
kirkri
addikt
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ugyan már egy hetes a kérdés, de hátha nem késő még.
A Chip magazinban hónapról hónapra van kód, ami a következő hónapra érvényes. Van olyan fórum ahol ezt a kulcsot mindig megosztják, de természetesen ide nem írom be.

Ugyanakkor hivatalos forrásból is olcsón hozzá lehet jutni, én ma reggel vettem 3 kulcsos multi device Kaspersky Total Security-t. Leosztva egy darabra, szerintem 1400 forintot megér az, hogy ne kelljen lejárat előtt naponta azt az üzenetet kapni, hogy hamarosan lejár a licenc. -
Argos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest