- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kispx
addikt
válasz
Predator2 #4048 üzenetére
Inkább reinstallt ajánlok. Főleg ha esetleg karácsonykor van egy kis szabadidő. Az eredeti gyorsaságot semelyik program sem fogja visszaállítani. Az ideiglenes fájlok és a cache törléseivel túl nagy gyorsulást nem fogsz elérni.
Leghamarabb a reinstallal leszel kész. De egy pár tipp, hogy hogyan lehet gyorsítani:
- meg kell nézni, hogy mi foglalja le a gép erőforrásait: Vírus? -> vírusirtás, program -> kilőni vagy uninstall
- csak a szükséges programok induljanak automatikusan (CCleaner -> Tools -> Startup, ez hasznos funkciója, összeszedi az automatikusan induló programokat a regisryből és a startup folderből)
- ne legyen mindenféle toolbarral, felesleges programmal teleszemetelve a gép.
- a felesleges effektek tiltása: System -> Advanced system settings -> advanced -> Performance -> settings -> Visual effekt
- töredezettségmentesítés (MyDefrag, múltkor próbáltam és tényleg mérhető a javulás)
- a driverek is is legyenek a frissek.> "Vga drivert nem is engedi frissíteni mert csak felpörgeti a CPU-t és nem fut le a telepítő."
Az baj. Ott más dolog is lesz. Szerintem az XP-s topicban is kérdezz rá erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest