- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niof
veterán
Hát, ha csak az ingyenes verziót használod, és soha nem adtad meg a mail címed (amikor kéri), és a telepítéskor figyelsz, akkor ebből semmi nem érinti az embert. És ettől függetlenül még egy nagyon hasznos kis program marad. Azon, hogy nem valós jelzés, nem tudom mit értesz.
Persze, amúgy ha van lehetőség, célszerű mindig a gyártótól beszerezni a drivereket, ez nem vitás, de mikor heti szinten előfordul, hogy olyan géppel van dolgod, aminek már rég megszűnt a supportja, akkor nagyon jól tud jönni. Minden ilyen esetben HW azonosító alapján drivert keresni, ki tudja milyen forrásból, szerintem kockázatosabb, mint ezt a progit használni. -
niof
veterán
Imádom ezeket az előítéletes konstruktív hozzászólásokat.
Aztán miért is kellene kerülni? A Driver Boostert meg sem tudnám számolni, hogy hány esetben talált meghajtószoftvert régebbi gépekhez, laptopokhoz. Jó, a telepítéskor figyelni kell, mert ha nem szeded ki a pipákat, akkor feltelepít olyan progikat, amiket nem biztos, hogy akarnál, ez igaz. De ez csak azoknak gond, akik úgy telepítik a programjaikat, hogy next-next-next... De azoknak meg kb. úgy is kell...
-
-
honeypot
tag
Igen. De azt hiszem ha új főverzió jelenik meg akkor az már nem lesz benne az egyszeri vásárlásba. De simán megéri az árát.
Ingyenes a Syberia I & II - GOG.com
-
raccoon24
csendes tag
A március 31-én jelzett Hard Disk Sentinel promót - úgy néz ki - újból hosszabbították.Most ismét 1 nappal.
-
Meg lehetne említeni a portableapps.com platform programját ami kb 400 ingyenes szoftot tart karban és frissít automatikusan!
-
-
-
Cs1csó
titán
Ha fizetnének sem telepíteném "állandóra" bőven elég 1-2 hetente vagy gyanú esetén lefuttatni az ingyenes verziót.
Kritikus adatokról mentés, naprakész programok, rendszer, böngészőben UO, és persze egy jó általános rezidens védelem, és a legfontosabb a józan ész, óvatosság. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Trailblazer
veterán
Én ezt értem. De ha ebből a cloudból egyébként is van free, akkor a giveaway révén (én innét töltöttem) miben nyilvánul meg a lifetime license?
-
looser
addikt
Ezzel az erővel ez még olcsóbb és a hely is egy fokkal megbízhatóbb :-)
-
-
-
Kasya
nagyúr
-
Golden9
veterán
Ez igaz, nem promóciós játékok voltak.
azka79 - Ha másra nem, akkor arra jók az ilyen játékok hogy a kezdő Steam-esek gyorsabban növeljék a fiókjuk értékét. Velem is történt olyan, hogy a Gleam-en nem tudtam begyűjteni egy jó játékot, mert a fiókom kevés volt a belépéshez.
-
looser
addikt
AVG 3year Licenses all over the internet
Idézet: "Sathish Mahalingam (AVG Technologies)
Hello John. Please be informed that the given License number are pirated License numbers. You will be facing issues while updating or upgrading the AVG using this License numbers. Thank you." -
-
Argos
őstag
Kísérletezni nem nagyon akarok. Ez bevált és ha bizonyosan nem jobb egy másik termék, akkor nem váltok. Egyébként 3 havonta újrahúzni nem nagy kaland és igazából a riportokon kívül teljesen csendben van. Mondjuk lehet az is hozzájárul, hogy nem mászkálok a darkweb-en és nincs mire ugrania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest