-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
axlfsi #20366 üzenetére
Számomra az EM átláthatóbb, bal oldalon (nem tudom milyen sáv a neve).
A beérkezett üzenetek ablak úgy nyílik meg ahogy hagytam, én úgy szeretem hogy az olvasó ablak lent van, felette a bejövő és a bejövő ablak alján van a legfrissebb mail, a TB-öt nem tudtam rávenni erre.
Ha megnyitok egy csatolmány pdf-et akkor a pdf olvasó nyitja meg, a TB-ben egy lapfülön nyílik meg.
EM tud késleltetett küldést.Lehet hogy ezek nagy részét lehet állítani de mivel alapból be volt horpadva a mellkasom hogy azt kell használni míg jön valami akció az EM-re, nem foglalkoztam annyira vele.
De mint írtam, próbáld ki mert nem vagyunk egyformák.
-
Met
nagyúr
EM Client féláron 12.01-ig. [link]
-
Met
nagyúr
válasz
l.skywalker #17330 üzenetére
Geek uninstaller, ugyan azt tudja mint a revo és ebből is van portable verzió.
-
Met
nagyúr
A Hard disk sentinel Pro-ra szokott lenni promo?
Standard lifetime licenszem van de csak a Pro-val tudnám a NAS-ban lévő HDD-t monitorozni. -
Met
nagyúr
Másnak is írt a Zoolz hogy törlik a tárhelyet?
Ahogy értelmeztem nem bírják ingyenes tárhellyel, azért törölnek. -
Met
nagyúr
válasz
SenorGrande #15498 üzenetére
Valamiből meg kell élni
-
Met
nagyúr
válasz
PrometheusX #12767 üzenetére
Ha a reg meg is oldott vpn-el, a későbbi használatkor már nem nézik a régiót?
-
Met
nagyúr
válasz
LamerGyuri #12012 üzenetére
Azzal hogy regelsz fb-re eldobható mail címmel és fake névvel honnan tudják hogy Te ki vagy és mit csinálsz? -
Met
nagyúr
válasz
LamerGyuri #12007 üzenetére
És?
Meddig tart regelni egyet? Akár csak ilyen célokra? -
Met
nagyúr
válasz
CactuS #10918 üzenetére
Próbáld ki...
Agyfaszt kapok már ezektől a sírásoktól hogy jaj semmi vagyok mert nincs FB accom stb. (nem Te)
Ideiglenes mail cím, fake adatokkal FB acc és kész. Ha meg valamilyen oldalt követni kell akkor a promo után lehet törölni a kedvelések közül.
Nem kell valós adatot (név, telefon, cím) megadni!
De nem, azért sem lesz FB accom, rólam ne tudjanak semmit -
Met
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #10386 üzenetére
Esetleg itt ph-n az aprón vagy a blogon keress topicot mert szokott lenni csoportos vásárlásra ember gyűjtés.
Vagy akár nyithatsz Te is egy blogot. -
Met
nagyúr
válasz
Greenebola #9558 üzenetére
Ezt vajon most le is kell tölteni és felrakni? Vagy elég hogy megjött a "számla" a rendelésről.
-
Met
nagyúr
Hát nem tudom, én annyira nem hiszek ezekben. Felraksz valamit ami valamennyire fogja a gépet (most mindegy hogy mennyire) ha realtime monitoroz. Ésszerű gép használattal max egy CC CLeaner használat elég, az is csak az ideiglenes fileok törlésére. Aki meg nem így használja a gépet annak úgy sem elég egy ilyen csoda program mert újra kell telepíteni a wint. De ez az én véleményem. Lehet bennem van a hiba de a Kitüntetések résznél az egyik logot sem ismerem
-
Met
nagyúr
válasz
szatyor1972 #9147 üzenetére
-
Met
nagyúr
válasz
twollah1976 #8563 üzenetére
Kiírta hogy előbb like és utána kapsz kulcsot?
Csak azért kérdezem mert én nem likeoltam semmire és kaptam kulcsot. -
Met
nagyúr
válasz
LamerGyuri #8457 üzenetére
Nem kell likeolni semmit
-
Met
nagyúr
válasz
LamerGyuri #8454 üzenetére
Problem?
-
Met
nagyúr
válasz
LamerGyuri #8418 üzenetére
Írta hogy menet közben, vagy te egyik kezedben egy laptoppal szoktál közlekedni?
-
Met
nagyúr
válasz
WildBoarTeam #7913 üzenetére
Valamelyik nap regeltem én is próbából pont emiatt.
De az aktiváló linket nem kaptam meg mert valahol elakadt valamelyik ideiglenes címen -
Met
nagyúr
válasz
Dluinet #7855 üzenetére
Azért hülyeséget ne terjesszünk már...
Most regisztráltam, nem adtam meg mobil számot és semmilyen valós adatot, egyedül egy eldobható mail címet.Célszerű ilyen célra regelni egy "rendes" mail címet mert a trbvm.com-os címet nem fogadta el, mpp.hu-s címet küldtem tovább a trbvm.com-os címre, viszont így lehet nem jön meg a reg megerősítő levél.
-
Met
nagyúr
válasz
EmptyParadox #7447 üzenetére
thx
-
Met
nagyúr
A #7439-7440-ben linkelt játékokat ugye nem lehet steamen aktiválni?
-
Met
nagyúr
Hard Disk Sentinel Standard 100% Discount még 1 nap 13 óráig
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Ezt a poszt úgy ahogy van baromság.
Csinálsz egy screenshot-ot, minek? Hogy tudd 2 hónappal ezelőtt milyen állapotban voltak a lemezek? Ráadásul sok probléma csak akkor derül ki ha tartósabban fut a program.
Az általad ismert felhasználóknak is csak gratulálni tudok.
Látszik a triál? wtf? Én sem értem ez miért jó.Ahogy írták már mások is
- a program lényege hogy folyamatosan fut, figyeli a smart értékeket és kijelzi ha gond van.
- frissíteni kell mert nem fogja felismerni az újabb meghajtókat és hiba javítások is lehetnek amiktől pontosabb értékeket mutatRemélem hdsentinel kolléga nem jár erre mert a posztod meglátva kiugrik az ablakon
-
Met
nagyúr
Free Steganos Password Manager 15 (100% discount)
Kérdés, ez olyan mint a KeePass? Jobb, rosszabb?
-
Met
nagyúr
Idén nincs ilyen adventi naptár?
-
Met
nagyúr
válasz
micafighter #6322 üzenetére
Ebből volt régen ingyenes verzió, olyan van fent a gépemen.
Most már nincs? -
Met
nagyúr
Magához tért a Steam
-
Met
nagyúr
De mire frissíted?
A promocióban szereplő Standard élettartam licenszes (most frissítettem 4.40-ről 4.50-re próba képpen) ha Professionra frissítesz abból természetes hogy próba verzió lesz mert az másik programnak számít.Letöltötted most a Standard verzót és a programban a File-Új verzó frissítés-t használva frissített és utána lett próbaverzió?
-
Met
nagyúr
válasz
scott_free #5749 üzenetére
Most megint visszatérünk ahhoz a kérdéshez hogy meddig tart regelni ilyen célokra egy fb accot?
-
Met
nagyúr
válasz
mrszitya #5644 üzenetére
Én sem nagyon szoktam leállítgatni így az usb-s eszközöket, ha befejezte a másolást akkor kihúzom és kész, nem volt még gond belőle.
Egyszer dolgoztam nyomtatvány boltban és hozott egy csaj nyomtatni valamit pendrive-on, szépen kinyomtattam, bezártam minden proggramot és kirántottam a pendrive-ot. Az meg rosszul lett hogy úristen és ha elszállt minden rajta? Én meg néztem rá bután hogy most ez direkt hülye? -
Met
nagyúr
Bitdefender Internet Security 2015 - 6 month 1 napig elérhető
-
Met
nagyúr
válasz
szabonagyur #5451 üzenetére
Passz, hirlevélben kaptam ezt.
-
Met
nagyúr
Free Norton AntiVirus 2014 még 21 óráig.
-
Met
nagyúr
Bőség zavara van TC klónok terén
-
Met
nagyúr
Hard Disk Sentinel ismét ingyen 2 napig.
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest