- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Használom TB-t, és a problémáidra van megoldás
Természetesen beállítható hogy olvasó ablak lent legyen, és a levéllista sorrend is bármi alapján állítható, többek között dátum alapján növekvő vagy csökkenőben. Lehet az zavart meg hogy ezt mappánként külön kezeli (és megjegyzi), ha beállítod egyikben majd átmész másikra, tt is be kell állítsd.
PDF megnyitás beállítható, nekem SumatraPDF-ben nyitja.
Késleltetett küldésre van Send Later addon (mondhatni félhivatalos, nem Mozilla sajátja de ezt ajánlják ők is) -
Sdi
addikt
Érdekes amit írsz: "A beérkezett üzenetek ablak úgy nyílik meg ahogy hagytam, én úgy szeretem hogy az olvasó ablak lent van, felette a bejövő és a bejövő ablak alján van a legfrissebb mail, a TB-öt nem tudtam rávenni erre." Kb. 20 éve használom a TB-t és nekem pont így működik
. A pdf megnyitásnál elsőre rákérdez mivel szeretnéd megnyitni. Nálam ez jelenleg a böngésző / Vivaldi /.
-
C. s.
addikt
Sajnos sunyi banda. Ha 30 napig nem jelentkezel be, törlés jön. (Az elején az offba rakott rész.)
-
KTU
addikt
Kedvesek:
"Zoolz Cloud backup have run out of stones to throw, and as a consequence and with great regret, we have been literally left with no other option but to close the doors on all free lifetime accounts.
This means that as a free account holder, you will have 30 days to restore all of your data to your local backup device, before it is deleted." -
PrometheusX
aktív tag
A fórumban ahol posztolták az akciót olvasgattam, nekik szépen feltelepült és tudták használni tovább az országukból.
Ahogy nézem az USA-ból nem feltétlen működik, viszont Hollandiából több embernek sikerült regisztrálnia.
Sőt, több accountot is létre tudtak hozni.
update: Spanyolországból is működik VPN-en keresztül. Most kaptam meg az aktiváló emailt.
Írok hogy hogy sikerül.
-
ALFA
senior tag
Nem jó, mert a postagalamb csak arra jó, hogy hazataláljon, fizikailag el kell vinni oda, akitől választ akarsz kapni, és máris lekövethető, hova vitted a galambokat.
Amúgy csak egy gyors példa volt arra, hogy nehogymá bárki azt higgye, hogy a 3. évezredben egy kamu névvel azonnal köddé lehet válni az informatikai világban.
-
C. s.
addikt
Korábban már szó volt az oldalról (myplaycity.com), mielőtt kattintasz a linken, olvasd el inkább, bár LiLxWaYnEx szerint téves riasztás volt. 1. és 2.
És végezetül a játék linkje arról a bizonyos oldalról, a myplaycity.com-ról. Itt folyamatosan elérhető az összes játék, nem csak 1 napig.
-
Nem vettem magamra. Ez egyébként akkor a "legviccesebb", amikor valaki nem csinál közösségi fiókot, de ingyenes levelezőt használ (gmail, yahoo, live.com stb.), plusz vásárlásnál serényen használja a pontgyűjtő kártyáját.
De vak vagyok baszki. Anno, még kb 1 éve néztem, de regisztrációnál odáig jutottam, hogy telefonszám, odáig már nem, hogy vagy email cím még egyszer.
-
dbius
veterán
TC kiváltására érdemes megnézni a Multi Commandert is.
-
-
Jenne
őstag
Mi a gond???
A topikban be lett téve egy promós link, amiről letöltöttem az ajánlott programot, viszont lett egy kis problémám vele, ezért tanácsot kértem és kaptam.
Ezzel most mi a bajod? Vagy talán most vannak a nálad a nehéz/piros betűs napok?
Ha gondod van ezzel(is) akkor írja Moderátornak. -
Sk8erPeter
nagyúr
"a program lényege hogy folyamatosan fut, figyeli a smart értékeket és kijelzi ha gond van."
Ehhez azért hozzátenném, hogy nem szükséges, hogy folyamatosan fusson a háttérben a progi, amennyiben különösebb anomáliák nem tapasztalhatók a vinyóval/SSD-vel, simán jó alkalmankénti monitorozásra is (én is így használom). De ha például gyanúsan csökken a kondíció, akkor érdemes lehet figyelni az értékeket.(#6821) mepet:
Nincs mit, amúgy ha olyan típusú háttértáraid vannak, amelyek nem a legújabbak, akkor nem biztos, hogy kötelező a legfrisebb változat, mert simán lehet, hogy ez már rég az adatbázisban van, és jó értékekkel számol a program. Tehát simán lehet, hogy jó ez a discount-változat.
DE például számos SSD-nél előfordult már, hogy azt írta, nincs támogatva a TRIM, vagy a kondíciót jelentősen alulbecsülte (akár 0%-ot írt), miközben a TRIM működött, és az eszköz hibátlan volt, csak mint említettem, érthető módon nem mindig tud lépést tartani a progi a gyártók ilyen-olyan értékkalkulációival, amelyek adott esetben eléggé eltérhetnek. -
- The application is already unlocked which means you do not need a registration code.
- This giveaway version allows the use of all functions, options and features of Hard Disk Sentinel Professional version and can be used until 31 Dec 2015. If updated to newer versions (for example by the automatic update from File menu) then it will switch back to unregistered version. -
mrszitya
senior tag
Hát nézd, nem egyszer húztam már ki pendrájvot a gépből/tévéből/telefonból leválasztás nélkül. Ebből talán csak egyetlen egyszer volt probléma, de már nem emlékszem pontosan az okára. Talán egy szimpla másolást szakítottam meg, vagy esetleg valami a háttérben még zárolt valamit, nem tudom. Nyilván ekkor volt adatvesztés, a konkrét érintett állomány nem másolása nem sikerült. Más nem sérült.
A Safely Removeres gépemen viszont rendszerint szabályosan szoktam eljárni.
Aki pl. szokott usb háttértárról rendszeresen futtatni programokat, annak érdemes a manuális leválasztást használnia szerintem. Pl. teszem azt, egy portable office programot futtat emberünk rendszeresen, és egy alkalommal a bezárásra nyomva a program a háttérben eltűnve beragad (mondjuk az automatikus mentés közben). Itt nyilván lehetne adatvesztés, ha gyanútlanul kihúzná az illető, de a leválasztásnál jönne a jelzés, hogy sikertelen.
-
mrszitya
senior tag
Igen, az jó kérdés valójában, mennyi értelme van egy ilyen proginak (és a magának a leválasztásnak) a hot plug miatt...
Saját gépemen viszont már egy jó pár éve ezt használom. Kényelmesebb/gyorsabb a "biztonságos" eltávolítás, és az sem teljesen hasztalan dolog, ha rögtön látom a kis felugró ablakán, mi csatlakozik éppen fel-le. Meg még tud egy pár apróságot.
-
M3oH
addikt
Megemlíteném a MultiCommandert is, én ezzel váltottam ki a TCt.
-
icemad
nagyúr
Szerintem is gyorsabban másol a tc, mint az intéző, de ez persze sokmindentől függ. Nálam pl. az Unreal Commander köröket ver az intézőre és a TC-re is.
-
-
Aidan85
aktív tag
meghosszabbították egy nappal, továbbra is elérhető:
Hard Disk Sentinel Standard Edition -
looser
addikt
Kedvenc példám volt évekig a Pivo söröző honlapja; ennyi is elég a magamfajta felfedezőnek, nem kell a csilivili, informatív és...hopp, most nézem...egy évvel ezelőtt még csak nem is frame-es volt az oldal, hanem egy statikus, hőskorbéli honlap a minimálisnál is kevesebb dizájnnal. Elég volt. Persze tetszenek a modern dolgok, de van, amikor ez a több. Facebookon egyébként promón kívül mást nem láttam még (pld. árlista). Szóval nincs bajom a fb-kal, mint ahogy nem a kés tehet róla, ha megszúr valakit. Bár lehet, hogy nem jó a példa :-)
Mondjuk a Goldenjoystickes Mafiáért és Civ5-ért többet kellett küzdeni :-D -
mepet
addikt
-
bolyhos bari
tag
Én is többször regeltem, csak akkor írtam nekik, amikor már nem engedett regisztrálni. Egyébkéni még mindig semmi. Ma megint elküldték azt a linket, kb. százmilliószor regeltem, ezzel töltöttem az estét. Letöltés még mindig nincs. Már letiltottam az AdBlockot, a Noscriptet és a Prividogot is. A Comodo I.S. bekavarhat? Te végül mennyire "rögtön" kaptad meg a letöltőlinket és a kulcsot? Mindkettő a levélben jött? Köszi.
-
bolyhos bari
tag
Nekem sem küldték, írtam nekik, már lemondtam a válaszról is, nemhogy a játékról. Ma küldtek e-mailt egy linkkel, ami a regisztrálós oldalra vitt, ahol ki kellett választani a játékot a múltkor. Aztán újra kitöltöttem, azt írta, hogy majd küldik az újabb levelet. Eddig nem kaptam, de 28-án vége lesz, remélem, addigra megküldik!
Szóval érdemes reklamálni náluk, úgy tűnik.
-
bolyhos bari
tag
Amennyire megértettem az angol szöveget, nem szerepelt benne olyan, hogy illegális "csak úgy" használni. A regisztrációt sem kötötték megvásárolt szoftverhez. Simán engedett mindent. A német Chip Magazin is ingyenes letöltésként kínálja.
-
Visormail
addikt
Most i Want is ma írt róla Civilization V Or Mafia 2 Full Version Game For Free
Updated: It seems that the voting part of the site is getting hammered right now due to the massive demand! So please be patient and allow for enough time for your registration to be handled.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest