-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért írtam win-re, mert attól, hogy egy-egy promóciós ajánlat néha osx-re vagy linux-ra is elérhető, jellemzően windows-os promók fordulnak elő.
De, ha gondoljátok felőlem jöhet egyéb is - és akkor átírom/rajzolom.
Mondjuk nem tudom, hogy aki kifejezetten az utóbbi OS-ekre keres szoftvert, az egyáltalán követi-e ezt a topikot, szerintem a dedikált témákban hamarabb találnak ajánlatot. -
-
törölt tag
https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0665/system-software/Ashampoo-HDD-Control-2017
Utódverzió:
HDD Control 3 (megjegyzendő, itt előzőverzióként a 2-est adják meg megint nincs szó a 2017-esről) Nem nagyon tudom azt hova tenni...Mégis csak én mondom jól, ez a legújabb kiadás:
https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0365/Rendszerszoftverek/hdd-control-3
Igaz ez nem ingyenes, de akciós.
Annyiban van igazad, hogy ezek szerint "volt" 2017"-es verzió, de vicces, hogy már most "elavult", vagyis értelmét vesztette azt letölteni, számomra.
-
törölt tag
OpenShot Video Editor - Intel Core i5-6600K @ 4.6GHz - AIDA64 Extreme Edition 5.80.4000 - Youtube
Ehhez képest a Windows Movie Maker 2012 egy rakéta
-
-
-
Ez alapján, igen Svájci illetőségű. Alapjában a svájci manufaktúrák eléggé zártak, szóval nincs kicsukva, hogy náluk is ez a helyzet. Valószínűsíthető, hogy a farm EU-ban van, legalábbis egy része biztos.
Az viszont már más tészta, hogy az NSA/FBI, hecker-jenőke mibe néz bele és mibe nem, ha van engedélye, ha nincs..(#9857) meridaharcos:
Szívesen! -
brickm
őstag
-
scott_free
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
A legjobb antivírus a józan paraszti ész. Én évek óta nem használok semmin víruskergetőt, mert feleslegesen eszi az erőforrást. De tök jó a humorérzéked.
Viszont hadd ne vegyek már komolyan egy noname vírusírtót, ami eleve egy másik noname vírusírtó klónja.
Elég röhejesen hangzik.
-
-
-
-
daimonion
senior tag
mivel a last pass az egyik legismertebb és folyamatosan probálnak hozzáférni az adatokhoz Én váltottam
erre Safe in Cloud
Ami szerintem jó benne, hogy a saját felhődben hozza létre az adatbázist..Onedrive Google drive vagy dropbox felhődbe.Így egy kicsit macerásabb elérni az adataidat. Én ezt icikepicikét biztonságosabbnak tartom mint a last passt ahol mégiscsak egy külső dologra van rábízva az adatom.Azt ha ne adj isten feltörik és hozzáférnek akkor meg cici van..Így meg saját magadra tudsz haragudni ha ne adj isten megadod a master jelszót valakinek azt hozzáférnek a dolgaidhoz.Ja és teljesen ingyenes
Támogatja a Chrome, Firefox, opera, Yandex böngészöket beépülövel míg az IE-t pedig asztali jelszókezelővel. -
Musicking
aktív tag
akció vége ott már csak a hírekre lehet feliratkozni
Még van egy O&O DiskImage 7 Pro giveaway lehetőség,
negyedóra alatt megjött a kulcs.
az angol nyelvű telepítőket meg innen szedheted
http://www.oo-software.com/en/download/archive/index.html?product=OODI7PRO -
C. s.
addikt
-
This is a 1-computer 6-months license, for home use
Jaja, az addig ok , de nem próbáltam és evégre nem fogok tudni érdemi infóval szolgálni az esetlegesen felmerülő kérdésekre.(#6994) PeachMan:
Próbáld meg a BD IS-t. Top5-ös védelmi program. Sokak szerint ez is lassít, nálam nincs gond vele.
Munkahelyen AVG 2015 van, lassú, de a gép is kőkori...(#6995) GoodSpeed:
Nos, én is max az apróra.. de hátha valaki elég vállalkozó szellemű és mindannyian kellemesen csalódunk.(#6996) CJ4567:
Akkor ez egy kövér -1? -
Korlátlan ideig jó, csak nem szabad frissíteni. Mivel egy napos csak a reg ideje, nem tudom újra telepítésnél elfogadja -e a kódot, de elképzelhető hogy nem. Shadow defenderrel is így jártam. Egyedüli kerülőút a komplett image készítés volt Macrium reflect free-vel Ezzel így vissza tudom dobni a korábban működő dolgokat. Szerk: valóban egy éves csak a licensz.
-
-
King Unique
titán
Azért azt hozzá kéne tenni, h MSE/ Defender önmagában elég nagy 0 védelem terén, max, ha mellette fent van egy MBAM aktív védelemként, + böngészőbe integrált kiegészítők, akkor ér vmit.
De még, ha egy sima free Avast/ AVG szart rak is fel a user, azzal is sokkal jobban jár.(#5931) FIREBLADE78: érdemes egy normálisat feltenni.
-
Traxx
őstag
A WinX video converter nekem totál nem akart működni (úgy festett, hogy elindította a konvertálást, aztán mégse és késznek jelezte), és a supporttal való levelezésem úgy zárult, hogy valami technikai részlegnek küldtem screenshot-okat meg leírva mindent, ami azelőtt lekörmöltem. A reakció az volt, hgy köszi szépen, kivizsgáljuk stb. és majd szólunk. Hát 1 éve szólnak. Megoldottam inkább másik progival.
-
pecze
aktív tag
Vitathatod az általam leírtakat, de hidd el, hogy begépeltem, meg megpróbáltam mindenféleképpen, még tegnap, amúgy még most se járt le a promo, de sehogy nem ment, ha meg felmégy a promo oldalára, ott van a kommentekben, hogy mit válaszolt a megkeresésekre a szoftver gyártója, azt, amit leírtam.
Közben meg már a SharewareOn Sale-től is kommenteltek, hogy egy januárban indított promoról azt hitték, még mindig él, azt rakták be, kapcsolatot nem vették fel az O&O-val és valószínű letiltotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged