- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csorbi #10385 üzenetére
Fejlesztő -a mellett, hogy respektálom a munkáját- persze szeretné ha az újabb, jobbak fogynának.
De nem hinném, hogy nem lehetne használható egy kicsit régebbi változat.
Persze, lehet, csak nekem vannak régebbi hardvereim, de én nem észleltem semmi problémát vele....Nokia Here map ingyenes és tűrhetően működik....nem csak Magyarország érhető el...
-
-
StSanya
senior tag
Jaja, akinek esetleg a magyar jobban megy:
Átvihetem a szoftvert egy másik számítógépre, illetve átruházhatom egy másik felhasználóra? A szoftvert átviheti az Ön egy saját másik számítógépére. A szoftvert (a licenccel együtt) átviheti valaki más számítógépére, feltéve, hogy a) Ön a szoftver első licencelt felhasználója és b) az új felhasználó elfogadja jelen szerződés feltételeit. Az átruházáshoz át kell adnia az eredeti adathordozót, az eredetiséget igazoló tanúsítványt („Certificate of Authenticity” vagy „COA”), a termékkulcsot és a beszerzés igazolását közvetlenül a másik személynek; Ön a szoftver egyetlen példányát sem tarthatja meg. Az átruházáshoz felhasználhatja a megengedett módon készített biztonsági másolatot, illetve azt az eredeti adathordozót, amelyen a szoftvert beszerezte. Amikor a szoftvert átviszi egy új számítógépre, a szoftvert le kell törölnie a korábbi számítógépről. A szoftvert Ön nem viheti át azzal a céllal, hogy licenceket osszon meg számítógépek között.
PDF: Windows 8 kereskedelmi és licencelési ismertető
Remélem ez maradt a 8.1-nél is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest