-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Ez így van, még annyit hozzá tennék, hogy az MBAM Pro (most már Prémium) -ba be fog épülni a Malwarebytes Anti-Exploit védelem is, amint elkészül a végleges verzió. Az MBAE jelenleg bétában fut, és ingyenes, de ha kész a stabil verzió, akkor lesz belőle továbbra is egy ingyenes, viszont lesz egy fizetős is, több védelmi funkcióval. A MBAM Pro/Premium liszenszesek pedig megkapják majd az MBAE fizetős funkcióit
Ezekre való tekintettel szerintem megéri most venni egy lifetime liszenszet, mert majd az MBAE-t is megkapjuk hozzá ha kész a stabil
Illetve egy változás történt még: eddig 30 napos volt az MBAM Pro próba ideje, most ez lecsökkent 14 napra.
Érdemes egyébként promó kódot keresni hozzá a neten, én olyat találtam hozzá pár hete, hogy a végén 2 darab lifetime liszenszet kaptam egy áráért
Sajnos most nem találom, különben nyilván megosztanám veletek =/
-
Balinov
titán
irom ide, vegulis kozerdeku. Meg ugy 2-2,5eve vettem meg a CoPilote-ot Market launch kereteben 15€-ert UK/IRL mappal, majd egy promo kereteben kiterjesztettem full EU terkepre. Gyorsan talal jelet, nem dobja el, adatbazis eleg pontos, sokszor megkapjuk az ingyen terkepfrissitest, neha vannak akcioban premium szolgaltatasok ingyert 1-2 honapig. POI-k is jok, hazszamokkal is jol elboldogul. Igaz, eddig csak Irorszagban, Skociaban, ill. tavaly olasz korutnal probaltam. Elnavigalt mindenhova.Ja, meg Legendre vettem meg, de ugyanazzal a licenszel kesobb tudtam hasznalni Sensation-on, One S-en meg most ONE-n is, a Nexus 7 mellett.
-
Dr_Syrex
senior tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Hmm. Én is csak ezeket találtam ,addig is megejtek egy levelezést Trustport supportal .
Volt nekem Vipre IS-hez 1 éves kulcsom csak már lejárt. Win8ra való 2. visszatérés se megy zökkenőmentesen , sok vírusirtó esetében műveletközpontos hiba jelentkezik ,hogy nem érzékeli a rendszer mint védelem a programokat . -
-
-
AtHoS
nagyúr
Jaja, megerősítem.
mcgame-hez bejelentkezve le lehet szedni egy "downloadert" (Downloader_Heroes of Might and Magic V - Gold Edition.exe) és ott olvasható is mind a három kód hozzáProcess Lasso Pro 6 ingyen Giveaway of the day keretein belül.
Viszont rögtön ki is kerülhetjük a GOTD trükkös telepítési eljárását, ugyanis teljes értékű kódot kapunk a Bitsum-os srácoktól, ráadásul egy hónapig minden új frissítést is nyugodtan szedhetjük.Itt kell regizni a kulcsra és itt van lehetőség normál telepítőcsomagok letöltésére is: [link]
Jan 6-ig akciósan meg is vásárolhatjuk a programot. csak kattintsunk a linkelt oldal jobb szélén található Show Special Deal! gombra:
- Process Lasso Pro LIFETIME free updates Only $9.95 per computer!
- Process Lasso Pro LIFETIME free updates Only $19.95 per home (up to 5 PCs)! -
-
-
-
-
Tetete1
senior tag
Csak óvatosan ezzel a romám termékkel. Emlékeztetek, hány embert meg sz.pattak a promóciójukkal (élt 3 napot)....
Nem azért mert én tettem fel, de a Trusport promó nagyon jó, gyatra gépeket sem fogaj ( az enyémet sem)....A három motor pedig elég jó garancia...
Még most is él...
-
-
törölt tag
Amúgy lehet kellene - ez csak egy ötlet - egy olyan topic a fórumra, ahol legalább a "legnépszerűbb" nem megbízható oldalak lennének felsorolva, természetesen folyamatosan bővítve, hogyha valaki linkel valamit utána lehessen nézni, és ha csaló, megbízhatatlan az oldal lehessen rámutatni... beleértve a SCAM listes lépj be mindennap, nézz meg 20 videót is és gazdagodsz tipikus oldalakat.
-
-
Ahham, akkor elnézést, megkövetlek.
Gondolom ez a licence key mellé volt írva, azt meg én nem láttam.Aimersoft - Valentine's Day Giveaway
(Mer' ne csak off legyen má'...
)
-
-
törölt tag
De sokan nem nézték meg... és hát így jártak... ez is volt a cél gondolom.
Memóriáknál még védhető, hogy a lifetime addig tart ameddig el nem használódik természetes úton a cucc, de szoftvernél...
Most biztos van egy csomó olyan felhasználó, aki majd akkor fog pislogni, amikor letelik az öt év
Mert hát valszeg ekevesebben ugrottak volna rá, ha ötéves licencként hírdetik mint így.
-
dbius
veterán
Kaptam választ a bitdefender supporttól.
Az "élettartam" licenc valóban csak 5 évig érvényes...
"Thank you for your interest in our security solution, Bitdefender.
I kindly inform you that a Bitdefender Lifetime Edition license key has a
validity of 5 years and also, you can use it to install Bitdefender on only
one computer but you can reinstall it at any time should you chose to make
changes to your operating system." -
PapauZ
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged