-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
brickm
őstag
"dokumentuma, amit félteni kell a nemzetbiztonsági szervek elől is...
"
Nem feltétlen az nbsz elől kell eldugni adatokat...az nbsz-nél is emberek dolgoznak,hazaviszik a munkát, esetleg adathordozót, amin kényes adatok vannak... Egy esetleges betörésnél ez igen nagy galibát okozhat. Más cégek is vannak az nbsz-én kívül,akik érzékeny adatokkal dolgoznak, banki biztonságtechnikai cégek, energetikai tervező cégek stb
Nem nevezem neg melyikhez tartozom,de nekem is rengeteg érzékeny adatom van amit titkosítani KELL!
Ha tőlem kikerülne egy lopás után,úgy kezelik, direkt elmondtam valakinek. Ezek nem vicces dolgok egyáltalán. Meglátásom szerint a TC 7.1a verzio használható.mi is ezt használjuk.Ez egy true crypt promo poszt volt
-
Össze van kapcsolva a steam fiókod az indiegalaval?
" IMPORTANT NOTE: NEW STEAM KEYS ACTIVATION SYSTEM
To redeem games on Steam, you must first link your Indiegala profile with your Steam account. To do this, find the "To redeem your games connect to Steam" Text in your indiegala profile, it is next to "Your Game Keys" text." " -
RudyD
tag
Ott már szabadkoztam, de akkor itt sem hagyom ki. Bocsánat hogy sebtiben válaszoltam, épp sietősre kellett fognom.
Azóta még egy eszembe jutott, az iobit Advanced System Care -re lehet találni promót is, de lehet h a free változatban is van még egy hasonló kiegészítő az extrák között. -
RudyD
tag
Ez már imho a milyen program témakörbe tartozhat. S láss csodát mik vannak ott? (Érdemes visszaolvasni is, illetve mindjárt én is hozzárakok.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
ingyé' tudja a CCleaner (ez itt amúgy OFF sztem, a linkelt topicban nem)
-
Vertigo18
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest