Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Fandango
üzenetére
Pár éve én is kérdeztemk, de szintén ugyanezt a választ kaptam, amit a kolléga írt. 2, számomra egész jó ingyenes alternatívát én is linkelnék, hátha segít:
Nexusfile
Just managerJelenleg az utóbbit használom, de Win újratelepítés előtt kipróbáltam a Nexust is, és nem volt rossz

-
Traxx
őstag
Köszönöm a tippeket...a Novát már egy korábbi promóban bezsákoltam (de az inkább pdf nyomtató), és offline szerkesztőnek jobban örülnék
De hátha lesz később. -
Traxx
őstag
Ingyenes PDF szerkesztő promót tud valaki esetleg?

-
Traxx
őstag
Én is kerestem file managert a Total Commander kiváltására. Régebben a Nexusfile bejött, de most megleltem a Just Managert. Eddig tetszik
Bár nem tudom, neked milyen funkciókra van szükséged. -
Traxx
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt sejtettem
Épp ezért fogom majd azt csinálni, hogy ha felmászott minden frissítés, plusz pár szükséges program, akkor Aomei Backupper elő, és csinálok egy mentést. Ha pedig legközelebb megborul minden, akkor bő negyedóra alatt van egy kvázi kulcsrakész rendszer. -
Traxx
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Na várj, 8 állt vissza a laptopon, most töltöm a 8.1-et. Sok sörbe fog ez a kollégának kerülni

-
Traxx
őstag
Köszönöm neked és a többieknek is, szerintem a StSanya és LamerGyuri által linkelt Classic Shell lesz a befutó. Amúgy nem én akarom nagyon a Start menüt, hanem az egyik kollégám, és még inkább a felesége
Úgy volt, hogy inkább 7 menne fel, de meggyőztem őket, hogy maradjanak a 8.1 mellett, így nekem is kevésbé fáj a fejem. Leszámítva, hogy a Windows update már megy 2 órája, és még csak kb. 75%-nál tart 
-
Traxx
őstag
A Win 8 Start menüjét helyettesítő progira tud valaki promót? Start menu X vagy hasonló lenne a jó

-
Traxx
őstag
Ez az oldal lenne, amit találtál?

-
Traxx
őstag
A WinX video converter nekem totál nem akart működni (úgy festett, hogy elindította a konvertálást, aztán mégse és késznek jelezte), és a supporttal való levelezésem úgy zárult, hogy valami technikai részlegnek küldtem screenshot-okat meg leírva mindent, ami azelőtt lekörmöltem. A reakció az volt, hgy köszi szépen, kivizsgáljuk stb. és majd szólunk. Hát 1 éve szólnak. Megoldottam inkább másik progival.
-
Traxx
őstag
ööö, akkor rosszul fogalmaztam
A regisztráció sikeres volt nálam is, el is indul a program, de konvertálni már nem akar. Többféle filmet többféle formátummal próbáltam (különböző forrás- és célformátummal persze), és ezt a hibát kaptam. Szóval most várás van, hogy mit mondanak a fejlesztők, a de support sem tudott túl sok mindent hozzáfűzni a történethez...Pedig nagyon frankó progi lenne, mindenből mindenbe forgatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De hátha lesz később.