- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
Musicking #7898 üzenetére
Sziasztok,
Az alábbi korábban linkelt Acronis True Image 2015 - 6 months promohoz van valakinek kódja?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
-
C. s.
addikt
válasz
Musicking #8834 üzenetére
Leginkább azért, mert most hallok róla először.
Köszi a tippet.
Közben eszembe jutott, hogy a CyberGhostnak is van ingyenes lehetősége, csak el kell indítani a programot, ahogy régen. Még telepíteni sem kell, ismerős is, úgyhogy ez lesz.randras:
Köszi, ez is eszembe jutott, csak hát bizalmatlan vagyok az ismeretlenekkel szemben. Akit már átvágtak...
Olvastam, hogy PayPalra küldhetek valamelyik bankból pénzt, az ünnepek után talán megpróbálom, hogy csinálok egy PP számlát magamnak és utalok rá egy összeget.A hab a tortámon: az IBVPN összeakadt a Sandboxie-val, és rettentően lelassította a benne futó programokat, a proci meg csak pörgött. Ezen kívül állandóan kidobott. Csak azért írom ide, mert itt is megjelent a promója, hátha mást is megszívat, lehet az esetből tanulni. (Ráadásul soványka sávszélességet adnak, a CyberGhost ingyenes opciója is tud ennyit.) Az ügyfélszolgálatuk jó, egyszer már igénybe vettem, másnapra megoldották a bajom, és udvariasak is. Most nem merültem bele, mert gyatra az angolom, és ha 2 program ütközik, az nem ennyire egyszerű ügy.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Musicking #7777 üzenetére
Nem tudom, a számítógépen zenét hallgatók igen nagy része valahogy akkor biztos süket, mert nem akarnak annyira winampot használni.
Nem spektrumanalizátorral hallgat az ember zenét, hanem füllel, így az előbbi annyira nem számít, bármennyire szépen és pontosan jeleníti meg a lejátszott anyag frekvencia spektrumát.
-
minasm3
tag
válasz
Musicking #7242 üzenetére
Értem, köszi! Nem figyeltem eddig, mert több éve a Norton termékeit használom (IS vagy 360), de azoknak az ára mostanában az egekben van, mind hosszabbítás mind új vásárlás terén.
Ezért jött kapóra most ez a Kaspersky promo. Kipróbálom, hátha ezzel is el lehet boldogulni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Musicking #7132 üzenetére
Ezenkívül ez a progi többek közt azért is jó, mert mutatja, hogy épp konkrétan mely folyamatok zárolják az eszközt, és nem csak annyit mond, hogy VALAMI még használja az eszközt, így nem tudom biztonságosan leállítani (mint a Windows beépítettje).
Plusz nem is olyan tökölősen jelenik meg, mint a Windows beépített leválasztásához tartozó dialógusablak.
Ami még igen jó benne, hogy el lehet rejteni bizonyos eszközöket a leválasztási lehetőséget felkínáló listáról (egyébként ezt macerásabb, itt meg egy kattintás). Nálam már ez is alapprogramnak számít.Hátha meghozza a kedvét valakinek, a többiektől meg bocs az OFF-ért.
-
moonguru
őstag
válasz
Musicking #7093 üzenetére
Én is letöltöttem, és vártam a kulcsot, ami persze nem jött...
Nem is csoda, mivel emailben is megkaptam az akciot, ott viszont már ez fogad:
"This sale has expired, sorry!"
Marad a 30 nap!
Ui:
Hozászolások alapján 7 hónapja volt az akció... (lehet hogy meg is van az akkori kulcsom)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Musicking #6669 üzenetére
Nem neked irtam le hisz nem privátot irtam, hanem ide irtam mindenkinek. Te a játékáruházakban lévö régiozárrol irtál, mig én magában a játékban lévö régiozárrol. Van olyan áruház, ahol azért régiózáras xy játék a boltban, mert maga a játék is régiozáras. Szoval elöfordulhat az is hogy a VPN trüközzéssel régiozáras játékot sikerül venned amivel nem tudsz játszani.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Musicking #6666 üzenetére
Szerintemaz áfa választosdi mostanában lett bevezetve az oldalakon ez miatt: [link]
Egyébként a régio megkötéseknél arra is figyelni kell hogy a játék/program amit veszel, az a te régiódban müködik-e. Ez a starcraftnál nem olyan érdekes mert blizzard játékokon tudtommal nincs régiózár, de pl steamen rengeteg játéknál van, és ha veszel mondjuk egy kinai régiós GTA V-öt amire nemrég zárat tettek, azzal nem fogsz tudni játszani csak kinábol, ezt nem fogod tudni megkerülni sehogysem.
-
C. s.
addikt
válasz
Musicking #5998 üzenetére
Köszi, de nekem meglett.
Nem ismerem azt az oldalt, amit ajánlottál, de ha beírom a keresőbe, hááát az...Fölér egy se99berúgással!
Ott is vannak napi ajánlatok?
#5987 looser: Passz, nem ismerem azt a programot.
¤ ¤ ¤
Az Ashampoo (vagy bármi más) hírlevele ellen: eldobható email-cím
Megadhatod, hogy hány levelet továbbítsanak vagy mennyi időn keresztül. Jó, én szoktam használni. -
UserX
addikt
válasz
Musicking #5859 üzenetére
Nos az 'előző' promos verzióra akartam aktiválni az új kulccsal, de azt nem engedte (ugyanarra a mail címre regisztráltam). A mostani promoban regisztráltam egy másik e-mail címre is, azt elfogadta 'tartaléknak'. Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy az előzőből még van hátra negyven valahány nap, utána kezdődik az újabb 90. De szép is volna...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged