-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Visormail
addikt
Így csináltam, nem blokkolja engedélyezve van benne, futtatás rendszergazdaként se segít rajta. Elindítottam egy xp virtuális gépet amin csak a win tűzfal van ott is ugyanez a hibaüzenet. Gondoltam hogy talán a google dns nem tetszik neki, visszaállítottam hogy automatikusan kérjen dns szerver címet a netszolgáltatótól de úgy sincs változás, router sincs, úgyhogy passz.
-
Visormail
addikt
A nagy kék gratis gombra klikkelve bejön egy ablak, abban a TU CORREO ELECTRÓNICO az email cím erre rájöttem, de mit kell írni a másik rublikába TU CONTRASEÑA? Kerestem spanyol-magyar online szótárakat de a CONTRASEÑA-ra nincs találat. Mivel kipöttyözi gondoltam jelszót kell megadni de amit beírtam nem fogadta el Usuario o contraseña incorrectos. Mire kell klikkelni vagy hogyan?
-
-
@matthew@
őstag
-
-
Nyilván nem. És ahogy mondod, úgy néz ki, mintha egy makett lenne makrózva. Annak jópofa, de ezen túl semmi.
Azt hittem ki lehet belőle hozni kicsivel többet is, de ez tényleg csak erre az egy dologra használható, és erre is ...
Na, de mint mondtam, hátha valakinek pont ez kell, gyorsan frissen.
Arra jó. Akár az online is amit mutattál.
Na, de hogy nem csengetnék ki ezért $49.95 -t, az hót'ziher! -
Aha.
Nos, igazából most próbálgattam kicsit, de nem az igazi... Mármint, a promo. Gimp-el jobbat, pláne jobban testre szabhatót, hozok össze néhány kattintással...
Igazából, talán annak lehet ez jó, aki nem akar szórakozni, nem ért egy kicsit se a 'fotómahinátorokhoz'. Csk katt-katt és mehet a fácséra a "művészien blur-ozott fürdőszobai tükörbevillantós pózer" kép..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged